aka z Ina 16.05.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 własnie byłam w twoim domu i oblukałam na co kaske ostatnio przepusciłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Jak tak dalej pójdzie, to się w życiu szafy w korytarzu nie dorobię i paru innych niezbędnych "drobiazgów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.05.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 skad ja to znam!??? hak sobie już cos roslinkowego oblukam to mi nikt z głowy nie wybije za mna chodzi juz od dł€ższego czasy tamaryszek i bylinki bym chciała juz sadzić tak jak Ty ,ale ziemia zbita jak głaz :roll: może teraz deszczyk ją rozluzni to troszku poszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Mnie to i tak ogranicza stanowisko - b. mało słońca, bo wschodnia strona, tuż przy budynku i wieelkie stare drzewa A większość ładnie kwitnących roślin lubi słoneczko Z drugiej strony dobrze mieć takie ograniczenie, bo już bym na rachunki nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.05.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Z drugiej strony dobrze mieć takie ograniczenie, bo już bym na rachunki nie miała i to jest pozytywne myslenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 z rewizytą przyszłam na dobry wieczór czereśnie targam dziennik przeczytałam... zdjęć troszke oblukałam..... dużo zdjęć mi się nie otwiera ale widziałam płytę gazową i wydaje mi się, że jest na 5 palników zdradź proszę firme i jak sie sprawuje http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg aaaaa domek bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cześć Akuś http://www.huntingdon.ac.uk/images/catering/Cappuccino_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.05.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 hejka niedzielnie wreszcie inne powietrze po wczorajszych opadach i roslinki świeższe się zrobiły co do płyty gazowej Gosiu to jestem mega zadowolona, zawsze przecie do większych garów nie ma miejsca a tak stawiam sobie na ten najwiekszy palnik i nie przeszkadza taki gar innym ja wybrałam Electroluxa p.s. kawke popijam i obżeram się ulubionymi czereśniami (w ogródku moje pieknie pna się do góry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 dzień dobry, co tam słchać?? jak roslinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witanko Aka Gdzie Cię wcięło znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.05.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 kobtki od połowy maja mam nową prace....wszystko na mej głowie:urzadzanie biura rachunkowego i sprawy organizacyjne....póżno wracam i niema głowy na kompa jak sie ustabilizuje to bedziecie mnie miały jeszcze dość p.s zdjatka oczywista nie porobiłam, prosze grzecznie o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 jak tam w nowej pracy dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.06.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 zapierd........jednym słowem przed podatkami tak jest! narazie szkole klientowe, aby od przyszłego m-ca sukcesywnie przynosili dokumenty ,a nie jak do tej pory 2,3 dni przed podatkami ziemia przed i za domem oczyszczona-może jutro po korę pojedziemy ogrodzenia nadal brak bo kaski nima ,a małż popprawia to co sp......"fachowcy" tzn skuł połowę połozonych cegieł i wziął się sam za murowanie no to na tyle......... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 no widzi Pani zaraz siem pokazała kawa w nagrodę http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Gosiu-jesteś niemożliwa wczoraj popracowo koło domu aż do wieczora..wreszcie zaznaczylismy teren pod trwanik i cały czas mamy dylemat siać czy odłożyć forse i kupić z rolki tyle + ma ta z roli tylko ta cena a Wy jak? sialiście?????? no i miłego dzionka życze, to mówiła aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć Aka Ja bym siała - Nitu lekcji udziela Jeśli na matę masz odkładać, to rozumiem, że trzeba poczekać - to chyba lepiej posiać, bo przez ten czas, co będziesz odkładać, to zdąży Ci coś urosnąć Lepiej-gorzej, ale z czasem do ładu doprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a gdzie ja tego NITU poszukam?????? ja posiałabym nawet już jutro,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tej Nitu, Nitubagi, tu np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tej Nitu, Nitubagi, tu np. koffanana jesteś http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/u030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tej Nitu, Nitubagi, tu np. koffanana jesteś http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/u030.gif [/img] Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts