Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj kurcze to ogrodzenie to dla mnie zmora!!!! :cry: kaski za wiele niema a musze coś zrobić, bo w tej chwili tylko my jesteśmy ogrodzeni siatka budowlaną :oops: to i ten kojec :roll:

Ago-planujemy boki z siatki i słupki ocynkowane a co do frontu to juz mamy tysiące pomyśłów 8)

ma być ładnie a tanio..my sporo mamy do ogrodzenia boki to 30 m a front domu to 32m;(

może macie jakieś fajne pomysły????

myślałam o pomurowaniu słupków z cegły z rozbiórki a przęsła drewniane szczebelki :roll:

Aka my też mamy prawie 30 metrów z przodu.

Chcemy zrobic samodzielnie. Można to dostac w Bydgoszczy w hurtowni na Inowrocławskiej. Już nam zrobili wstępną wycenę:

http://www.leg-tur.com.pl/-_kaja

Potem będzie kostka.

My też chcemy robić sami!!!!

napiszesz na priva ile Wam wycenili????bo mnie już strach bierze jak pomyślę kosztach :roll: :(

Hej Aka. U Was jak byscie juz od dawna mieszkali. :D Nawet juz kolory zaczynasz zmieniac. :wink:

Piekny ten zielony wykusz, mi cos kwiaty w domu nie chca rosnac. :roll:

Zwlaszcza w jednym narozniku, co bym tam ne dala, wiednie. :-? A pusty naroznik mi sie nie podoba.

Ostatnio w kwiaciarni mowilam Pani aby dala cos co nie jest wymagajace ale i to zaczyna mi wiednac... Chyba skonczy sie na suchych kwiatach. :lol:

A rodzinke faktycznie masz piekna. :p No i pieski tez, Gabi jest cudna. :p

Nie ale kiedys mialam w mieszkaniu i mi zwiedla, wiec uznalam, ze nie umiem sie nia opiekowac.

Swiatlo dociera, takie rozproszone.

U mnie tylko to rosnie

http://www.kocham.kwiaty.pl/doniczkowe.php3?show=sansewiera

Mam jeszcze drzewko szczescia i hoje. Tez sie trzymaja. Dracena mi znikala w tym wlasnie narozniku, teraz dalam ja na okno, jakos sie trzyma, ale co bedzie nie wiem.

Do naroznika kupilam Aralie (Fatsia Japonica), bo kwiaciarka powiedziala, ze to nie jest wymagajacy kwiat..., a po miesiacu juz zdycha. :-?

Ja nie doradze, bo tez nie wiem. :roll:

A w narozniku chce chyba :lol: takie galazki, nie wiem jak to sie nazywa.., takie dluge, troche poskrecane.., albo takie zwykle proste..., tez nie wiem jak sie nazywaja, ani gdzie kupic... :lol:

Ja nie doradze, bo tez nie wiem. :roll:

A w narozniku chce chyba :lol: takie galazki, nie wiem jak to sie nazywa.., takie dluge, troche poskrecane.., albo takie zwykle proste..., tez nie wiem jak sie nazywaja, ani gdzie kupic... :lol:

aaaa wiem! takie co w wodzie stoją a nie w ziemi????one faktycznie wszędzie trzymaja się :D

moze poszukam jak wygladają :roll: