Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...mnie tak gdzieś z 1,5 roku!...czasami mniej czasami więcej..zdarzało mi się pokrowce z samochodu prać...opatrunki założone jak dla słonicy...i nic nie dawało...

Nie wiem dokładnie ile Ty Akuś masz wiosenek ale ja już...51...

I wiesz jak byłam w styczniu na histeroskopii,doktorzy mi mówili że od badania hist-pat zależy czy będą mi wszystko wywalać czy nie.Ja na to (dwa dni przed moimi 51 urodzinami) mówię do ordynatora-panie doktorze,przeciaż ja za chwilę będę miała 51,wchodzę w meno więc po co coś zostawiać?A doktor na to-oooo zdziwiłaby się pani dr(bo ja dr) jak kobiety reagują na to że wszystko trzeba będzie usunąc hihi. Ja tak tylko sobie po cichu pomyślałam-usuwajcie wsio bo to co trza to i tak zostawicie...rozumieszhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/89.gif

Akuś, ja też trzymam za to, by było jak najlepiej.

Musicie się z Bogusią nareperować, żeby wiosnę w dobrym zdrowiu powitać.

W garach mieszam i czaruję, żeby wszystko wyszło na prostą.

...mnie tak gdzieś z 1,5 roku!...czasami mniej czasami więcej..zdarzało mi się pokrowce z samochodu prać...opatrunki założone jak dla słonicy...i nic nie dawało...

Nie wiem dokładnie ile Ty Akuś masz wiosenek ale ja już...51...

I wiesz jak byłam w styczniu na histeroskopii,doktorzy mi mówili że od badania hist-pat zależy czy będą mi wszystko wywalać czy nie.Ja na to (dwa dni przed moimi 51 urodzinami) mówię do ordynatora-panie doktorze,przeciaż ja za chwilę będę miała 51,wchodzę w meno więc po co coś zostawiać?A doktor na to-oooo zdziwiłaby się pani dr(bo ja dr) jak kobiety reagują na to że wszystko trzeba będzie usunąc hihi. Ja tak tylko sobie po cichu pomyślałam-usuwajcie wsio bo to co trza to i tak zostawicie...rozumieszhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/89.gif

ja w tym roku 42

ale leżałam z kobitką ma oddziale co mi pewne rzeczy uświadomiła....

ona była po usunięciu macicy (co mnie może czeka), ona 4 dzieci w dorobku.,2 lat mlodsza ode mnie, i to ona powiedziała, że macica to jak nic innego jak tylko inkubator dla dziecia, więc jak Pani więcej ni chce mięc to po co się stresować!?

ja jednego jajnika i tak nie mam( to już inna historia)więc jak zostanie 1 to i tak będzie dobrze!!!

Tylko wiesz jaki człek głupi????

ja tu myślę wiosna-pielenie, sadzenie a mi trza będzie po takiej operacji trza oszczędzać:(a to mi daję siłe życia!!!!

Edytowane przez aka z Ina