DPS 02.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ojej, Aka, współczuję! No to macie i szkód teraz i zajęcia... Czy tam było wszystko w tych pokojach, znaczy meble, podłoga zrobiona, dywany i tak dalej? Jeśli tak, to naprawdę współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.07.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 wszystko jest w tych pokojach, akurat to są pokoje dzieci, panele, meble itp. i wiecie co? szczescie, ze tym razem krolik nie był puszczony luzem a klatkę odsunełam od okna.....zalałoby bidoczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 03.07.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ojej, Aka, współczuję Ci jak Was zalało. Tyle roboty i szkody . Ładnie sie zapowiada ogród i obejscie wokół domu. Ja w tym roku o ogrodzie to musze jeszcze zapomnieć. Najpierw musze wyrównac teren, nawieśc ziemi itd... pozdrwiam i trzymam , aby nigdy juz Was nie zalewało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Akuś, serdecznie Ci współczuję , to masz teraz zajęcie, żeby wszystko doprowadzić do porządku bidulko. A jak to się stało, zostawiłaś otwarte okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.07.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 okna były otwarte, bo córka z tym najmłodszym miała byc w domu ,ale wymysliła sobie wyjazd PKS nad jezioro. pech chcia, ze na dodatek syn z małzem byli całkowicie w innej miejscowości na egzaminie prawa jazdy ja mimo tego, ze blisko pracuje nie mogłam podjechac bo nie miałam kluczy od odmu, bo nigdy mi nie były potrzebne....zawsze ktoś w domu u Nas jest! wczoraj rozebralismy część paneli a pod nimi normalnie gnój piankę ściagnęlismy i do wysuszenia....to samo z panelami..wszyastko poodwracana schnie przy otwartych oknach a dzisiaj musimy przygotować ostatecznie część ziemi pod jutrzejsza trawke jednak kupujemy z rolki..opłaca się bo jest z bardzo dużym upustem i tak naprawdę musze juz ostatecznie coś z tym zrobic ,bo niemam siły pielic już po raz -dziesiętny całej działki...gdzie oczyszcze to z drugiej strony już zielono się robi miłego dnia zycze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Oj aka, to faktycznie zawsze musi się coś dziać szkoda tylko że na minus...Mam nadzieję, że uda się wszystko doprowadzić do stanu pierwotnego Mimo wszystko miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 03.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 aka cdn. żaluzji drewnianych kupowałaś w miejscowym sklepie czy przez internet. Jeśli to nie tajemnica to ile kosztowały? Mnie powiedzieli 650 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.07.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 łojoj moje prawie 1100, zamawiałam na wymiar w sklepie, moje są z jakiegoś egzotycznego drzewa Amtlus-juz jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kibicuję przy suszeniu domku... I pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć!!!! zapraszam do mego ogrodu......wkleiłam nowe fociaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć, już obejrzałam - super trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 07.07.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ależ masz tempo z zakładaniem ogrodu! Jestem pod ogromnym wrażeniem i podziwiam Cię A to samodzielne układanie trawy - po prostu brak słów!!! Jesteś NIESAMOWITA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.07.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ale trawka urosla Ci ekspresowo , slicznie! Jaki jest koszt takiej gotowej trawy od m kw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ale trawka urosla Ci ekspresowo , slicznie! Jaki jest koszt takiej gotowej trawy od m kw? Witam piękny ogród też jestem ciekawa ceny trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 trawa II gat. (ta z koniczynką ) 8zł+Vat 7% za metr kw. ale trzeba samemu z pola ściagnąc, załadowac, dostarczyć i rozładowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ależ masz tempo z zakładaniem ogrodu! Jestem pod ogromnym wrażeniem i podziwiam Cię A to samodzielne układanie trawy - po prostu brak słów!!! Jesteś NIESAMOWITA wówisz? dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dostałam telefon przed chwilka Mój synuś właśnie zdal na motor i autko prawko!!!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif Hejka, gdzieś to przeoczyłam, GRATULACJE dla syna Mój 20 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 trawa II gat. (ta z koniczynką ) 8zł+Vat 7% za metr kw. ale trzeba samemu z pola ściagnąc, załadowac, dostarczyć i rozładowac a skąd ją można ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dostałam telefon przed chwilka Mój synuś właśnie zdal na motor i autko prawko!!!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif ale jestem "zapóźniona" GRATULKI DLA SYNA a ogrodu zazdraszczam dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień doberek! kawkę zostawiam http://www.bankier.pl/static/att/61000/1963389_kawa3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts