aka z Ina 05.08.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 nie mowiac o tym, że kaska z nieba by mogła poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Nic mi nie mów, bo awarię taką mam w tym miesiącu, jak jeszcze nigdy Terminy spłaty kredytu mi się pozajączkowały i cała pensja poszła w kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ja awarie mam od kilku m-cy czekam do konca roku- moze nast.będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Od kilku m-cy to mam regularne braki, a teraz nawet r-ków nie zdążyłam popłacić, nie mówiąc o racie kredytu czy zrobieniu zakupów To był taki kredyt spłacany jednorazowo, tylko byłam przekonana, że wygasa za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 rozumiem kochana Cie doskonale i dlatego kombinuje jak wysupłac troszku grosza na kilka roslinek na przod domku, coby goło nie było i chwaściorami nie pozarastało tak jak gdzieś pisałam- kabelki wystajace bez kinkietów itp itd juz nawet na mnie nie działają ech ta kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Swoich kabelków to już nawet nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ja nie widzę, ale mam taska przwrażliwiona corę co ciagle mnie pyta: akiedy kupimy to, ale kiedy na zakupy tamtego pojedziemy itp, itd ...i wtedy albo wpadam w dołek albo wścieklizna mnie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zaproponuj jej, żeby z kieszonkowego kupiła Szybko jej przejdzie, a w najgorszym razie będziesz miała kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 hehe dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Olga, dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Bo ja stary kombinator jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 I masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 05.08.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wpadłam z rewizytą Dziennik przeczytałam, oglądnęłam zdjęcia....ale mieliście tempo Też bym tak chciała się szybko wprowadzic... Na pewno fajnie się mieszka w nowiuśkim, pachnącym domku... Bardzo ładnie macie wszystko urządzone a jak jeszcze się uporasz z ogrodem to już będzie bajka Zieleń i kwiaty koło domciu super nadają klimat... pozdrawiam i będę podglądac dalsze poczynania na podwórku i układnie kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.08.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Aka, u mnie rok po przeprowadzce i kabelków nie mniej, niż rok temu. I ja już ich nawet nie zauważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 już za chwileczkę już za momencik Pan kosteczkę będzie konczył Tolus-Ty to sie wogóle nie wypoiwadaj toć Ty masz wszystko na picuś glancuś wypacykowane!!!!!! margay-zapraszam czesciej, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mylisz się kochana, do takiego stanu o którym piszesz, to mi... ho, hooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Taki stan to się osiąga tuż przed koniecznym remontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 eee tam zawsze jest coś do zrobienie, nie? za nudno byśmy miały cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witanko A jak się doda jeszcze zmiany koncepcji w trakcie... Ja już mam jeden kabelek do usunięcia z sufitu, a w zasadzie do przesunięcia w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts