delfina7 14.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Jestem w odwiedzinkach i zdróka życzę Reszta u mnie napisana;) Necik mam ogranicziny i ciężko mi czasem muratora otworzyć:/ , dlatego mneij mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.02.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 http://niespokojnadusza-delfina7.blogspot.com/ Tadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.02.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.02.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Trzymam kciuki, nie denerwuj się tylko Aka, żurawki się przycina? tak, tak i to teraz odpowiednia pora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.02.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Akus......co lekarz powiedział????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.02.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 trza czekać na @, bo wyniki są dobre ,ale jak @ będzie dłuższa niż 10 dni czeka mnie poważna operacja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 3mam kciuki...towarzyszko niedoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.02.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 3mam kciuki...towarzyszko niedoli... wzajemnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 To ja potrzymam z Wami, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 trza czekać na @, bo wyniki są dobre ,ale jak @ będzie dłuższa niż 10 dni czeka mnie poważna operacja:( ..chciałabym umieć zaczarować............ Akuś........będzie dobrze, musi być dobrze kochana!!! buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Akuś ..Ty wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.02.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Jej Akuś Mam nadzieję że wszystko ok? Dużo zdrówka życzę i jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.02.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 wyniki dobre.....tylko od piątku @ a jak będzie trwać przeszło 10 dni to operacja:(sobotę całą leżałam, bo mnie zalało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.02.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 sobotę całą leżałam, bo mnie zalało... Ciesze się,że wyniki są dobre:) A ja z tego zalania(zalewania)...w anemię wpadłam:(..w życiu anemii nie miałam! No to dalej trzymam kciukasy Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.02.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 rogbog-mnie zalewa już tak od VIII:(tulam:hug:czy Ty jesteś w moim przybl. wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ...mnie tak gdzieś z 1,5 roku!...czasami mniej czasami więcej..zdarzało mi się pokrowce z samochodu prać...opatrunki założone jak dla słonicy...i nic nie dawało... Nie wiem dokładnie ile Ty Akuś masz wiosenek ale ja już...51... I wiesz jak byłam w styczniu na histeroskopii,doktorzy mi mówili że od badania hist-pat zależy czy będą mi wszystko wywalać czy nie.Ja na to (dwa dni przed moimi 51 urodzinami) mówię do ordynatora-panie doktorze,przeciaż ja za chwilę będę miała 51,wchodzę w meno więc po co coś zostawiać?A doktor na to-oooo zdziwiłaby się pani dr(bo ja dr) jak kobiety reagują na to że wszystko trzeba będzie usunąc hihi. Ja tak tylko sobie po cichu pomyślałam-usuwajcie wsio bo to co trza to i tak zostawicie...rozumieszhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/89.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Akuś, ja też trzymam za to, by było jak najlepiej.Musicie się z Bogusią nareperować, żeby wiosnę w dobrym zdrowiu powitać.W garach mieszam i czaruję, żeby wszystko wyszło na prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.02.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) ...mnie tak gdzieś z 1,5 roku!...czasami mniej czasami więcej..zdarzało mi się pokrowce z samochodu prać...opatrunki założone jak dla słonicy...i nic nie dawało... Nie wiem dokładnie ile Ty Akuś masz wiosenek ale ja już...51... I wiesz jak byłam w styczniu na histeroskopii,doktorzy mi mówili że od badania hist-pat zależy czy będą mi wszystko wywalać czy nie.Ja na to (dwa dni przed moimi 51 urodzinami) mówię do ordynatora-panie doktorze,przeciaż ja za chwilę będę miała 51,wchodzę w meno więc po co coś zostawiać?A doktor na to-oooo zdziwiłaby się pani dr(bo ja dr) jak kobiety reagują na to że wszystko trzeba będzie usunąc hihi. Ja tak tylko sobie po cichu pomyślałam-usuwajcie wsio bo to co trza to i tak zostawicie...rozumieszhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/89.gif ja w tym roku 42 ale leżałam z kobitką ma oddziale co mi pewne rzeczy uświadomiła.... ona była po usunięciu macicy (co mnie może czeka), ona 4 dzieci w dorobku.,2 lat mlodsza ode mnie, i to ona powiedziała, że macica to jak nic innego jak tylko inkubator dla dziecia, więc jak Pani więcej ni chce mięc to po co się stresować!? ja jednego jajnika i tak nie mam( to już inna historia)więc jak zostanie 1 to i tak będzie dobrze!!! Tylko wiesz jaki człek głupi???? ja tu myślę wiosna-pielenie, sadzenie a mi trza będzie po takiej operacji trza oszczędzać:(a to mi daję siłe życia!!!! Edytowane 22 Lutego 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts