Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no np. jadąc z powrotem klasyfikowałam krajobraz, czy on jest naturalny, czy przekształcony a ponieważ jechałam przez taki i taki wobec tego widziałam ścieżki,doliny pagórki charakt.dla kr.naturalnego, ale i drogi i wiadukty z budowlami nal. do kr. przekształconego....to nie była już taka zwykła jazda z patrzeniem w nicość, tylko konkretne przemyślenia:stereo:

mam niesamowitą wykładowczynię od ochrony i kształtowania arch.krajobrazu, która dosłownie kocha naturalną przyrodę z całym dobytkiem, tzn. roślinami i zwierzętami i robi wszystko, aby zostawić to środowisko jak najbardziej naturalne, chronić je i dbać...widzę, że w nie jednej osobie zapaliła już światełko czerwone w głowie....

eeeee nie będę Was zanudzać....takie moje wywody.....

musze Wam zdrodzić, ze sporo młodzieży chodzi ze mną, która jest na studiach dziennych arch.krajobrazu, tylko po to, by szybciej zdobyć wiedzę potrz. do wyk. zawodu....jednak cały 4 letni materiał przerabia się w 2 lata...

efektem jest zapisane ciągiem po 2 dniach prawie 50 str:cool:on zeszytu A4...