Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jest tygodniowa cena. Ja polecam jak juz Wenecja, to zakwaterowac sie na Rywierze na campingu - maja piekne plaze, dzieciaki moga pupy pomoczyc i pogrzebac sie w piachu. Domek campingowy 4 osobowy na 4 gwiazdkowym campingu przed i po sezonie ok 40 euronow dziennie kosztuje a do Wenecji jedzie sie promem 40 minut za 12 euronow w ta i spowrotem. Dla dzieci duza radocha i do tego mozna na tym bilecie przez caly dzien jezdzic wszystkimi tramwajami wodnymi - wspaniale tak sie miasto zwiedza.

Tola a kiedy Wy jezdzicie nad Garda? my trzy tygodnie we wrzesniu ale w tym roku chyba czerwiec wypadnie, bo znajomych dzieciak do szkoly w tym roku juz idzie a chcemy zjechac teraz az do Rzymu i moze postojowo Garde bysmy wlaczyli - ale tylko postojowo na dwa-trzy dni, bo tam juz bylismy.

My akurat bylismy tutaj, bo z psiakami tez mozna ale tam jest camping przy campingu i na kazdym jest jakas firma ktora wynajmuje czy to domki, czy namioty czy przyczepy jak juz Tola pisala.

http://www.baiaholiday.com/de/cavallino/presentazione/

My jestesmy niezalezni i ciagamy wlasny dom.

Edytowane przez Mohag

Tola a kiedy Wy jezdzicie nad Garda?

Nie wiem jak to w tym roku będzie.

Do tej pory jeździliśmy z dzieciakami, zwykle ostatni tydzień czerwca i pierwszy lipca.

Teraz ten termin córce nie pasuje, bo ma do obrony dwie prace licencjackie i sesję na trzecim kierunku.

Być może pojedziemy ze znajomymi, ale wtedy ostatni tydzień sierpnia, pierwszy września,

bo takie mają terminy urlopu.

Dziewczynki jutro kolejny zabieg w szpitalu, kolejna narkoza....nic nie pisałam....problemy po poprzedniej operacji nie ustały...

jutro od 7.30 bądźcie ze mną!

boję się o ciśnienie, bo kilka dni po ostatniej narkozie mimo brania tablet ciśnienie golnęło mnie i do 255/165 a teraz już biorę max.dawkę leku....

pozdrawiam!!!