Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tej Nitu, Nitubagi, tu np. :lol:

jak ja lubie jak ktos mi mówi-TEJ!!!!! to u nas takie kujawskie :p i podobno ja tego czasami nadużywam :lol:

Nie wiem, czy kujawskie - ale żebyś nie szukała tego Nitu, to podpowiadam, tej Nitu :lol: :lol: :lol:

HEHE to się nieżle zrozumiałyśmy- NITU to ona!!!!! :lol: a u nas to często stosowany przedrostek :lol: :lol: :lol:

Tej Nitu, Nitubagi, tu np. :lol:

jak ja lubie jak ktos mi mówi-TEJ!!!!! to u nas takie kujawskie :p i podobno ja tego czasami nadużywam :lol:

Nie wiem, czy kujawskie - ale żebyś nie szukała tego Nitu, to podpowiadam, tej Nitu :lol: :lol: :lol:

HEHE to się nieżle zrozumiałyśmy- NITU to ona!!!!! :lol: a u nas to często stosowany przedrostek :lol: :lol: :lol:

Najważniejsze, to wszystko w porę wyjaśnić :lol: :lol: :lol:

Tak z zupełnie innej beczki :lol:

tu masz przepis na trawnik

Czy pod sianie, czy pod trawę z rolki, glebę trzeba przygotować tak samo :wink:

Samo przygotowanie solidne ziemi zajmuje trochę czasu, bo musi się uleżeć itd., więc zacznij, a jak już będzie gotowe to siej... chyba że odłożysz do tego czasu na rolkę :lol:

Jasne :lol:

Ja też na początku planowałam trawnik. No, może parę bylinek wokół...

Ale jak tak dalej pójdzie, to..... :lol: :lol: :lol:

Na razie przyjęłam taką technologię, że dosadzam tam, gdzie mam placek, bo np. nasiona spłynęły, albo ziemia gorsza :lol:

Mam taki jeden placek na środku - chyba tam pójdzie róża od Moni :lol:

Ja się tak za mocno nie przyłożyłam do przygotowania gleby, więc trochę nierówno wyszło :lol: :lol: :lol:

I dobrze, jak się okazuje - bo szkoda kopać w takim świeżutkim trawniczku, który właśnie zaczyna wyglądać :lol:

hehe a myślałam, że Ty tak specjalnie :p :lol:

to sobie tak myśle, że po co ja tak sie kicham z tym trawnikiem :roll: :lol: