aka z Ina 18.06.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tej Nitu, Nitubagi, tu np. jak ja lubie jak ktos mi mówi-TEJ!!!!! to u nas takie kujawskie i podobno ja tego czasami nadużywam ma gdzie typowo wateczek trawiasty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tej Nitu, Nitubagi, tu np. jak ja lubie jak ktos mi mówi-TEJ!!!!! to u nas takie kujawskie i podobno ja tego czasami nadużywam Nie wiem, czy kujawskie - ale żebyś nie szukała tego Nitu, to podpowiadam, tej Nitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tej Nitu, Nitubagi, tu np. jak ja lubie jak ktos mi mówi-TEJ!!!!! to u nas takie kujawskie i podobno ja tego czasami nadużywam Nie wiem, czy kujawskie - ale żebyś nie szukała tego Nitu, to podpowiadam, tej Nitu HEHE to się nieżle zrozumiałyśmy- NITU to ona!!!!! a u nas to często stosowany przedrostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tej Nitu, Nitubagi, tu np. jak ja lubie jak ktos mi mówi-TEJ!!!!! to u nas takie kujawskie i podobno ja tego czasami nadużywam Nie wiem, czy kujawskie - ale żebyś nie szukała tego Nitu, to podpowiadam, tej Nitu HEHE to się nieżle zrozumiałyśmy- NITU to ona!!!!! a u nas to często stosowany przedrostek Najważniejsze, to wszystko w porę wyjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 co mądrze powiedziane to mądrze powiedziane!!!!! dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Się polecam Musisz częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Musisz częściej zaglądać zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Synus był świadectwo pokazał a córa pleciała do Liceum zanieść - jednym słowem My mamy z naszymi dziećmi wakacje http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tacy to pożyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 hehe ja dosłownie nie, bo pracowa jestem cały rok z wyjatkiem przysługujacego urlopu, ale od szkoły dzieci mam wolne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Wywiadówki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ano i gnanie do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tak z zupełnie innej beczki tu masz przepis na trawnik Czy pod sianie, czy pod trawę z rolki, glebę trzeba przygotować tak samo Samo przygotowanie solidne ziemi zajmuje trochę czasu, bo musi się uleżeć itd., więc zacznij, a jak już będzie gotowe to siej... chyba że odłożysz do tego czasu na rolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ok-dzięki wielki...właśnieNitu podała mi ten sam link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nie wiedziałam, czy się z nią dogadałaś Ja też z niego korzystałam, tylko może nie tak dokładnie, jak Nitka. Ale u mnie trawnik tylko tymczasowy - z czasem zniknie pod naporem moich szaleństw zakupowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ja ze względu na ilość dzieci i zwierzyńca trochę zieleni musze mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jasne Ja też na początku planowałam trawnik. No, może parę bylinek wokół... Ale jak tak dalej pójdzie, to..... Na razie przyjęłam taką technologię, że dosadzam tam, gdzie mam placek, bo np. nasiona spłynęły, albo ziemia gorsza Mam taki jeden placek na środku - chyba tam pójdzie róża od Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 no tak! bo jak się chce to miejsce się znajdzie przecież zawsze coś wypadnie i gdzieś trza dołozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja się tak za mocno nie przyłożyłam do przygotowania gleby, więc trochę nierówno wyszło I dobrze, jak się okazuje - bo szkoda kopać w takim świeżutkim trawniczku, który właśnie zaczyna wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.06.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja się tak za mocno nie przyłożyłam do przygotowania gleby, więc trochę nierówno wyszło I dobrze, jak się okazuje - bo szkoda kopać w takim świeżutkim trawniczku, który właśnie zaczyna wyglądać hehe a myślałam, że Ty tak specjalnie to sobie tak myśle, że po co ja tak sie kicham z tym trawnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts