Alunek 03.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 a mnie rozleniwiły święta i po świętach i nie zrobiłam żadnej pracy domowej...a zjazd tuż tuż, bo też 13-15.01 najgorsze,że to są szkice do dyplomu (12 prac),czyli trzeba byłoby wykazać się najbardziej...a u mnie niemoc i brak weny twórczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Akuś...kiedy fotki ogrodzienia co?U Ali czytałam, że już masz gotowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.01.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Aaaa i zapomniełam pochwalić ekspres do kawy....teraz to radość picia pysznej kawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Aka, prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 dziękuję wszystkim za życzenia...dla Wszystkich dużo radości, szczęścia i uśmiechu oraz moc zdrowia życzę!!! nie nadążam z projektami i teorią....w święta zamiast wyluzować cały czas w głowie miałam temat prac i materiałów na które muszę być przygotowana na 13.01.... a mnie rozleniwiły święta i po świętach i nie zrobiłam żadnej pracy domowej...a zjazd tuż tuż, bo też 13-15.01 najgorsze,że to są szkice do dyplomu (12 prac),czyli trzeba byłoby wykazać się najbardziej...a u mnie niemoc i brak weny twórczej to chyba jakas epidemia....bo ja tez mam 14-15.01 zjazd:( musze sie przygotować z socjologii i angielskiego na szczęście mam zaliczoną prace z psychologii....uffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.01.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Nadulko, Aluś-dajcie jeszcze trochę mi czasu..wracam z pracy jak już ciemno a wychodzę jak jeszcze ciemnawo...! a w weekend jeszcze gorzej.... Kaluś-musimy dać radę! bo jak nie my to kto? wczoraj po południu udało mi sie wykonać 3 projekty kwietników uffff jeszcze to zdjęcie fitosocjologoczne:confused:ktorego nie mam jak ugryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aka, dasz radę !!! Prześlij mi jakiś twój projekt na priv. Chciałabym zobaczyć jak ci idzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.01.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aluś- skanu w pracy nie mam a projekty na A3 zrobione...postaram się z domu sam środek zrobić ok?czy gdzieś moze trafiłaś na tabelke do zdjęcia fitosocjologocznego? podobno jest coś takiego....siedziałam nad tym g..... cały weekend, choć chora byłam i g....wiem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 w tym linku co ci wstawiłam była tabelka.... o taką ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.01.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aluś ja nic kompletnie nie kumam i jak wychodzi nie tylko ja bo młodzież z roku do mnie pisze i wydzwania....Bartek podpytywał kolezanke co w tym roku kończyła arch.Kr. i ona czegoś takiego nie miała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aka, musisz mieć to zdjęcie już na ten weekend? Jakie siedlisko wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.01.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Aluś-muszę mieć to zdjęcie na sobotę....chciałam jakiś rów melioracyjny bądź jakieś zbiorowisko przywodne, bo niedaleko mnie płynie rzeczka....żeby chociaż te załączniki z linka które mi podałaś się otwierały.....a tak to d...blada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.02.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Akuś, dziękuję ci za życzenia ...Ty wiesz jakie ...dla ciebie również ZA WSZYSTKO:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Akus bardzo dziekuje za zyczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Aluś, Madziu- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Akunia, noooo... :) uściskam z sił swoich wszystkich jak tam Twoje rowy melioracyjne? mnie się one kojarzą z kaczeńcami kwitnącymi wiosną, a nie z d...pą bladą a wiosna tuż za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Toluś-ostatecznie wybrałam szuwary:p ciekawsze wydały mi się od rowów:Dpozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.02.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Akuś, obiecałaś przesłać jakiś projekcik...i jak nie było tak nie ma nic w skrzynce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.02.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 dobrze, że skany porobiłam, bo wszystko wzięte nie do oddania...poprawię, sie w domu, bo w laptopku zapisane jest - WYBACZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Akuś....co słychać?? wszystko dobrze u Ciebie??jak nauka ?? dajesz rade??ja powolutku nabieram sił po zimie.....wczoraj zabrałam sie za porządki w ogrodku....odezwij sie kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts