Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aka - powoli, na spokojnie, dasz radę, przecież mądra dziewczyna jesteś, to wiesz, że trzeba będzie powoli.

Jak tak zrobisz, to w przyszłym roku będziesz za to śmigać jak młoda koza! :lol:

No jak nie powinnaś???

Kochana - gratulacje wielkie!!!

Jak widać, masz mądre dziecko, z którego możesz być bardzo, ale to bardzo dumna!!! Wspaniale!!!

Gratuluję raz jeszcze, wiem, jaka to radość, kiedy dziecko odnosi sukces.

Brawo!!! :D

Gratuluję zdolnego dziecka:) Dla rodziców to ogromna satysfakcja i duma.Oczywiście kochamy nasze dzieci "za nic" ale jak dostarczają nam radości to wtedy tak naprawdę dociera do nas jak mocno je kochamy.

Jak czasami widzę dzieci znajomych,którzy mają z nimi kłopoty to zawsze dziękuję Bogu,że mnie to ominęło.

Jeszcze raz gratulację dla synusia:)

dzięki dziewczyny!

ja poimprezkowa jestem, po 18-tce:Dtany były, więc nogi bolą jak diabli:yes:

p.s. wiiizałyście mego Żydka na szczęście, na a obrazie??? przyszedł-jest jeszcze piękniejszy w rzeczywistości!!!

taka mądrość i doświadczenie z niego bije...

Edytowane przez aka z Ina

Cześć Akuś, przyszłam się pokazać :D

Zaglądam do dziennika a tam piękniusi żyd i fura kasy!

Sama bym sobie taki obrazek sprawiła, żeby go w magicznym miejscu powiesić!

/podobno kasa musi wisieć w części pieniężnej domu, to wtedy kłopoty finansowe będą omijać właścicieli - to tak z feng shui:) / ale pewnie każdemu by się przydało;)

Akuś a cóż tam za perypetyje zdrowotne Cię dopadły? Fajne podejście do tego masz. Ja choć ździebko młodsza, to myślę tak samo:yes: I Depsia, mądra kobieta, dobrze mówi, teraz się pooszczędzasz, pogłaskasz i odpuścisz ogrodowe sprawy.

A w przyszłym roku, gdy ze zdwojoną siłą i nowymi pomysłami, wpadniesz wiosną od ogrodu, to wszystkie chwaściska ze strachu uciekną!

A później doczytałam jakiego masz zdolnego synusia, no pozazdrościć, pozazdrościć:yes:

Piękny ten obraz, Żydek jak żywy.

A te leżące pieniądze dodatkowo dają do zrozumienia przekaz obrazu :D

Przynajmniej mnie ;)

też mnie urzekł! dla mnie jest on cudowny...mądrość z niego bije...dla mnie to tak jak Anioł Stróż mego domu!

Akuś, a to działa? ;)

no piowiem Ci, że ostatnio nie narzekam:D

Faaajny Żydek. :yes:

Ja bardzo lubię te portrety starych Żydów malowane przez holenderskich mistrzów - świetne!

dlatego wolałam wydaćnba mniejszy a "prawdziwy"....ten akurat malował mołdawski malarz, podobno dobrze znany ,ale ja raczkuje w tych tematach...

Cześć Akuś, przyszłam się pokazać :D

Zaglądam do dziennika a tam piękniusi żyd i fura kasy!

Sama bym sobie taki obrazek sprawiła, żeby go w magicznym miejscu powiesić!

/podobno kasa musi wisieć w części pieniężnej domu, to wtedy kłopoty finansowe będą omijać właścicieli - to tak z feng shui:) / ale pewnie każdemu by się przydało;)

Akuś a cóż tam za perypetyje zdrowotne Cię dopadły? Fajne podejście do tego masz. Ja choć ździebko młodsza, to myślę tak samo:yes: I Depsia, mądra kobieta, dobrze mówi, teraz się pooszczędzasz, pogłaskasz i odpuścisz ogrodowe sprawy.

A w przyszłym roku, gdy ze zdwojoną siłą i nowymi pomysłami, wpadniesz wiosną od ogrodu, to wszystkie chwaściska ze strachu uciekną!

A później doczytałam jakiego masz zdolnego synusia, no pozazdrościć, pozazdrościć:yes:

Afrodytko-dziękuję za Twe mądrości!!!

a tak na marginesie....

dzisiaj byłam kontrolnie u gina i jest wsio poprawnie...aby zniwelować me problemy, biorąc pod uwagę me mega wysokie ciśnienie ,wiek i te nadmierne @ przepisano wkładkę Mirena-podobn oto najlepsze wyjście....teraz zaczynam zbierać kasę na nią, bo to nie mały wydatek.....

dziękuję, że jesteście!!!