Amtla 26.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dobranocka... znowu się zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.03.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam! po wczorajszych wędrówkach, po ogrodach forumowiczek zdałam sobie sprae, że częsciej musze zaglądać na wątek ogrodniczy...podobno można wiele się tam dowiedzieć i podszkolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień doberek Aka , mam zamiar walczyć jutro z różami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.03.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 no właśnie napisałam w twoim dzienniczku......ziemia odmarznięta u Ciebie? u nas do wczoraj śnieg leżał jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień doberek Aka ale masz zwierzyniec Wesoło macie! U nas (czyli około 50 km od Ciebie) jest w tej chwili 7 stopni i śniegu na działce już nie ma. Ale to dlatego że wczoraj super świeciło słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jakie ogrodzenie chcecie robic? Sami? A siatkę macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.03.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 oj kurcze to ogrodzenie to dla mnie zmora!!!! kaski za wiele niema a musze coś zrobić, bo w tej chwili tylko my jesteśmy ogrodzeni siatka budowlaną to i ten kojec Ago-planujemy boki z siatki i słupki ocynkowane a co do frontu to juz mamy tysiące pomyśłów ma być ładnie a tanio..my sporo mamy do ogrodzenia boki to 30 m a front domu to 32m;( może macie jakieś fajne pomysły???? myślałam o pomurowaniu słupków z cegły z rozbiórki a przęsła drewniane szczebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.03.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Aguś-zagladnęłam do twego albumiku i mi szczena opadła jak zobaczyłam Twój porządeczek przed domem U nas Gabi normalnie bagdo urządziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Aka my też mamy prawie 30 metrów z przodu. Chcemy zrobic samodzielnie. Można to dostac w Bydgoszczy w hurtowni na Inowrocławskiej. Już nam zrobili wstępną wycenę:http://www.leg-tur.com.pl/-_kajaPotem będzie kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.03.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Aka my też mamy prawie 30 metrów z przodu. Chcemy zrobic samodzielnie. Można to dostac w Bydgoszczy w hurtowni na Inowrocławskiej. Już nam zrobili wstępną wycenę: http://www.leg-tur.com.pl/-_kaja Potem będzie kostka. My też chcemy robić sami!!!! napiszesz na priva ile Wam wycenili????bo mnie już strach bierze jak pomyślę kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.03.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam kobiałki!!! czyżby wiosna przyszła????coraz piękniej się robi....posciele wyrzuciłam na balkon, świeże powietrze wpuściłam do domku a teraz zbierma się na cmentarzyk i po zakupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 kobiałki!!! Witam, ale się jakoś to powyższego nie poczuwam a ja pranie na balkoniku suszę.... Zaraz się wezmę za okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.03.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 to z Szuflandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Hej Aka. U Was jak byscie juz od dawna mieszkali. Nawet juz kolory zaczynasz zmieniac. Piekny ten zielony wykusz, mi cos kwiaty w domu nie chca rosnac. Zwlaszcza w jednym narozniku, co bym tam ne dala, wiednie. A pusty naroznik mi sie nie podoba. Ostatnio w kwiaciarni mowilam Pani aby dala cos co nie jest wymagajace ale i to zaczyna mi wiednac... Chyba skonczy sie na suchych kwiatach. A rodzinke faktycznie masz piekna. No i pieski tez, Gabi jest cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam Zelijko w mych skromnych progach juki próbowałas dać w to miejsce? moje tak "śmigneły"(lekka przesada,bo rosłu z 7 lat:P) jak jeszcze mieszkałam w bloku i stały na klatce, bo w domu nie było miejsca światło do tego narożnika dociera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Nie ale kiedys mialam w mieszkaniu i mi zwiedla, wiec uznalam, ze nie umiem sie nia opiekowac. Swiatlo dociera, takie rozproszone. U mnie tylko to rosnie http://www.kocham.kwiaty.pl/doniczkowe.php3?show=sansewiera Mam jeszcze drzewko szczescia i hoje. Tez sie trzymaja. Dracena mi znikala w tym wlasnie narozniku, teraz dalam ja na okno, jakos sie trzyma, ale co bedzie nie wiem. Do naroznika kupilam Aralie (Fatsia Japonica), bo kwiaciarka powiedziala, ze to nie jest wymagajacy kwiat..., a po miesiacu juz zdycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Zelijko też mam Aralie..w domu mam nie za dużą ale w pracy dochowałam niezły okaz! kurcze jak tyle kwiatków tam się nie trzyma to moze pomysleć o czymś innym??? Może jakis kotek drewniany stojący sobie dumnie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 dziewczyny ratujcie! gdzie szukać cenę za 1mb fundamentu pod ogrodzenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja nie doradze, bo tez nie wiem. A w narozniku chce chyba takie galazki, nie wiem jak to sie nazywa.., takie dluge, troche poskrecane.., albo takie zwykle proste..., tez nie wiem jak sie nazywaja, ani gdzie kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja nie doradze, bo tez nie wiem. A w narozniku chce chyba takie galazki, nie wiem jak to sie nazywa.., takie dluge, troche poskrecane.., albo takie zwykle proste..., tez nie wiem jak sie nazywaja, ani gdzie kupic... aaaa wiem! takie co w wodzie stoją a nie w ziemi????one faktycznie wszędzie trzymaja się moze poszukam jak wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts