aka z Ina 21.02.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Akuś, ja też trzymam za to, by było jak najlepiej. Musicie się z Bogusią nareperować, żeby wiosnę w dobrym zdrowiu powitać. W garach mieszam i czaruję, żeby wszystko wyszło na prostą. i Ci za to góry dziękuję, boś Ty moje guru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Aka - powoli, na spokojnie, dasz radę, przecież mądra dziewczyna jesteś, to wiesz, że trzeba będzie powoli. Jak tak zrobisz, to w przyszłym roku będziesz za to śmigać jak młoda koza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.02.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Depsiu- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.02.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 chcę się pochwalić....nie powinnam, ale chcę się podzielić Bartuś z egzaminu zawodowego jest 3 w szkole i jeden z 2 z całej klasy , który zdał egzamin zawodowy!!! cieszę się, wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 No jak nie powinnaś??? Kochana - gratulacje wielkie!!! Jak widać, masz mądre dziecko, z którego możesz być bardzo, ale to bardzo dumna!!! Wspaniale!!! Gratuluję raz jeszcze, wiem, jaka to radość, kiedy dziecko odnosi sukces. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Gratuluję zdolnego dziecka:) Dla rodziców to ogromna satysfakcja i duma.Oczywiście kochamy nasze dzieci "za nic" ale jak dostarczają nam radości to wtedy tak naprawdę dociera do nas jak mocno je kochamy.Jak czasami widzę dzieci znajomych,którzy mają z nimi kłopoty to zawsze dziękuję Bogu,że mnie to ominęło.Jeszcze raz gratulację dla synusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.02.2011 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 dziękuję w swoim i synala imieniu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Gratuluje, zdolna bestyjka z niego A Ty jak się masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.02.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Przyłączam się do gratulacji, zuch chłopak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.02.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) dzięki dziewczyny! ja poimprezkowa jestem, po 18-tce:Dtany były, więc nogi bolą jak diabli:yes: p.s. wiiizałyście mego Żydka na szczęście, na a obrazie??? przyszedł-jest jeszcze piękniejszy w rzeczywistości!!!taka mądrość i doświadczenie z niego bije... Edytowane 27 Lutego 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.02.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 ...na szczęście wcześniej nie gratulowałem .... bo bym wyszedł na dziewczynę ... no to teraz chyba mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.02.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Gwoździku-Ciebie oddzielnie bym potraktowała-zasługujesz na to, dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jaki Żydek? Gdzie? Ja chcę zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Akuś, wielkie gratulacje Synkowi...no i mamusi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.03.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jaki Żydek? Gdzie? Ja chcę zobaczyć! w dzienniczku Depsiu ! Toluś- dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.03.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Piękny ten obraz, Żydek jak żywy. A te leżące pieniądze dodatkowo dają do zrozumienia przekaz obrazu Przynajmniej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.03.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Akuś, a to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Faaajny Żydek. Ja bardzo lubię te portrety starych Żydów malowane przez holenderskich mistrzów - świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Cześć Akuś, przyszłam się pokazać Zaglądam do dziennika a tam piękniusi żyd i fura kasy! Sama bym sobie taki obrazek sprawiła, żeby go w magicznym miejscu powiesić! /podobno kasa musi wisieć w części pieniężnej domu, to wtedy kłopoty finansowe będą omijać właścicieli - to tak z feng shui:) / ale pewnie każdemu by się przydało;) Akuś a cóż tam za perypetyje zdrowotne Cię dopadły? Fajne podejście do tego masz. Ja choć ździebko młodsza, to myślę tak samo:yes: I Depsia, mądra kobieta, dobrze mówi, teraz się pooszczędzasz, pogłaskasz i odpuścisz ogrodowe sprawy. A w przyszłym roku, gdy ze zdwojoną siłą i nowymi pomysłami, wpadniesz wiosną od ogrodu, to wszystkie chwaściska ze strachu uciekną! A później doczytałam jakiego masz zdolnego synusia, no pozazdrościć, pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.03.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Piękny ten obraz, Żydek jak żywy. A te leżące pieniądze dodatkowo dają do zrozumienia przekaz obrazu Przynajmniej mnie też mnie urzekł! dla mnie jest on cudowny...mądrość z niego bije...dla mnie to tak jak Anioł Stróż mego domu! Akuś, a to działa? no piowiem Ci, że ostatnio nie narzekam:D Faaajny Żydek. Ja bardzo lubię te portrety starych Żydów malowane przez holenderskich mistrzów - świetne! dlatego wolałam wydaćnba mniejszy a "prawdziwy"....ten akurat malował mołdawski malarz, podobno dobrze znany ,ale ja raczkuje w tych tematach... Cześć Akuś, przyszłam się pokazać Zaglądam do dziennika a tam piękniusi żyd i fura kasy! Sama bym sobie taki obrazek sprawiła, żeby go w magicznym miejscu powiesić! /podobno kasa musi wisieć w części pieniężnej domu, to wtedy kłopoty finansowe będą omijać właścicieli - to tak z feng shui:) / ale pewnie każdemu by się przydało;) Akuś a cóż tam za perypetyje zdrowotne Cię dopadły? Fajne podejście do tego masz. Ja choć ździebko młodsza, to myślę tak samo:yes: I Depsia, mądra kobieta, dobrze mówi, teraz się pooszczędzasz, pogłaskasz i odpuścisz ogrodowe sprawy. A w przyszłym roku, gdy ze zdwojoną siłą i nowymi pomysłami, wpadniesz wiosną od ogrodu, to wszystkie chwaściska ze strachu uciekną! A później doczytałam jakiego masz zdolnego synusia, no pozazdrościć, pozazdrościć Afrodytko-dziękuję za Twe mądrości!!! a tak na marginesie.... dzisiaj byłam kontrolnie u gina i jest wsio poprawnie...aby zniwelować me problemy, biorąc pod uwagę me mega wysokie ciśnienie ,wiek i te nadmierne @ przepisano wkładkę Mirena-podobn oto najlepsze wyjście....teraz zaczynam zbierać kasę na nią, bo to nie mały wydatek..... dziękuję, że jesteście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts