Alunek 07.07.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Akuś..a rodzinka nie zadba o ogródek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Aluś-Ty wiesz sama, że mogą potraktować coś co przekwitło jako zielsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.07.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ...to lepiej niech trzymają się z daleka od rabat Akuś głowa do góry MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 też tak mówię wróciłam tylko pozabiegowo, niestety musi mnie lekarz trochę "podretuszować"-wyniki do operacji za słabe.... za to cały tydzień mam wolne imam zamiar mega odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Zdrówka życzę I kuruj się, ja też muszę, ale czasu nie mam.... Czyżbyśmy się już rozsypywali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Arniko-no mam nadzieję, że jeszcze nie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hej Akuś kochana:)wpadłam sie przywitać....jak Twoje zdrówko??mam nadzieje, że dużo lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Kaluś-już z powrotem???? jak ten czas leci..... niestety jesienia czeka mnie operacja..... lece do Ciebie, po relację wyjazdową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Kaluś-już z powrotem???? jak ten czas leci..... niestety jesienia czeka mnie operacja..... lece do Ciebie, po relację wyjazdową.... tak, już wróciłam niestety:( wszytstko co dobre....szybko sie kończy:( mam nadzieje, że operacja pomoże i będziesz się potem już cieszyc dobrym zdrowiem Akuś sure zaproponowala wstepnie jakieś spotkanko......czytałas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Akuś życzę zdrówka.Będzie dobrze!Wiem coś o tym,też myślałam,że bedę uziemiona na kilka miesiecy po operacji,ale jest dużo lepiej.Pracuje w ogrodzie-Ty też będziesz:) Oczywiście bez szaleństw,dźwigania-od tego jest mm. Trzeba tylko dać swojemu ciału wydobrzeć-u mnie to trwało 5 tygodni. Trzymam kciuki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.07.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 :hug:Akuś, ja również życzę dużo zdrówka... Zakupy super zrobiłaś,nic tak nie cieszy jak cos nowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.07.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Nadulko-dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.07.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Akus ale zaszalalas (Ty chyba skok na bank zrobilas ). Ja w Ikei nie bylam ponad 3 lata, nigdy sie wybrac nie moge, bo albo nie po drodze albo kasy brak (czesciej to drugie). Kolo domku u Ciebie slicznie sie zrobilo ale smutne wiesci przeczytalam na temat Twojej operacji ale jak trzeba to trzeba - zdrowie najwazniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.07.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Madziu-ja też 3 lata temu coś konkretnego kupowałam w Ikei i wreszcie nadszedł ten moment...wszystko czegoś kosztem- u Nas wakacji i nie tylko:jawdrop:teraz zbieram siły wypoczywając w domu przed operacją.... jutro mebelki z Ikei przyjeżdżają:wave:dzisiaj cały dzień porządki robiliśmy szykując miejsce na "nowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.07.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Akuś...........zakupy cudo !!!!!!!!!!! już Ci zazdaszczam, tych wszystkich pieknych rzeczy z Ikei.....i odrazu pytam kiedy moge przeyjechac na kawe i posiedzieć na sofach???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.07.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ale super zakupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.07.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kaluś- tylko mały urlopik zaliczę przed operacja i się zmawiamy;) rogbog-dziewczyny dzisiaj postaram się wkleić zdjątka gotowych pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.07.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ja już czekam i na spotkanko i na zdjęcia wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.07.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Akus sliczne wszystko wyglada, najladniej sypialnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Aka piekne zakupy zrobiłaś....super. Mi się bardzo podoba stół z krzesłami...Też bylam w niedzielę na zakupach w IKEA, ale moje zakupy to pikusś.......przy Twoich. Wklej jeszcze zdjęcia salonu z nowymi meblami.Ps. trzymam kciuki za poprawę zdrownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts