tola 12.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Akuś, na 100% Ci nie powiem, musiałabyś zrobić zdjęcie z bliska, ale chyba tak. To może być Barryi. Napisałaś o ukochanej karaganie. Ja swoją pod domem mocno przycięłam w marcu. Piękna jest teraz, zaczyna kwitnąć. Jutro specjalnie dla Ciebie zrobię jej zdjęcie i wkleję. Też ją uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.05.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) a wiesz Tolusiu, ze moja też dostała żółte kwiecie?dzięki Tobie tak ją pokochałam!zawsze wiosna się ja przycina? Edytowane 12 Maja 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Aka pięknie u Ciebie...tyle roślin, odmian........super...Dziewczyny nie uwierzycie........byłam jakieś 5 minut temu ma małym targu .......są tam też rośliny, kwiaty. Stałam , dotykałam, uŚmiechałam się do cunej karagany. Była dośc wysoka- chyba z 1,8 z doniczką....za 30zł. Kurde chyba zaraz po nią polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.05.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 i co? i co?? szajbnięta jestem...to już stwierdzone- oczywiście na pukncie roślin;).....poszłam i zakupiłam karaganę.....i tez ma juz kwiatki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.05.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 no i dobrze zrobiłaś...witaj kolejna miłośniczko karagany:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.05.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Akuś.....dziekuje za spotkanko!!!!...a teraz nadrobię zaległości u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.05.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 pisz kobieto i pytaj się, nawet jak się coś nie podoba:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.05.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 pisz kobieto i pytaj się, nawet jak się coś nie podoba:welcome: Akuś....ale mi się wszystko podoba ogród wyglada ślicznie u Ciebie.....widać, że dbasz o niego !!! kiedy u mnie juz tak będzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.05.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Akuś, jak Ci wszystko szybko i ładnie rośnie:)Z dnia na dzień jest coraz piękniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.05.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Akuś....ale mi się wszystko podoba ogród wyglada ślicznie u Ciebie.....widać, że dbasz o niego !!! kiedy u mnie juz tak będzie ??? dziękuję! cierpliwości kochana=na wszystko przychodzi pora....długa byłą nasza rozmowa na ten temat, pamiętasz? Aniu-b.dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.05.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 aka - jak u Ciebie ładnie - kwitnąco! ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.05.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Cześć Akuś,nadrabiam zaległości na forum,bo troszkę mnie nie było.Pięknie u Ciebie,nowe zakupy też super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ja też nadrabiam zaległości ... i też mi się podoba u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.05.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 cieszem się Gwoździku! skoro jesteś, to pewnie i u siebie coś naskrobałeś....lecę do Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) linka na ogrodniczy proszę bo nie umiem znaleźć już znalazłem:yes: Edytowane 23 Maja 2011 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.05.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 jamlesie-też jesteś na ogrodniczym? ujawnisz się? okazuje się, że niezła jest Nas tam gromadka...jednak nie zaniedbujemy przy tym znajomuch z tego forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 jamlesie-też jesteś na ogrodniczym? ujawnisz się? okazuje się, że niezła jest Nas tam gromadka...jednak nie zaniedbujemy przy tym znajomuch z tego forum;) jestem napisałem ze dwa posty nazwiska nie zmieniłem częściej w pomidorach siedzę, znaczy się czytam, a ogrody to sobie z ciekawości podglądam kto poza tobą tam jeszcze foty wkleja .... Agata Szurek , dorbie, kamyk to wiem agapy chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.05.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ostatnio Kalusia też dołączyła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.05.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Słuchajcie...macie może jakiś pomysł z trawami....? rabata znajduję się zupełnie w cieniu, dokładnie to jest bok garażu i planuję usypać mały stok w kierunku alejki i na nim poszaleć z trawkami.za wszystkie sugestie b.dziękuję! Edytowane 24 Maja 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.05.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Hej, hej, moja milutka koleżanko, jak ja dawno u Ciebie nie byłam! Dopiero teraz widzę, bo gadałyśmy w innym miejscu, a ten wątek zapomniany jakoś, nie miałam powiadomień! W cieniu dobrze chyba rosną kostrzewy, np. tzw. niedźwiedzie futro... podobnie kosmatka leśna, do tego jeszcze dodałabym paprocie, tawułki i hosty, ciemierniki i przylaszczki (osobiście bardzo lubię). U mnie w cieniu rosną jeszcze świecznice i parzydło leśne, ale te są wysokie... ...hm, o której rabacie mówimy? Tej na trawniku? Jamles, skoro Ty bywasz na ogrodniczym, to się czasem odezwij, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts