kawika 02.06.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 hej akuś cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.06.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Akuś, jak jest szerokość i długość tej rabaty...tak na oko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.06.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja swoje trzmieliny przycinam zawsze na wiosnę- tak mocniej, ale też w ciągu całego roku tez tnę jak jest taka potrzeba. Myślę, że nic się nie stanie jak ją teraz mocniej przytniej nadulko. Ok to moją też przytne... tylko poczekam na lepszą aurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.06.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Alunku-ok 6 metrów szeroka i głęboka na 1,5 m...planuję zrobić rabatę od wysokości cokołu,tzn 35 cm, tam gdzie sięgają bloczki fundamentowe...ja nie mam jeszcze tego cokołu obrobionego i planuję przed posypaniem ziemią cokół obłożyć folią, aby wilgoć z ziemi nie przenikała na ścianę....myślę jeszcze czym zabezpieczyć tą rabatę ,aby ziemia nie spływała z niej na alejkę...płotek drewniany?kamienie? Kawika:jawdrop:skąd Ty się kochana wzięłaś??? jejku jak się cieszę, nie znikaj już na tyle czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.06.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 hej akuś cmok cmok a do mnie nie wpadła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ rośnie około kilometra od mojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 a do mnie nie wpadła:( już byłam cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.06.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ rośnie około kilometra od mojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Jaka śliczna ta róża na pniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.06.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Aniu-nie tylko ta, zobaczysz jak rozkwitną jesienne zakupki;) dziewczyny szukałam wczoraj całe popołudnie kaliny koralowej Roseum, ale szczepionej na pniu.....doradzicie coś, kogoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nie spotkałam.Ale jak Ty spotkasz, to daj mi cynk, też mi się marzy i to dokładnie ta odmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Akuś....pamiętasz o zdjęciach dla Jagody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 pamiętam kochana....i to mi mocno leży na sercu, ale niestety brak możliwości fotografii:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 akuśmam trzmielnę aż dwie łodyżki heheh czy ona nadaje się na zewnątrz?? bo miałam ja w domu i nie wiem czy moga wsadzić w ziemią gdzieś ... jeszczer nie wiem gdzie.. cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 aaaaaaa\nie widzę twoich zdjeć buuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.06.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 akuś mam trzmielnę aż dwie łodyżki heheh czy ona nadaje się na zewnątrz?? bo miałam ja w domu i nie wiem czy moga wsadzić w ziemią gdzieś ... jeszczer nie wiem gdzie.. cmok jak najbardziej możesz wsadzić najlepiej rośnie w cieniu lub półcieniu,generalnie łatwa w uprawie, bez szczególnych wymagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 jak najbardziej możesz wsadzić najlepiej rośnie w cieniu lub półcieniu,generalnie łatwa w uprawie, bez szczególnych wymagań i tu przyszły projektant ogrodów ma rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.06.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 dzięki kochanewsadzę hehew ziemię cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.06.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Akuśdoradx mi prosze bo juz nie wiemmam małą skarpke pod drewnianą werandą zdjęcie dziennikuziemia sucha raczej małowartościowa trochę gliniastanajpierw myślałamże będa tam rosły kwiaty ale nic się nie chce złapaćposadziłam kilka skalnakowatych i nie wiem czy będą rozły czy nie może mi możesz doradzić jak byś to zagospodarowała??chciałabym chociaż tu mieć ładnie trawa beznadziejna więcej chwastów i łysych plackówsama nie wiem co robićpewnie czekać i dosiewaćjak myślisz? buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.06.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 kawika a zobacz na ostatnia stronę mego dziennika...tam są propozycje od Alunek i kilka moich/nie moich propozycji...mam jeszcze w wordzie zebrane i zapisane inne roślinki na "ciężkie" miejsca" dawaj adres mailowy to Ci prześlę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts