Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

Ojej, Aka, współczuję! :o

No to macie i szkód teraz i zajęcia... :-?

Czy tam było wszystko w tych pokojach, znaczy meble, podłoga zrobiona, dywany i tak dalej?

Jeśli tak, to naprawdę współczuję. :roll:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

okna były otwarte, bo córka z tym najmłodszym miała byc w domu ,ale wymysliła sobie wyjazd PKS nad jezioro. pech chcia, ze na dodatek syn z małzem byli całkowicie w innej miejscowości na egzaminie prawa jazdy :cry:

ja mimo tego, ze blisko pracuje nie mogłam podjechac bo nie miałam kluczy od odmu, bo nigdy mi nie były potrzebne....zawsze ktoś w domu u Nas jest!

:roll:

wczoraj rozebralismy część paneli a pod nimi normalnie gnój :-? piankę ściagnęlismy i do wysuszenia....to samo z panelami..wszyastko poodwracana schnie przy otwartych oknach :-?

a dzisiaj musimy przygotować ostatecznie część ziemi pod jutrzejsza trawke :wink: jednak kupujemy z rolki..opłaca się bo jest z bardzo dużym upustem i tak naprawdę musze juz ostatecznie coś z tym zrobic ,bo niemam siły pielic już po raz -dziesiętny całej działki...gdzie oczyszcze to z drugiej strony już zielono się robi :-?

miłego dnia zycze!!!!