aka z Ina 17.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ja randapa nigdzie nie stosowałam, bo tyle o nim naczytałam się złego a z ziemia jest tak, ze jak sie juz wezmie człowiek za nią to powinien do samego końca- po pieleniu zaraz trawa, albo kora... a nie tak jak My! od m-cy pile i piele i przeklinam na chwaściory i dlatego jak najszybciej chce polozyc drugą część trawkii reszte przesypać kora bo szkoda mego czasu i siły mogłabym ją spożytkować na coś innego, nie???? np na wylegiwanie sie na lezaczku z książka w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Nie wiedziałam, że to całolistna. Myślałam, że Hakuro.A przycinasz ją? To co teraz na tapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.07.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Soniś-no Hakuro kochana-całolistna, o taka: http://www.kurowski.pl/pl/katalog.php?action=lisciaste&roslina=163&nazwy=2 pod koniec przytnę, żeby jeszcze zdażyła sie zregenerowac teraz to czyścimy ziemie z boku domu pod trawke i korę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Nie wiedziałam, że Hakuro to całolistna. A są półlistne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Nie wiedziałam, że Hakuro to całolistna. A są półlistne ? pewnię jakąś poszarpaną by mozna była tak nazwać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 większośc obkupionych sobotnio roslinek zasadzonych, jednak kilka zostało- niestety znowu ulewa nas chwyciła jak obsadzę już wszysatko i będzie w miarę pogoda na obfotografowanie to sie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ja randapa nigdzie nie stosowałam, bo tyle o nim naczytałam się złego I bardzo mądra z Ciebie dziewczyna!!! Roundup to opcja najłatwiejsza i najszybsza, ale też najbardziej szkodliwa, dla całego otoczenia i dla nas samych. Przyszłam zakupów sobotnich pogratulować i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 I bardzo mądra z Ciebie dziewczyna!!! Roundup to opcja najłatwiejsza i najszybsza, ale też najbardziej szkodliwa, dla całego otoczenia i dla nas samych. czemu wiedziałam, że mnie poprzesz? Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Przyszłam tu pierwszy raz. Pooglądałam, poczytałam i....Gratuluję Doczytałam też o "powodzi". Wszystko dało się uratować, czy dodatkowe koszty były? Aha! I gratulacje dla syna z powodu zdania na prawko. Nie boisz się teraz o niego.....bardziej? No to dobrego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam w mych skromnych progach Afrodytko kosztów dodatkowych nie było-dało sie uratować wsio co do syna-wiadomo zawsze człowiek bedzie sie bał. zawsze był dla mnie małym synusiem a teraz ma dziewczynę , plany....nie unikniemy biegu życia również życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Akuś, podziwiam, podziwiam . Niezłe zakupy, chyba z parę szkółek wyczyściłaś . Fajnie masz , też bym tak poszalała z wielką ochotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja tak pytam o ten strach, bo za ładnych pare latek też mnie to czeka. A już zaczynam o tym myśleć, co będzie jak pierworodna kluczyki dostanie. Dobrze ,że udało się wsio uratować, miło słyszeć taki pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A nasz Młody wyjechał i nawet nie zdążył prawka zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Depsia-daleko??? Afrodytko- przede mna jeszcze dwa takie strachy Sonis-poszalałam, bo bardzo mi zalezy na ogrodzie, niestety kosztem wczasów zaraz wstawię fociaki z obecnego stanu ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No daleeeeko... Drugi rok studiów w Anglii... Z rana foty obejrzę, bo wieczorem net mi siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 oj jo joł Depsiu-czuję Twą tęsknotę tulaski kochana ślę................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Noooo, popatrzyłam po zakupach i po ogrodzie - miodzio!!! Widać od razu, że Cię kręci. Hosty piękne masz, bardzo lubię hosty. I dziękuję za tulaski - potrzebne mi, oj, potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.07.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Afrodytko- przede mna jeszcze dwa takie strachy U mnie też 3-ka, ale trochę młodsza Ile Ty masz dziewczyno tego ogrodu, że takie cuda tam masz i wyczyniasz? Pieknie to wygląda, a jak podrośnie i się rozprzestrzeni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Afrodytko- działeczka jest 1100m2 na sam ogród niewiem ile zostało ,ale niemało roslinki sadzę przy ogrodzeniu i bezposrednio przy domu a w srodku trawka Depsiu-ogród mnie kręci! oj kręci! tym żyję!!!!dla mnie jest jak tlen i nie zmamartwiaj sie kochana! na długo wyjechał??? zarobi chłopak k wróci szczesliwy, ze grosza przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 aka, Depsiowy syn na studia pojechał Z takim metrażem, to możesz już sobie poszaleć Ja mam ponad 300m mniej. Ale chatę wepchnęli mi w głąb działki i czasem myślę, że zdało by się trochę więcej. Jak posadzę drzewka owocowe, to zmniejszy sie baaaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts