Arnika 03.05.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 http://www.bandyci.org/img/kciuczki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Trzymam mocno kciuczki, trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.05.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Jeszcze trzymać kciukasy? Jak tam nastroje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.05.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Trzymać, trzymać! dzisiaj języki.... Apel do dziewczyn co maja wrzosowiska!pomożecie mi założyć, podpowiedzieć jaką ziemię lubia, jakie odmiany zakupić???i to muszę sio do jutra wiedzieć, bo jadę na targi w Minikowie i być może część już bym zakupiła...macie jakieś stronki, sprzedających, których śmiało możecie polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.05.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Akuś, zobacz u kali pisałam jakiś miesiąc temu dośc dużo o wrzosowisku jakie rosliny, trochę tam dyskutowałyśmy na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.05.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 No to ja tyżhttp://jaas.blox.pl/resource/kciuki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.05.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Aka, znalazłaś, bo nie mam czasu w pracy i dopiero jutro moge ci napisac sama bo ide dzis na dyzurTo było ok 27.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.05.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Akuś, tak w skrócie: ziemia to kwaśna ( torfowa), stronka producenta wrzosów http://www.majewscy.com.pl/ z mnóstwem fajnych inspiracji. Wrzosy najlepiej sadzić z innymi roślinami , które lubią kwaśne podłoże np azalie, rododendrony, iglaki, pierisy, skimie... tu znalazłam kilka przydatnych informacji http://ogrod-amat.strefa.pl/wrzosowisko.php http://poradnikogrodniczy.pl/wrzosowisko.php ...może przydadzą się miłego buszowania jutro po szkółce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Hej Akuś.....jak tam zakupy ogrodowe?? pochwal sie co wczoraj zakupiłaś??? ......a ja walcze z ogrodzeniem frontowym.....i potrzebuje rad ogrodniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 11.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witaj Akuś......ogród Twój kwitnący....pochwal się co zakupiłaś ?? jakie wrzosy??A jak Twoje zdrowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witaj Saro-na temat mego zdrowia to lepiej nie dyskutować, bo płakac sie chce....ale dziękuję, że pytasz! tak to jest z lekami na jedno pomagają a na drugie szkodza... a wrzosów nie kupiłam, bo jak się okazało o wrzosowisku moge tylko pomarzyć- nie te warunki klimatyczne i nie ta ziemia- marna szansa by było je utrzymać w Minikowie kupiłam 4 różne budleje, klematisa na drugą strone pergoli, gdzie z jednej jest róża pnąca, ostrokrzewa sobie lajchnęłam, takiego fajnego przebarwionego, zupełnie dla mnie nie znaną odmianę lawendy, kilka roślin na skalniaczek, 15 różnych cebul lilii, a"la palmę w kolorze czekolady na taras a dzien wcześniej 15 przeróżnych żurawek do donicy i gruntu...to tyle:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.05.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Akuś, ja Ciebie bardzo proszę, dbaj o siebie, dobrze?Żebym się nie musiała martwić, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Toluś kochana-dbam! uwierz, ale co z tego że coraz to insze świństwa mnie atakują....wczoraj miałam poważna rozmowe z takim jednym panem, można powiedzieć "czarodziejem"-b.dobry znawca horoskopu chińskiego, run, bidrun, tarota i wyszło, że zbyt dużo energii pobierają ode mnie naokoło inni, rozdaję ją innym a sobie zostawiam odrobinę i dlatego świństwa mnie łapia wszystkie....obowiązkowo na ręke mam założyć czerwona bransoletkę lub chociaż sznureczek- przyjdzie mnie sprawdzić ,czy noszę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 11.05.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dbaj dbaj o siebie........z lekami to tak jest ....leczysz jedno...a drugie zaczyna szwankować.. Z roślinami nie powiem........poszalałaś....upraszam się zatem o zdjęcia...jak już wszystko zasadzisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Saro-ja wszystko już zasadziłam! na mnie roślinki w doniczkach długo nie muszą czekać, rece sama mnie świerzbią postaram sie troche fociaków nowych porobic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 11.05.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Znam to.....ja dzisiaj będę też sadzić......wczoraj nie zdążyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.05.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 syncio dziś po ustnym, polskim- już od rana tabletkę musiałam wziąć... na odstresowanie wstawiłam kilka nowości focianych-zapraszam do dzienniczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ładnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.05.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 dziękuję pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts