aka z Ina 26.03.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Co słychać Akuś, jak zdrówko? dodaj kochana do wszystkich mych przypadłości zdiagnozowany tydzień temu refluks żołądkowy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 tylko nie mów, że wyjazd się szykuje? kiedy??? no może spotkamy sie w Gdańsku koniec kwietnia - początek maja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.03.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Oj Akuś,zawsze coś się przypląta,dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Na refluks teraz są bardzo dobre leki. A najlepiej jeść cytrynę, neutralizuje kwasy żołądkowe, bo ma zasadowy odczyn, choć kwaśny smak. Refluks to drobiazg, wiem, bo mój Sołtys ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.03.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 no może spotkamy sie w Gdańsku koniec kwietnia - początek maja??? bjuti! zgadamy się Oj Akuś,zawsze coś się przypląta,dużo zdrówka ano u mnie to ostatnio aż tego za dużo:o Na refluks teraz są bardzo dobre leki. A najlepiej jeść cytrynę, neutralizuje kwasy żołądkowe, bo ma zasadowy odczyn, choć kwaśny smak. Refluks to drobiazg, wiem, bo mój Sołtys ma. jak ja bym zjadła cytrynę rzyganko przez cały dzień murowane-zero u mnie musi być zakwaszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Akuś.....to w sprawie spotkania będziemy w kontakcie:)czy Ty masz u siebie wrzosowisko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.03.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Kaluś o wrzosowisku marzę od zeszłego roku i może w tym coś wyczaruję(chodzi o miejsce na nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 no fakt........przecież Ty masz u siebie cały ogród już pięknie zagospodarowany!!! Twoje roslinki budzą się juz do wiosny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.03.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Twoje roslinki budzą się juz do wiosny?? zapraszam do dzienniczka:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 juz lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 piekne wiosenne krokuski masz różne kolory.........ja bede miała w tym roku tylko troszke pierwszych tulipanów.Ale w przyszłym roku krokuski też sobie zapodam:)pod czy je sadzisz?? krokusy wolą kwaśną czy zasadowa glebę??czy może wszędzie urosna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.03.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ja sadziłam gdzie mi akurat pasowało:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.03.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 gratuluję otwarcia roku ogrodowego ... ... za zacznę za tydzień ..... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Akuś - dużżżżżo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 I ja kciuki za zdrowie trzymam, ale to na pewno się poprawi, ja to wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 dziękuję bardzo dziewczynki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) dla tych z okolic i nie tylko:wiggle: Wiosenny Kiermasz Ogrodniczy Pomorza i Kujaw 2011 Po raz kolejny Centrum Targowe Pomorza i Kujaw przygotowuje wiosenne edycje imprez branży ogrodniczej. Tradycyjnie są to: Wiosenny Kiermasz Ogrodniczy Toruń 2011, który odbędzie się w auli Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu (ul. Gagarina 11) w dniach 02-03 kwietnia 2011 roku oraz XVII Wiosenny Kiermasz Ogrodniczy Pomorza i Kujaw, który wzorem lat ubiegłych odbędzie się w hali Łuczniczka w dniach 09-10 kwietnia 2011 roku. Szanowni Państwo,Zaproszenie do wzięcia udziału w tych imprezach kierujemy do wszystkich producentów i handlowców materiału roślinnego, a w szczególności cebul, nasion, krzewów, bylin i innych roślin ozdobnych, kwiatów, drzewek oraz firm zajmujących się architekturą ogrodową i wyposażeniem ogrodów, nawadnianiem, nawozami, środkami ochrony, narzędziami i sprzętem ogrodniczym, miodami i wyposażeniem pasiek. Do prezentacji podczas kiermaszów zachęcamy również firmy zajmujące się projektowaniem ogrodów i terenów zielonych.Jesteśmy przekonani, że nasze wiosenne edycje, które w zeszłym roku odwiedziło ponad 15 tysięcy miłośników ogrodów i na stałe już wpisały się w ogrodniczy kalendarz Pomorza i Kujaw, po raz kolejny cieszyć się będą olbrzymim zainteresowaniem, tak wśród wystawców jak i odwiedzających.Krzysztof Wodzień Dyrektor CTPiK Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Akuś,piękna wiosna zagościła w twoim ogrodzie:)Aż serce się raduje na takie widoki,śpiew ptaków od rana,bardzo lubię jak wszystko się budzi do życia,te zachodzące zmiany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nadulko masz rację!chce się po prostu żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.04.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Akus........wybierasz sie na ten kiermasz???ja chcę jechac jutro do Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts