aka z Ina 02.04.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 pisałam już u Ciebie...za tydzień do Bydzi się wybieram, bo niestety finanse:popcorn: dzisiaj wg zamierzeń całe do południa i po południu spędziłam na pieleniu...front domu, oprócz zielnika obrobiony i lewe bok dzłaki, przy domu, bo na korę nie mam już siły i zamierzam chemicznie chwasty potraktować oprócz tego wymyłam schody, tzn wyszorowałam pozimowo przed domem o kostkę frontową...reszta na jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Nooo, kochana - to się napracowałaś baaardzo rzetelnie. Pamiętaj, żeby nie przesadzać, bo jak masz delikatne zdrowie, to wiesz... Moje ręce wyglądają teraz tak, że wstydzę się w sklepie płacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.04.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Depsiu-moja kochana! Ty zawsze na posterunku, blisko mnie....dziękuję Ci! dzisiaj wyluzowałam...spacer, delikatne-dosłownie pielenie i gra poobiednia w ping-ponga, rodzinnei;) a przede wszystkim- inwentaryzacja ogrodu pod kątem przyszłego wrzosowiska, gdzie by go usadowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Akuś....widziałas co dzis kupiłam w Toruniu, cudów nie ma;) ...ale od czegoś trzeba zacząć zakładac ogród......... wrzośce były po 12 zl chyba zamówie w necie po 3.99 .... teraz czeka mnie wysianie trawy na pozostałej częsci ogrodu........i sadzenie rozlinek, drzew, krzewów.....itd.... robota na 10 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.04.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 eeee na 10 lat sadzenia to niet, ale przesadzenia i zmiany to napewno na 20;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.04.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 eeee na 10 lat sadzenia to niet, ale przesadzenia i zmiany to napewno na 20;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No, ja czujna taka jestem! A zmiany i przesadzenia - w pewnym momencie dochodzi się do punktu, w którym wie się, że to już jest ten optymalny ogród. I wtedy człowiek już tylko pielęgnuje , wyrzuca nadmiernie rozrośnięte roślinki, kosi trawę... Tak na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.04.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 dziewczyny zachęcona fotkami Arco poszukuję szafek po zlew....zabudowanych, otwartych, wsio rawno- ważna cena, bo nigdzie łazienkowo i wc nie mam:bash: polecicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Akuś........o jakich szafkach mówisz?gdzie moge je zobaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 proponuje spotkanie w Gdańsku 8 maj lub 14 maj.Alunek....woli 14 maja.a Ty Akuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.04.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 pisałam u Sure, że mi wsio rawno:wiggle: dzisiaj od 16 do 21 wyczesywałam trawę i pieliłam perz:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.04.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cześć Akuś....widzę że szalejesz w ogrodzie.......a jak zdrówko...miałas sie oszczędzać kobieto , a Ty jakies maratony ogrodowe zaczynasz.........dbaj o siebie....i wklejaj więcej zdjęć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.04.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Saro-jak pogoda piękna to do ogrodu ciągnie, sama przecie wiesz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.04.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 wygrabiłam połowę, tzn. tylnią część trawnika, pozostaje lewa strona, a teraz pomyślałam o mych obrzeżach i poszukałam takie coś http://www.narzedziowy.pl/13419_FISKARS-FISPO-Noz-do-darni.html ma ktoś? poleca? zastanawiam się.... aaaaaaaaa no i zakupiłam http://allegro.pl/wertykulator-aerator-evl-1500-w-germany-kosz-i1538636375.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 super zakupy!!!!!jak już otrzymasz ten wertykulator to koniecznie daj znać jak on sie sprawdza na trawniku:)będę musiała w przyszłości o czymś takim pomyśleć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ok Kaluś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 aż się boję co ujrzę jutro w ogrodzie...koło mnie połamało kilka drzew, straż itp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 U nas w nocy też jakieś szaleństwo się odbywało, na szczęście udało sie nam przetrwać to bez większych szkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.04.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Akuś........w tym zakątku dereniowym ile masz posadzonych dereni??? i w jakiej odległości od siebie je sadziłaś?? wszystkie to jeden gatunek?? jaki?? dziękuje za uwagę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 wygrabiłam połowę, tzn. tylnią część trawnika, pozostaje lewa strona, a teraz pomyślałam o mych obrzeżach i poszukałam takie coś http://www.narzedziowy.pl/13419_FISKARS-FISPO-Noz-do-darni.html ma ktoś? poleca? zastanawiam się.... Akuś, moim zdaniem, takie urządzenie jest potrzebne wtedy, gdy masz trawnik i w nim musisz wyciąć jakieś wzory, koła, czy zrobić rabatę. Do samej pielęgnacji już istniejących obrzeży, nie jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts