aka z Ina 30.03.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 takie? tylko poskręcane?bo ja mam poskrecane http://forum.we-dwoje.pl/files/thumbs/t_bambus_101.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Aka , świetna rodzinka . Dom tętni życiem i właśnie o to chodzi Dorosły syn w domu to jest coś szczególnie dla mamy . Mój osiągnie pełnoletniość za dwa lata , też gra na gitarze Dzięki za namiary na lodówkę , właśnie takiej szukałam . Też się zastawiamy nad ogrodzeniem , chociaż to daleka przyszłość. Wczoraj oglądaliśmy przęsła i bramy w Castoramie. Tam jest taka tańsza oferta . Bierzemy również pod uwagę to co proponuje Aga - żona facia. Jedno o drugie wygląda starannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobry wieczór, aka a Ty bambusa przypadkiem nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobry wieczór, aka a Ty bambusa przypadkiem nie masz? a mam..stoją sobie grzecznie w dzieciowej łazience , tez w narozniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 . Też się zastawiamy nad ogrodzeniem , chociaż to daleka przyszłość. Wczoraj oglądaliśmy przęsła i bramy w Castoramie. Tam jest taka tańsza oferta . Bierzemy również pod uwagę to co proponuje Aga - żona facia. Jedno o drugie wygląda starannie. sąsiad robi z przesęł z castoramy+klinkier..... my myślelismy cały wekend i w koncu ja zadecydowałam, że robimy płot ze sztachetek drwnianych przymocowanych do ocynkowanych słupków..... i tak murek 50-60 cm +sztachetka 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To jest to, sztachetki zawsze ładnie wyglądają . Aka , bardzo dobry pomysł . Wobec tego proszę o dokładną relację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 To jest to, sztachetki zawsze ładnie wyglądają . Aka , bardzo dobry pomysł . Wobec tego proszę o dokładną relację z budowy nie ma sprawy!!!! a dzisiaj zackniło mi sie do moich pieknych gór...jakze ja bym teraz tam chciała być http://www.strykowski.net/gory_zdjecia_beskidy_fotografia/Wiosna_-_fotka_wiosenna_1694.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jeszcze to: http://www.strykowski.net/gory_zdjecia_beskidy_fotografia/Galeria_zdjec_gorskich_1690.jpg jak tam pieknie ech...jak ja bym chciała tam miec swą chatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Aka, dzięki za życzonka i za głosiki, bardzo to doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2009 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Aniu-dzisiaj już też głosowałam Witam wiosennie, bo wiosna rozszalała sie u Nas na dobre http://haftybeaty.blox.pl/resource/wiosna_zoom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień dobry jak takie cuda masz w ogródku jak na fotce, to się nie dziwię, że chcecie się zabrać za porządki...A jak rozwiążecie kwestie dostępu dla psiaków? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 te akurat to nie moje ,ale takie same mam na działeczce rekreacyjnej, co mieliśmy jeszcze przed budową domku przemyślałam wszystko odnośnie psiaków..... Gabi-seterka jest psem domowym Galia-owczarek będzie miała duży kojec jak obydwie będą spuszczane to bedą miały ograniczony dostęp na tył domu,będą biegac tylko od frontu, ale jak ktos będzie na tyłach, to niema sprawy, też będa tam biegały nie miało być kojca ,ale po tym co wyyczynia koło domy Galia musi być zamknięta, bo wszystko by poniszczyła dom to już kilkadziesiąt razy nam podkopała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 pieski, to pieski u nas musiałam od przodu płotek założyć, bo psów mamy pełno i wszystko było zadeptane a posadzone drzewka nie wytrzymały sikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No to ja zajrzałam się przywitać. Fajne góry u Ciebie, Aka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.04.2009 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 DPS-o j fajne...fajne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.04.2009 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzisiaj ponownie ogrodowo..papa mi sie sama uśmiecha, bo to uwielbiam z rhododendronów dostałam tylko American Beauty i dlatego dziś wyruszam na kolejne poszukiwania a poza tym jak pisałam w dzienniczku ogrodzenia c.d! taki wybrałam narazie http://www.rhodogarden.com/cross/Pearces_American_Beauty_flowers.jpg miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A Ty to z gór pochodzisz, Aka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.04.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 z nizin ale ckni mi się do nich , bo jo kochom nasze polskie góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 życzę powodzenia w poszukiwaniach, wiem, jak cieszy każda zdobycz dziękuję za głosikihttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/p030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts