Gwoździk 06.04.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/metaleasterposter.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/radosnego_swietowania_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.04.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego...spędzonych w ciepłym gronie rodzinnym,smacznego jajka (bez niespodzianki ) i zlanego poniedziałku ... byle nie deszczem życzą Jeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Radosnych Świąthttp://img.national-geographic.pl/images/1003/pics/shutterstock_wielkanoc_37d63d5b92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wesolego jajka i mokrego dyngusa! Wszystkiego najlepszego w to piekne swieto Wielkanocne! http://www.skuggen.com/wp-content/uploads/2011/04/Pke.gif Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.04.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Akuś, jeżeli dobrze kojarzę to masz sprawdzone miejsce z dużym wyborem żurawek. Możesz podesłać mi namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Akuś doradx mi prosze bo juz nie wiem mam małą skarpke pod drewnianą werandą zdjęcie dzienniku ziemia sucha raczej małowartościowa trochę gliniasta najpierw myślałamże będa tam rosły kwiaty ale nic się nie chce złapać posadziłam kilka skalnakowatych i nie wiem czy będą rozły czy nie Wtrącam się, ale zobacz u mnie na skarpy skalniakowe wokół tarasu teraz może mi możesz doradzić jak byś to zagospodarowała?? chciałabym chociaż tu mieć ładnie trawa beznadziejna więcej chwastów i łysych placków sama nie wiem co robić pewnie czekać i dosiewać jak myślisz? buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.05.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 o rany ile wpisów....a ja zero powiadomień ja myślałam już, że o mnie zapomnieliście..... Wiosennie kochani pozdrawiam!!! nauki, roboty u mnie sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.05.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Co do skalniaków kochani to tak:- terminem sadzenia jest wczesna wiosna, czyli IV,- ważny jest drenaż z grubego żwiru czyli zdejmujemy wierzchnią warstwę gleby, układamy drenaż, formujemy rzeźbę terenu i najlepiej zostawić ją na okres 4 tyg. a po tym okresie układać kamienie i sadzimy rośliny... uwierzcie, podłoże to podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.05.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Aluś już szukam moje namiary na żurawki.......... http://www.heuchera-byliny.pl mama całe mnóstwo od Igusi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.05.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dzięki Najtaniej to nie ma... mam nadzieję,że cena przekłada się na wielkość sadzonki;) w mojej szkółce mają po 7 zł,ale widziałam tylko dwa kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.05.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dzięki Najtaniej to nie ma... mam nadzieję,że cena przekłada się na wielkość sadzonki;) w mojej szkółce mają po 7 zł,ale widziałam tylko dwa kolory... no taniej nie ma,ale jak ktoś jest fanką żurawek to ma niespotykane odmiany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.07.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aka, zajrzyj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.07.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aka, zajrzyj do mnie poszłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 wstawiłam nowe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.08.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 wstawiłam nowe...... Akuś....nie otwiera mi sie Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.08.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Akuś....nie otwiera mi sie Twój dziennik ojejku mi normalnie się otwiera:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Aka, widzę, że postępy u Ciebie duże - i te budowlane i ogrodnicze U mnie duże straty w rózach po zimie. Z róż, które miałyśmy z tego samego źródła nie przetrwała mi Heidi Klum, którą uwielbiałam za piękne kwiaty. Gruss an Aachen została mi jedna. White Rose nie mam już żadnej, a była taka ładna i bardzo zdrowo rosła. A jak u Ciebie? Piękne masz te Anabelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Moniu u mnie też kilka przemarzło...żałuje każdej...... na jesień coś będzie z róż do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts