Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

Akuś, moim zdaniem, takie urządzenie jest potrzebne wtedy,

gdy masz trawnik i w nim musisz wyciąć jakieś wzory, koła, czy zrobić rabatę.

Do samej pielęgnacji już istniejących obrzeży, nie jest potrzebne.

Toluś ,ale moje obrzeża wymagają poprawki, duuuużej.....

tak jakbym od nowa miała je robić a poza tym rabaty wrzosowe w trawie chce robić:rolleyes:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aka z Ina -ja tez mam takie narzędzie i szukam kogoś żeby mnie nauczył posługiwać sie tym cudem. Masz może instrukcje jak to działa :-) ?

Obrzeza Toli sa perfekcyjne, ale jak ona to robi to juz nie mam zielonego pojęcia :-).

Jeszcze chciałabym się wypowiedzieć na temat Żydka. Obraz jest piękny. U nas jest taki zwyczaj, ze Żyd liczący pieniądze powinien wisieć w kuchni i taki właśnie obraz kupuje sie domownikom z okazji parapetówki.

Moj Żyd (figurka) z kolei leży na półce w garderobie. Jest taki przesad, ze nie powinien byc widziany przez obce osoby. Powiem tak:od chwili jak zaległ u mnie w szafie ponad 10 lat temu-skończyły sie kłopoty finansowe-kasa zawsze jest :-)

Tobie tez tego życzę :-)

Edytowane przez Lucyna1

Akuś........w tym zakątku dereniowym ile masz posadzonych dereni???

i w jakiej odległości od siebie je sadziłaś??

wszystkie to jeden gatunek?? jaki??

dziękuje za uwagę :):):)

Akuś.....napisz mi ile masz dereni?

.....mam jeszcze jedno pytanko.....czu odkąd powiesiłaś u siebie obrazek Żyda........poczułaś jakieś zmiany w finansach????

pytam o to, bo dziś też kupiłam sobie malutki obrazek.......i liczę na szybkie efekty :):):)

Aka z Ina -ja tez mam takie narzędzie i szukam kogoś żeby mnie nauczył posługiwać sie tym cudem. Masz może instrukcje jak to działa :-) ?

Obrzeza Toli sa perfekcyjne, ale jak ona to robi to juz nie mam zielonego pojęcia :-).

Jeszcze chciałabym się wypowiedzieć na temat Żydka. Obraz jest piękny. U nas jest taki zwyczaj, ze Żyd liczący pieniądze powinien wisieć w kuchni i taki właśnie obraz kupuje sie domownikom z okazji parapetówki.

Moj Żyd (figurka) z kolei leży na półce w garderobie. Jest taki przesad, ze nie powinien byc widziany przez obce osoby. Powiem tak:od chwili jak zaległ u mnie w szafie ponad 10 lat temu-skończyły sie kłopoty finansowe-kasa zawsze jest :-)

Tobie tez tego życzę :-)

Lucynko witam w mych skromnych progach!!! na szczęscie u mnie Żyd wisi na półpiętrze i jest tylko widoczny dla domowników, bo tylko one maja wstęp do części spypialnianej domu...

niestety półksiężyca jeszcze n ie zakupiłam, wcozraj co dopiero przyszedł aero-wertykulator, ale padało i nie miałam okazji go wypróbować:eek:

Akuś.....napisz mi ile masz dereni?

.....mam jeszcze jedno pytanko.....czu odkąd powiesiłaś u siebie obrazek Żyda........poczułaś jakieś zmiany w finansach????

pytam o to, bo dziś też kupiłam sobie malutki obrazek.......i liczę na szybkie efekty :):):)

Kaluś-dereni mam 8 i sporo asie rozrosły od sadzenia, mam sadzone je w 2 rzędach na przemian...

a co Żydka- to nie chcę zapeszyć;) resztę dopowiedz sobie sama:rolleyes:

Zadumy u grobu pustego,

radości ze spotkania Zmartwychwstałego,

pokoju, nadziei, jajka smacznego

i udanego oblewanego!

Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek

Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek.

http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/pasxa_12.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT

Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy.

I wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.

I aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności .

I niech symbol Boskiego odrodzenia był i dla nas celem do spełnienia.

Wesołych świąt życzy Arnika z rodziną.

http://pu.i.wp.pl/k,NDY5OTgxMjgsNDU0OTcxNTY=,f,Wycinane_jajka_059.JPG