aka z Ina 29.08.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 niestety, po dłuższym czasie dopiero dziś jestem netowa.... Witam pourlopowo!!! ostatni tydzień spędzilismy w wyśmienitym gronie przyjaciół, którzy jeszcze 4 lata temu mieszkali w apartamencie na Bielanach, aby zamienić go na wiejską działkę z domem pod Warszawą w okolicach Żabiej Woli...był wypad oczywiście do stolicy, spacer po starówce, zaliczone fontanny i ogromny plac zabaw....nie zabrakło ku mej ogromnej radości wyjazdu do super szkółki ogrodniczej oraz zakupy ikeowskie wynikiem tych zakupów był przeładowany samochód:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Aka no to chwal się zakupami:)Najbardziej zazdroszcze Ci wypadu do szkółki ogrodniczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 aka, ALE ZAKUPY....tylko pozazdrościć takiej masy dobra... Dzieciaki na pewno zadowolone - o Tobie nie wspomnę... ...mam nadzieję, że też kiedyś zrobię napad na Ikeje...a przedtem na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Nooo ale zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.08.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 siem cieszem bałdzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Akuś...............cudne zakupy zrobiłaś..........zazdrosze Ci tej ikei wszystko jest bardzo ładne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 31.08.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Zakupów pozytywnie zazdroszczę))) Ikea super, roślinki też Domu chcę, a nie blokowiska;/ ciągle bym, coś zmieniała. pozdrwiam, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Łał,ale zakupy..pozazdrościć Napadłaś na bank czy w totka wygrałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.09.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Akuś, co u ciebie? Ostatnio mało cie na FM..szkoda:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Akuś, co u ciebie? Ostatnio mało cie na FM..szkoda:confused: puk puk..........gdzie Akuś jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.09.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 o rany! powiadaomienia nie dochodziły, choć i tak zapracowana jestem a po pracy dom na głowie...najmłodszy rozp. edukację szkolną, więc codziennie lekce do zrobienia itp., itd.....na dodatek w sobotę sama mam rozp. roku szkolnego....już dziś mam schizę czy dam radę? mam tak, ze jak się czegoś podejmuję to nie ma po łepkach..... a co do postępów budowlanych to ogrodzenie się robi....mąz od zeszłego tygodnia walczy z obkładaniem starej cegly imitacją kamienia..."ożebrowanie" pod ogrodzenie drewniane ma być zamontowane pod koniec przyszłego tygodnia.... macie wiedeofony???polecicie jakiś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.09.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no nareszcie odezwała się sami robicie ogrodzenie ,czy macie ekipę? Jeśli ekipa, to możesz zdradzić mi ile biorą za m fundamentów i murków? Ja za dwa tygodnie zaczynam moją przygodę z ogrodzeniem,a nie wiem jeszcze ile mi zaśpiewają moi fachowcy. Chciałbym mieć odniesienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.09.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no niestety Aluś murki już mieliśmy wymurowane ze starej cegły...teraz mąż obkłada kamieniem, ślusarz robi "stelaż" a stolarz zrobi resztę.... co z tym wideofonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Akuś............ja nie mam wideofonu to nie pomoge !!! ja nie mam nawet dzwonka do drzwi, nawet klamki jeszcze nie mam:):) kamien elewacyjny wybraliście fajny !!! tylko nie rozumiem dlaczego nie chcecie cegieł??? zmiana koncepcji ogrodzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kaluś żeby Ci co zaczęli murować murki z tych cegieł zrobili tak jak miało być, bez popaprania ich na maxa a przy tym nierówno to było by super! może gdyby to były nowe na staro zrobione cegły a nie z rozbiórki:confused:niestety wyszło brudno i szpecąco, więc teraz trzeba to przykryć.... jutro myślałąm, że mam rozp. roku a tu już od 8 wykłady:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 powodzenia w szkole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 wzajemnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.09.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Akuś, uściskać przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Akuś....powodzenia w szkole !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts