aka z Ina 03.10.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 no jestem po pierwszy zajęciach.... wczoraj przedwczoraj na 8 do 16.10, takze wyjazd 0 7 a powrót do domu na 18.30... po pierwszych wykładach inaczej juz człowiek patrzy na przyrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Znaczy lepiej, z przymrużeniem oka, czy zauważa chwasty, jako rośliny ozdobne No i jak wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.10.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 poproszę więcej szczegółów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.10.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 no np. jadąc z powrotem klasyfikowałam krajobraz, czy on jest naturalny, czy przekształcony a ponieważ jechałam przez taki i taki wobec tego widziałam ścieżki,doliny pagórki charakt.dla kr.naturalnego, ale i drogi i wiadukty z budowlami nal. do kr. przekształconego....to nie była już taka zwykła jazda z patrzeniem w nicość, tylko konkretne przemyślenia:stereo: mam niesamowitą wykładowczynię od ochrony i kształtowania arch.krajobrazu, która dosłownie kocha naturalną przyrodę z całym dobytkiem, tzn. roślinami i zwierzętami i robi wszystko, aby zostawić to środowisko jak najbardziej naturalne, chronić je i dbać...widzę, że w nie jednej osobie zapaliła już światełko czerwone w głowie.... eeeee nie będę Was zanudzać....takie moje wywody..... musze Wam zdrodzić, ze sporo młodzieży chodzi ze mną, która jest na studiach dziennych arch.krajobrazu, tylko po to, by szybciej zdobyć wiedzę potrz. do wyk. zawodu....jednak cały 4 letni materiał przerabia się w 2 lata...efektem jest zapisane ciągiem po 2 dniach prawie 50 str:cool:on zeszytu A4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.10.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ależ nas nie zanudzasz:-) Ciekawie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.10.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 dziękuję Dorotko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 czytam, że wróciłas ze szkoły zadowolona..........a nawet zachwycona:)Akuś....jesteś w swoim żywiole !!!ciesze się, że wykłady Cie nie roczarowaly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 05.10.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witaj Akuś.....dawno mnie u Ciebie nie było......ale widzę, że u Was nie ma zastojów i nudy:). Podziwiam Was za te studia.....mnie by nikt teraz nie zmusił!!! Chociaż na pewno te są bardziej ciekawe .....więc uczestniczy i słucha się inaczej. Pozdrawiam i jak zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.10.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 saro-dziekuję! na razie zdrówko dopisuje...pomyślałam nawet o współpracy z dietetyczką, może pomoże mi na ten mój paskudny refluks żołądkowy....ile czasu ja juz nie byłam u Ciebie:mad:lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 05.10.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Cieszę się, że zdrówko dopisuje....oby było jeszcze lepiej.....Bardzo dawno nie było Ciebie u mnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Akuś , a co to za studia? Uchyl rabka tajemnicy... Dokąd jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.10.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 yuka-to nie studia tylko studium policealne- zaoczne, 2-letnie, Architektura Krajobrazu, zajęcia odbywają się w Bydgoszczy co drugi tydzień, w soboty i niedzielę od 8-16.10:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Akuś ale cudny Twój zwierzyniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Te kociaki są słodziutkie.Akuś, czy ja Ci podziękowalam za przelew, bo nie pamietam, w każdym razie dziękuje! Jesteś Kochana, wiesz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.10.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dorotko-nie ma za co dziękować...buziaki Bogusiu-to nie wszystko co mam;) jest jeszcze miniaturka króliczek- Typtuś oraz akwarium pełne rybek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Akuś....od kiedy masz te malutkie kociaki??? jakie słodkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.10.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Bogusiu-to nie wszystko co mam;) jest jeszcze miniaturka króliczek- Typtuś oraz akwarium pełne rybek... Nio, to pokazuj reszte zwierzaczkowej rodzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Aka... nie wiem gdzie Cie szukać na FO... kiedyś tam zajrzałam, potem mi się zgubiło... i poopa... To samo inne dziewczyny... Nie zalogowałam się, no bo i też nie wiem jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=37317&p=1736340#p1736340 To watek Aki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.10.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kaluś-3 tygodnie z nami już są.....Lala już na chwileczkę na dwór wychodzi, Dyzio cały czas za mały.... Dorotko-dziekuję! Bogusiu-fotki pozostałym nie cykałam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts