kala67 17.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Akuś.....ale co to za historia??skad macie te kociaki???opowiadaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.10.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kaluś ma kochana- Dyziolek jest przygarnięty przez Martynki koleżankę, której przez płot na wiosce podrzucono i "cudza" mama wykarmiła, druga ,czyli Lala= biedulka ze stolarni, spod aut wygrzebana jest....(upolowana-dosłownie! przez Martynkę) ot i całą ich historia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Akuś...fajna ta kociarnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Fajna historia. Mój rudy zgarniety spod balkonu na osiedlu gdzie pracuję. Potem była akcja jak go przewieżć te 15km. Zorganizowałyśmy pudło po papierze xero. I tak wyskoczył w bagazniku, mimo, że pudlo było zamkniete. Balam sie co mama powie, bo akurat zabralam ją z dworca. Zostawiłam ją w samochodzie i poszłam do sklepu, a kociak jej miauczał, że hej, a ona nie podejrzewała mnie, że kota wzięłam A moja Miśka znajda, przekazywana przez kilka osób, jak ja zobaczyliśmy u naszych lokatorów w mieszkaniu, to nawet sie nie namyślalismy by ja wziąć. Malutka była, ledwo umiala jeść...A teraz lobuzica, wszystko ze stołu kradnie. Dzis mojemu Hubciowi zgarnęła kanapke z kanapownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dorotko-u Nas Dyzio taki miglanc jest- ciągle głodny! umie miauczeniem smakołyki wycyganić...choć przy całej 5 staram się według wzrostu je dzielić Bardzo wdzięczne potrafią być takie znajdy....pozdrowienia dla mamusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Akuś........byłas na poczcie??? czy nadal wozisz koperte w samochodzie/;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.11.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Kaluś- ciekawam czy mój ślublny dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aka, gadaj co u ciebie? jak w szkole? masz już pierwsze projekty za sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aluś-projekty to na lekcjach już na drugim zjeździe robiliśmy i tak co 2 tygodnie.....masakra jakaś! w sobotę mówimy o roślinach jednorocznych a w niedziele mamy na innych zajęciach stworzyć kompozycje.... i to jeszcze dokładnie z opisami polskimi i łacińskimi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 a co wam zadają do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 np. na zaliczenie mamy przygotować oryginalny projekt, wiesz? z zachowaniem odstępów, z legendą, na kalce przerysowany rapitografami projekt ogrodu, do tego z dokładny opisem+ zdjęcie fitosocjologiczne wybranego terenu z szkicami przed i nad oraz roszpisaniem..... +3 projekty, które same mamy zaprojektować :3 kwietniki do obsadzenia wiosennego, letniego i jesiennego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 też to przerabiałam na pierwszych trzech zjazdach... szkoda,że tak mało tego było..teraz juz tylko wzornictwo, style, estetyka etc po latach nie trzymania ołówka w ręce, teraz na nowo odkrywam te przyjemności, które daje rysowanie... zaczęłam pracę nad bardzo dużym projektem, o którym mogę powiedzieć tylko, że ma ponad 4 tys. m kw. termin wykonania projektu - luty 2012 duże wyzwanie dla mnie i mam nadzieję wena twórcza mnie nie opuści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 zaczęłam pracę nad bardzo dużym projektem, o którym mogę powiedzieć tylko, że ma ponad 4 tys. m kw. termin wykonania projektu - luty 2012 duże wyzwanie dla mnie i mam nadzieję wena twórcza mnie nie opuści.... o k......nieźle! ja odkryłam cała barwę kredek (większą od mojego pierwszo-klasisty)+ całą gamę ołówków, których parametrów nigdy nie znałam..... PODZIWIAM CIĘ BARDZO ALUŚ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ja ciebie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Aka, ale fajnie, macie z Alą urodziny w tym samym dniu Niech ten dzisiejszy dzień będzie piękny i prawdziwie wyjątkowy. Niech zdrowie pozwala cieszyć się życiem, niech pozwoli zrealizować plany, niech się spełniają marzenia i ustępują miejsca innym, nowym. Niech nie zabraknie uśmiechu i radości. 100 lat Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin http://www.ekartki.pl/cards_files/33/33490_417c0e16b3.jpg I coś słodkiego do kawki .... http://www.marcys.pl/ciastkarnia/oferta/smietanowe/tort_tiramisu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 do kwiatów i torciku ku zdrowotności http://trendz.pl/files/imagecache/new_295_230/files/hanessy.jpg i piątek w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.11.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 dziękuje pięknie za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 30.11.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 sto lat, sto lat:):wave: spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts