aka z Ina 08.07.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzisiaj wstwię kolejne fociaki roslinek WSTAWIŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 cześć Akuś, po pierwsze to gratulacje dla syna Ależ Ci szybko trawka wyrosła.. I to taaaka zieloniutka To bardzo dobry pomysł, masz gotowy efekt w jeden dzień Współczuje zalania, co teraz będzie z tymi panelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Aniu-poschły juz na szczescie w pore je zdjeliśmy i nie wypaczyły sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 aka wiem,że to niepoprawne,ale zazdraszczam Ci pięknego ogrodu . Zapewne będzie jednym z najpiękniejszych w okolicy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 oj, dobrze, panel szybko łapie wodę, ale pewnie roboty sporo ze ściąganiem i zakładaniem było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.07.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 kamlotku-dziekuje Ci bardzo!!! ano ANIU roboty i nierów to było niemało ,ale ważne, że już po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Aka ogród coraz piekniejszy. Trawka faktycznie szybko Ci urosła . Mysle ,że to dobry pomysł, roboty napewno byłu duzo , ale sie opłacało. Juz chwasty nie bede rosły , jak na swieżej ziemi. No i masz zielono , krzewów i kwiatów coraz wiecej.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 bylinki zakupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ha! Widziałam Moje czujne oko od razu wytropiło jakieś hostaski Grzeczna Dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.07.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Akuś, wytropiłam jakieś mega zakupy, poszalałaś kochana posadzisz, podlejesz i pstrykniesz foty, tak? a potem ja Cię zgłoszę do otrzymania tytułu "Ogrodowa Czarodziejka" i będziemy pić na tę okoliczność, czyli balanga niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 hehe Toluś ja mam dobrych nauczycieli i przewodnikow, tu na forum, co mi dobra szkołe dają obsadze i fotki porobie-obiecuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nieźle się nakopałaś Fajnie to wygląda, jak się jeszcze rozrośnie, będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ano! teraz to małe ,ale jak wszystko podrosnie to dopiero oko będzie cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Żurawki to już za chwilę będą wielkie, hosty troszkę dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 zaszalałaś aka z zakupami nie posiadam co prawda jeszcze ogrodu i długo nie będę posiadać tak pięknego jak Ty.Więc kupuj,sadź,co chociaż u Ciebie pocieszę oko pięknymi roślinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 kamlotku-gdzie mi do ogrodowych cudów, ale bardzo dziękuję staram sie- nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Aka faktycznie szalejesz z zakupami krzewów i upiekszasz ogród. Mnie jeszcze daleko do tego . Fajnie , ja tez bede patrzyła jak Twoje kwiaty i krzewy rosna. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 15.07.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Coraz piękniej w ogrodzie. Z trawą na metry pomysł na 10 pkt. Efekt widoczny od razu i nie ma kłopotu z sianiem ,podlewaniem i przepędzaniem ptaków, podlewaniem i .........................podlewaniem i ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Akuś, jestem pod wrażeniem . Napracowałaś się, aż miło. Gdybym miała bliżej, to bym się najęła u Ciebie do tego sadzenia . Chyba Ci zazdroszczę., że możesz poszaleć. Ogród będzie super piękniasty . A na tym ostatnim zdjęciu to co to za roslinka, ta która zagląda zza lewego węgła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts