Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Aka.

Wróciłam po urlopie, więc wpadam równiez do Ciebie.

I co zuwazyłam ? Dużo krzewów , kwiatów i powstaja piekne ściezki koło domu.

Ile Ci policzyli za bruk ?Projekt sama robiłas, czy firma ?

Masz juz odbiór domu - gratulacje spóznione.

Ja wystapiłam o nr domu , a dopiero pózniej o odbiór . U nas jest taka kolejnośc.

Co strona kraju ,to chyba inaczej .pozdrawiam

No kosteczka rewelacyjna :roll: No i miejsce na basenik super :wink:

Też wpadłam na pomysł z okrągłym zielonym klombem przed schodami, ale zaraz obok mamy wjazd do garażu i nijak by to nie miało sensu. Po prostu wyjeżdżając z garażu w piwnicy wjeżdżamy tuż przed schody.

Despiu a ukorzeniam :p

magpie-piesek więcej dnia mimo braku ogrodzenia biega po ogrodzie...nawet pracownicy się przyzwyczaili i go "pilnują". w kojec zamykamy tylko z koniecznosci jak musimy pilnie wyjechać...jednak mimo tego, gdy z rana jest ostre słońce (jest go mało, bo to jest strona wschodnia) jest przepinany na zacieniony taras....w domu nie wytrzymuje, choć nie raz go z rańca próbowałam przetrzymać, ale meczy sie okrutnie, leży cały czas sapiac pod drzwiami czekajac aż otworzy się mu drzwi :roll:

Despiu a ukorzeniam :p

magpie-piesek więcej dnia mimo braku ogrodzenia biega po ogrodzie...nawet pracownicy się przyzwyczaili i go "pilnują". w kojec zamykamy tylko z koniecznosci jak musimy pilnie wyjechać...jednak mimo tego, gdy z rana jest ostre słońce (jest go mało, bo to jest strona wschodnia) jest przepinany na zacieniony taras....w domu nie wytrzymuje, choć nie raz go z rańca próbowałam przetrzymać, ale meczy sie okrutnie, leży cały czas sapiac pod drzwiami czekajac aż otworzy się mu drzwi :roll:

No to ciesze sie bardzo, bo gdyby bylo inaczej to bym Cie molestowala :oops: :p , bo ja psiara jestem, a w ogole to wszystkie zwierzaki lubie.

Aka , jak u Ciebie ślicznie, ale Ci zadroszczę,że juz masz zrobiony bruk- ściezki i posadzone drzewka. Projekt zrobiłaś super ! gratki Ci sie należą.

Ja jeszcze nic z tych rzeczy nie zrobiłam, narzie szukam wykonawców.

Tobie faktycznie udało sie tania robocizna. U nas licza ok.30 zł i więcej.

Jesli mozesz napisz mi na prv ile CIę wyniosło wszytko ( kosta i robocizna).Ja mam podobny teren do zrobienia. pozdrawiam :lol: :lol: