Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny!

dopiero po południu wstałam....narkozę odsypiam tak jak po poprzednim razie w X, i tak bedzie pewnie jutro.....

było ciężej niż poprzednio...wg ordynatora z 10 byłam najcięższym przypadkiem ,ale mam nadzieje, ze tym razem trafiłam w odpowiednie ręce......wypuścili dopiero po 17, choć o mało co brakowało a by nie przetrzymali do dzisiaj, ale wypuscili....wiecie jak to jest-najlepiej w domku!

leżałam z kobitkę na pokoju, którą po usunięciu macicy wypuszczali na nast. dzień...czy wyobrażanie sobie, ze teraz taki zabieg wykonuje się laparoskopowo????

narazie mam zakaz przemęczania, podnoszenia i nakaz wylegiwania cały tydzień...tylko jak ja to wytrzymam.... http://dzieci.szipszop.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif n

miłego wieczoru i niedzieli życzę!

Dziękuję za modlitwy, kciuki, dobre myśli i pozytywne fluidy!!!

Aniu-po laparo wypuszcazją na nast.dzień...rewelacja! kobitki normalnie chodziły....dosłownie 1 dziurka w pępku, dwie po bokach...

napisz mi na priva co to za laparo ma być, czego....

ile można leżeć, oglądac TVP, czytać książki?

kręgosłup do materaca mam wrażenie, że mi przyrośnie chyba....

laptop mam na chwilkę wypożyczony(chłopak Martynusi mi przyniósł), bo przy stacj. nie wysiedzę....

do miłego kobietki!!!

Oj, Ako...

Będzie na pewno dobrze, teraz to już choróbsko wyrżnięte zostało z kretesem!

Poza tym ja się modlę o zdrówko i mieszam. ;) http://1.1.1.5/bmi/www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/p040.gif

Buziaki, kochana! :D

rogbog-dowiadywałaś się, czy nie da się laparo??? wiem co to znaczy brzuch rozorany...przechodziłam to 11 lat temu:(a mimo tego z kroplówka już na nast.dzień po operacji trza było przygarbionym od szwów po całości podbrzusza spacerować musowo po korytarzu.....

Depsiu-moja kochana-dzięki!!!