Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

Akuś, na 100% Ci nie powiem, musiałabyś zrobić zdjęcie z bliska, ale chyba tak.

To może być Barryi.

Napisałaś o ukochanej karaganie. Ja swoją pod domem mocno przycięłam w marcu.

Piękna jest teraz, zaczyna kwitnąć. Jutro specjalnie dla Ciebie zrobię jej zdjęcie i wkleję.

Też ją uwielbiam :)

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aka pięknie u Ciebie...tyle roślin, odmian........super...

Dziewczyny nie uwierzycie........byłam jakieś 5 minut temu ma małym targu .......są tam też rośliny, kwiaty. Stałam , dotykałam, uŚmiechałam się do cunej karagany. Była dośc wysoka- chyba z 1,8 z doniczką....za 30zł. Kurde chyba zaraz po nią polecę.

Akuś....ale mi się wszystko podoba :)

ogród wyglada ślicznie u Ciebie.....widać, że dbasz o niego !!!

kiedy u mnie juz tak będzie ???:(

dziękuję! cierpliwości kochana=na wszystko przychodzi pora....długa byłą nasza rozmowa na ten temat, pamiętasz?;)

Aniu-b.dziękuję!

jamlesie-też jesteś na ogrodniczym? ujawnisz się? okazuje się, że niezła jest Nas tam gromadka...jednak nie zaniedbujemy przy tym znajomuch z tego forum;)

jestem napisałem ze dwa posty :oops:

nazwiska nie zmieniłem ;)

częściej w pomidorach siedzę, znaczy się czytam, a ogrody to sobie z ciekawości

podglądam

kto poza tobą tam jeszcze foty wkleja .... Agata Szurek :cool:, dorbie, kamyk to wiem

agapy chyba też :rolleyes:

Słuchajcie...

macie może jakiś pomysł z trawami....? rabata znajduję się zupełnie w cieniu, dokładnie to jest bok garażu i planuję usypać mały stok w kierunku alejki i na nim poszaleć z trawkami.

za wszystkie sugestie b.dziękuję!

Edytowane przez aka z Ina

Hej, hej, moja milutka koleżanko, jak ja dawno u Ciebie nie byłam! Dopiero teraz widzę, bo gadałyśmy w innym miejscu, a ten wątek zapomniany jakoś, nie miałam powiadomień! :confused:

W cieniu dobrze chyba rosną kostrzewy, np. tzw. niedźwiedzie futro... podobnie kosmatka leśna, do tego jeszcze dodałabym paprocie, tawułki i hosty, ciemierniki i przylaszczki (osobiście bardzo lubię). U mnie w cieniu rosną jeszcze świecznice i parzydło leśne, ale te są wysokie...

...hm, o której rabacie mówimy? Tej na trawniku?

Jamles, skoro Ty bywasz na ogrodniczym, to się czasem odezwij, ok? ;)