Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żyje, żyje!:hug:

cały piątek, sobotę i połowę niedzieli spędziliśmy w ogrodzie...

agro pościągałam z roślin , poprzycinałam róże, ścięłam zeszłoroczną lawendę, pousuwałam suche badyle roślin i przejechałam areatorem i wertykulatorem jedną część trawnika- wyszło 25 koszy suchej trawy.....

z\obaczymy, czy dzisiaj pogoda pozwoli zabrać się za drugą część trawnika- z tyłu domu:cool:

dzisiaj jak porównałam jeden do drugiego to jak dzień do nocy...

co do szkoły narazie daję radę- egzaminy semestralne za mną, właśnie tydzień,temu byłam już na drugim zjeździe 2 semestru... w kwietniu będę miała więcej luzu, ale za to w czerwcu co weekend zjazd....

z ciekawszych zajęć to będziemy mieli podczas zajęć praktycznych inwentaryzację szczegółową terenu zielonego, tajże polatam sobie po parku z miarą i innymi przyborami na świeżym powietrzu hehe

miłego dnia!!!

ciekawe, ciekawe bardzo Kaluś!

jutro nie jadę na zjazd, za dużo roboty mam w domu, ale w niedzielę już tak...........

dzisiaj miałam wolne i co? cały dzień w ogrodzie- 2 część trawnika zrobiona, trochę zmian przesadzeniowych poczynionych itp. itd , do wieczora w "ziemi".........:rolleyes:

no właśnie k....dostaję, bo nie mogę wkleić fotek.................

z kompa nie daje rady a moja strona z fotkami zniknęła...............

macie jakąś stronkę, gdzie bym mogła bez opłat wrzucić fotk ia potem je do muratora przerzucić????????????????????

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja"

życzy Bogusia

http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/kartka-na-Wielkanoc-zajaczek-pisanki-tulipany-jola-01.gif