aka z Ina 24.01.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Akuś, apartament nad morzem w okolicach Wenecji dwupokojowy, z kuchnią, dużym tarasem, basenem, czteroosobowy w terminie do 7 lipca około 2200zł. na dobę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.01.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.01.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 To jest tygodniowa cena. Ja polecam jak juz Wenecja, to zakwaterowac sie na Rywierze na campingu - maja piekne plaze, dzieciaki moga pupy pomoczyc i pogrzebac sie w piachu. Domek campingowy 4 osobowy na 4 gwiazdkowym campingu przed i po sezonie ok 40 euronow dziennie kosztuje a do Wenecji jedzie sie promem 40 minut za 12 euronow w ta i spowrotem. Dla dzieci duza radocha i do tego mozna na tym bilecie przez caly dzien jezdzic wszystkimi tramwajami wodnymi - wspaniale tak sie miasto zwiedza. Tola a kiedy Wy jezdzicie nad Garda? my trzy tygodnie we wrzesniu ale w tym roku chyba czerwiec wypadnie, bo znajomych dzieciak do szkoly w tym roku juz idzie a chcemy zjechac teraz az do Rzymu i moze postojowo Garde bysmy wlaczyli - ale tylko postojowo na dwa-trzy dni, bo tam juz bylismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ale urlopu...i lata zachciało mi się jak Was czytam Mohag - namiary poproszę na ten camping..czy to eurocamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.01.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ale jaja... miała być Chorwacja a być możźe wyląduję nad Gardą i Wenecją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.01.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) My akurat bylismy tutaj, bo z psiakami tez mozna ale tam jest camping przy campingu i na kazdym jest jakas firma ktora wynajmuje czy to domki, czy namioty czy przyczepy jak juz Tola pisala. http://www.baiaholiday.com/de/cavallino/presentazione/ My jestesmy niezalezni i ciagamy wlasny dom. Edytowane 24 Stycznia 2011 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mohag - miło wspominam nasze wakacje, jak jeździliśmy z własnym domkiem do Chałup. Na wiosnę planuję jednak sprzedać przyczepę..inaczej nie będzie ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.01.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ala-dobrze, ze masz co sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ciekawe, czy znajdą się chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.01.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 O to przykro ale jak mus to mus. Chociaz dla nas przyczepa to hobby, wolnosc, odpoczynek i jakby co to na koncu poszla by pod mlotek - co tez by mnie dosc mocno zabolalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ten rodzaj turystyki darzę dużym sentymentem i dlatego wiem,że jeszcze kupimy sobie kiedyś przyczepę lub kampera... to tylko kwestia czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.01.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ech, zazdroszczę Wam planów wakacyjnych, tez bym chętnie pojechała, przynajmniej na narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Tola a kiedy Wy jezdzicie nad Garda? Nie wiem jak to w tym roku będzie. Do tej pory jeździliśmy z dzieciakami, zwykle ostatni tydzień czerwca i pierwszy lipca. Teraz ten termin córce nie pasuje, bo ma do obrony dwie prace licencjackie i sesję na trzecim kierunku. Być może pojedziemy ze znajomymi, ale wtedy ostatni tydzień sierpnia, pierwszy września, bo takie mają terminy urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Tak sobie Was czytam i czytam... Przyślecie chociaż widokówkę z tych Chorwacjów i Gardów...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Aj spać przez Was nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Kochani - na aukcję dla Tomka naszego Komtura mazurskiego zapraszam - link w stopce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Dziewczynki jutro kolejny zabieg w szpitalu, kolejna narkoza....nic nie pisałam....problemy po poprzedniej operacji nie ustały...jutro od 7.30 bądźcie ze mną! boję się o ciśnienie, bo kilka dni po ostatniej narkozie mimo brania tablet ciśnienie golnęło mnie i do 255/165 a teraz już biorę max.dawkę leku.... pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.01.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 aka, kciukasy mocne beda napewno trzymaj sie kochana jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Akuś, jutro wyjeżdżam, więc całą drogę będę dobrymi myślami przy Tobie.I kciuki będą zaciśnięte. Dobrze będzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.01.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Aka jak ja Ciebie rozumiem co przeżywasz..... Jestem z Tobą,życzę Ci spokoju,wiary że wszystko musi być dobrze.....Wspieram myślami i modlitwą...Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts