sure 27.01.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Akuś, od razu trafiłam na tę wiadomość, też będę zaciskać kciuki mocno, na pewno będzie dobrze, trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.01.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 :hug: Jutro jestem z Tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.01.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Akuś , właśnie doczytałam.... MOCNO TRZYMAM KCIUKI I JESTEM Z TOBĄ MYŚLAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Akuś , ja oczywiście też bardzo mocno trzymam kciuki. Wierzę,że wszystko będzie dobrze:hug: Całuski przesyłam, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.01.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Cześć dziewczyny! dopiero po południu wstałam....narkozę odsypiam tak jak po poprzednim razie w X, i tak bedzie pewnie jutro..... było ciężej niż poprzednio...wg ordynatora z 10 byłam najcięższym przypadkiem ,ale mam nadzieje, ze tym razem trafiłam w odpowiednie ręce......wypuścili dopiero po 17, choć o mało co brakowało a by nie przetrzymali do dzisiaj, ale wypuscili....wiecie jak to jest-najlepiej w domku! leżałam z kobitkę na pokoju, którą po usunięciu macicy wypuszczali na nast. dzień...czy wyobrażanie sobie, ze teraz taki zabieg wykonuje się laparoskopowo???? narazie mam zakaz przemęczania, podnoszenia i nakaz wylegiwania cały tydzień...tylko jak ja to wytrzymam.... http://dzieci.szipszop.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif n miłego wieczoru i niedzieli życzę! Dziękuję za modlitwy, kciuki, dobre myśli i pozytywne fluidy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Akuś, fajnie, ze jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 no Akuś......dobrze, że już wszytko dobrze, że jesteś !!buziaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.01.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 a wiecie jak ja się ciesze, że wróciłam? myślę, że teraz ta moja nieszczęsna przygoda dobiegła końca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 a wiecie jak ja się ciesze, że wróciłam? myślę, że teraz ta moja nieszczęsna przygoda dobiegła końca..... jestem pewna, że koniec z kłopotami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.01.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Akuś, zdrowiej zdrowo:-) i nie przemeczaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Akuś, szybko poszło, dobrze , oby już było wszystko dobrze Szybko Cię wypuścili Też mam mieć laparoskopię, ale nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.01.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Aniu-po laparo wypuszcazją na nast.dzień...rewelacja! kobitki normalnie chodziły....dosłownie 1 dziurka w pępku, dwie po bokach...napisz mi na priva co to za laparo ma być, czego.... ile można leżeć, oglądac TVP, czytać książki?kręgosłup do materaca mam wrażenie, że mi przyrośnie chyba.... laptop mam na chwilkę wypożyczony(chłopak Martynusi mi przyniósł), bo przy stacj. nie wysiedzę.... do miłego kobietki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ...o to mnie czekają większe"przeboje"...Normalna chirurgia,tydzien w szpitalu:( brzuch rozorany,przy mojej żywotności to nie wiem jak wytrzymam leżenie,brak ruchu...Już teraz po zabiegu leżałam kilka godzin to w nocy spać nie moglam tak mnie bolał kręgosłup...Do bani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Oj, Ako... Będzie na pewno dobrze, teraz to już choróbsko wyrżnięte zostało z kretesem! Poza tym ja się modlę o zdrówko i mieszam. http://1.1.1.5/bmi/www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/p040.gif Buziaki, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 rogbog-dowiadywałaś się, czy nie da się laparo??? wiem co to znaczy brzuch rozorany...przechodziłam to 11 lat temu:(a mimo tego z kroplówka już na nast.dzień po operacji trza było przygarbionym od szwów po całości podbrzusza spacerować musowo po korytarzu..... Depsiu-moja kochana-dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.02.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Życzę zdrówka Aka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Kamlotku-nie dziękuję, ale wiesz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.02.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cześć Słoneczko, fajnie, ze już na chodzie. I też życzę zdrówka i nie dziękuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Agatko-nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Akuś, najgorsze masz już za sobą, teraz może być tylko lepiej ..ale odpoczywanie, a jeszcze gorzej leżenie to już ponad Twoje siły, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts