aka z Ina 02.02.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ..ale odpoczywanie, a jeszcze gorzej leżenie to już ponad Twoje siły, co Ty dobrze o tym możesz wiedzieć, bo jesteś taka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Aka, z Twoją energią to faktycznie podziwiam, jak to znosisz! btw, znalazłam Twój ogród miejsko - wiejski, ale Ciebie tam nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dawno jej tam nie było, dawno.. Akuś, ja mam od kilku lat nieustające bóle brzucha, już byłam w tym roku w szpitalu, pamiętasz? To teraz kontynuacja, bo zbytnio mi nie pomogli. Mają mnie przerzucić na Kraków. Mam mieć laparo, żeby sprawdzić stan jelit i wątroby od zewnętrznej strony, podejrzewają wysięki, które są przyczyną bólu, chcą też pobrać próbki do badań i płyn, który od kilku lat mi zalega w zatoce Douglasa. A przy lekach jakie biorę nie powinien.. Na termin czeka się ponoć dwa miesiące, a ja się wciąż nie zdecydowałam, bo tak się boję znów dzieci zostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Aniu-to Ty teraz po dupsku ode mnie dostaniesz!!! a rękę mam mocną....co dzieciom po chorej i cierpiącej matce???zrób z tym porządek-natychmiast! bo prxyjadę i wezmę się za Ciebie!!!rozumiem,że pod względem gin. jest ok???żadnych mięśniaków, tarbieli, które mogą wywoływać bóle brzucha jest ok? Agatko-faktycznie muszę odwiedzić swój miejsko-wiejski ogród:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Strasznie mi przykro czytać, dziewczynki, że tyle różnych kłopotów zdrowotnych macie. Mam nadzieję, że porozjaśnia się Wam to wszystko, że wrócicie w końcu do zdrowia. Będę mocno kciuki trzymała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Depsiu- w naszym przypadku powiezdienie" starość nie radość" nie działa...My młode :Da zchorowane już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ooo nie, tylko nie "schorowane"! To są wszystko przejściowe kłopoty, które miną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Depsiu-bedę się tego trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.02.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Moje raczej nie miną , trzeba się przyzwyczaić i być dobrej myśli. Akuś, pod względem gin. mam wszystko ok, ale dlatego, że biorę tabletki. Odkąd Nadusia się urodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.02.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 to dobrze Aniu, że chociaż z tym jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tak, tylko, jak długo można brać tabletki...? Na śniadanie, obiad i kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 nie chciałabyś wiedzieć ile ja biorę codziennie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Przypuszczam, zostaje nam tylko nadzieja, że kiedyś będzie wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.02.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 będzie, będzie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dziewczynki, nie narzekać mnie tutaj proszę. Ludzie gorzej mają, trzeba się cieszyć z tego, co jest. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.02.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Miłego dnia chciałam życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.02.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dziewczynki, nie narzekać mnie tutaj proszę. Ludzie gorzej mają, trzeba się cieszyć z tego, co jest. Buziaki! tak jest!!! Miłego dnia chciałam życzyć na jutro już-wzajemnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.02.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 jutro wizyta poszpitalna...mam nadzieje, ze wreszcie usłyszę prawidłową diagnozę.... a tak roślinnie-trza juz żzurawki stare poprzycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 To i ja mam nadzieję, że to będzie prawidłowa, czyli dobrze rokująca diagnoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Trzymam kciuki, nie denerwuj się tylko Aka, żurawki się przycina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts