Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

niestety, po dłuższym czasie dopiero dziś jestem netowa....

Witam pourlopowo!!!

ostatni tydzień spędzilismy w wyśmienitym gronie przyjaciół, którzy jeszcze 4 lata temu mieszkali w apartamencie na Bielanach, aby zamienić go na wiejską działkę z domem pod Warszawą w okolicach Żabiej Woli...

był wypad oczywiście do stolicy, spacer po starówce, zaliczone fontanny i ogromny plac zabaw....

nie zabrakło ku mej ogromnej radości wyjazdu do super szkółki ogrodniczej oraz zakupy ikeowskie

wynikiem tych zakupów był przeładowany samochód:wave:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

o rany! powiadaomienia nie dochodziły, choć i tak zapracowana jestem a po pracy dom na głowie...

najmłodszy rozp. edukację szkolną, więc codziennie lekce do zrobienia itp., itd.....

na dodatek w sobotę sama mam rozp. roku szkolnego....już dziś mam schizę czy dam radę? mam tak, ze jak się czegoś podejmuję to nie ma po łepkach.....

a co do postępów budowlanych to ogrodzenie się robi....

mąz od zeszłego tygodnia walczy z obkładaniem starej cegly imitacją kamienia...

"ożebrowanie" pod ogrodzenie drewniane ma być zamontowane pod koniec przyszłego tygodnia....

macie wiedeofony???

polecicie jakiś???

no nareszcie odezwała się:rotfl:

sami robicie ogrodzenie ,czy macie ekipę?

Jeśli ekipa, to możesz zdradzić mi ile biorą za m fundamentów i murków?

Ja za dwa tygodnie zaczynam moją przygodę z ogrodzeniem,a nie wiem jeszcze ile mi zaśpiewają moi fachowcy. Chciałbym mieć odniesienie...

Kaluś żeby Ci co zaczęli murować murki z tych cegieł zrobili tak jak miało być, bez popaprania ich na maxa a przy tym nierówno to było by super! może gdyby to były nowe na staro zrobione cegły a nie z rozbiórki:confused:

niestety wyszło brudno i szpecąco, więc teraz trzeba to przykryć....

jutro myślałąm, że mam rozp. roku a tu już od 8 wykłady:o