Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Kaluś-już z powrotem???? jak ten czas leci.....

niestety jesienia czeka mnie operacja.....:(

lece do Ciebie, po relację wyjazdową....

tak, już wróciłam niestety:(

wszytstko co dobre....szybko sie kończy:(

mam nadzieje, że operacja pomoże i będziesz się potem już cieszyc dobrym zdrowiem Akuś :)

sure zaproponowala wstepnie jakieś spotkanko......czytałas???:)

Akuś życzę zdrówka.Będzie dobrze!Wiem coś o tym,też myślałam,że bedę uziemiona na kilka miesiecy po operacji,ale jest dużo lepiej.Pracuje w ogrodzie-Ty też będziesz:) Oczywiście bez szaleństw,dźwigania-od tego jest mm. Trzeba tylko dać swojemu ciału wydobrzeć-u mnie to trwało 5 tygodni.

Trzymam kciuki,:hug:

Akus ale zaszalalas (Ty chyba skok na bank zrobilas ;)). Ja w Ikei nie bylam ponad 3 lata, nigdy sie wybrac nie moge, bo albo nie po drodze albo kasy brak (czesciej to drugie). Kolo domku u Ciebie slicznie sie zrobilo ale smutne wiesci przeczytalam na temat Twojej operacji ale jak trzeba to trzeba - zdrowie najwazniejsze!

Madziu-ja też 3 lata temu coś konkretnego kupowałam w Ikei i wreszcie nadszedł ten moment...wszystko czegoś kosztem- u Nas wakacji i nie tylko:jawdrop:teraz zbieram siły wypoczywając w domu przed operacją....

jutro mebelki z Ikei przyjeżdżają:wave:dzisiaj cały dzień porządki robiliśmy szykując miejsce na "nowe"