aka z Ina 18.08.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hę, hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witaj Aka.Wróciłam po urlopie, więc wpadam równiez do Ciebie.I co zuwazyłam ? Dużo krzewów , kwiatów i powstaja piekne ściezki koło domu.Ile Ci policzyli za bruk ?Projekt sama robiłas, czy firma ?Masz juz odbiór domu - gratulacje spóznione.Ja wystapiłam o nr domu , a dopiero pózniej o odbiór . U nas jest taka kolejnośc.Co strona kraju ,to chyba inaczej .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 zdjątka napewno wklekę, bo juz w aparacie są Maryno pourlopowa witaj za kostkę policzyli mi 24 zł /m2...chyba nie duzo?, ale korzystali z mojego sprzętu- od betoniarki na młotach itp włacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zaglądam, zaglądam... poczytuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 hehe się biorę i wstawię zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No kosteczka rewelacyjna No i miejsce na basenik super Też wpadłam na pomysł z okrągłym zielonym klombem przed schodami, ale zaraz obok mamy wjazd do garażu i nijak by to nie miało sensu. Po prostu wyjeżdżając z garażu w piwnicy wjeżdżamy tuż przed schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aka kostka wyszla slicznie, kolor bardzo mi sie podoba ! Ale mam pytanie z innej beczki, napisz mi czy Twoj pies ten sliczny z kojca caly dzien tam siedzi bez zadaszenia czyli cienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Porannie się witam. Kostka wyszła naprawdę pięknie, ładny zarys klombu i ścieżek po łuku, gratuluję! Jak tam, ukorzeniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.08.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Despiu a ukorzeniam magpie-piesek więcej dnia mimo braku ogrodzenia biega po ogrodzie...nawet pracownicy się przyzwyczaili i go "pilnują". w kojec zamykamy tylko z koniecznosci jak musimy pilnie wyjechać...jednak mimo tego, gdy z rana jest ostre słońce (jest go mało, bo to jest strona wschodnia) jest przepinany na zacieniony taras....w domu nie wytrzymuje, choć nie raz go z rańca próbowałam przetrzymać, ale meczy sie okrutnie, leży cały czas sapiac pod drzwiami czekajac aż otworzy się mu drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.08.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 magpie, Depsiu, Afrodytko-dziękuję i cieszę się, że kostka się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Eeeeej, no to pochwal się, co ukorzeniasz i czy nakryłaś folią w doniczkach i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.08.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Despiu a ukorzeniam magpie-piesek więcej dnia mimo braku ogrodzenia biega po ogrodzie...nawet pracownicy się przyzwyczaili i go "pilnują". w kojec zamykamy tylko z koniecznosci jak musimy pilnie wyjechać...jednak mimo tego, gdy z rana jest ostre słońce (jest go mało, bo to jest strona wschodnia) jest przepinany na zacieniony taras....w domu nie wytrzymuje, choć nie raz go z rańca próbowałam przetrzymać, ale meczy sie okrutnie, leży cały czas sapiac pod drzwiami czekajac aż otworzy się mu drzwi No to ciesze sie bardzo, bo gdyby bylo inaczej to bym Cie molestowala , bo ja psiara jestem, a w ogole to wszystkie zwierzaki lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 21.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam Oglądnęłam zdjęcia i jestem pod ogromnym wrażeniem....Kostka śliczna ale najbardziej urzekł mnie ten klomb różany, ścieżka po łuku i te murki po łuku....bajka....GRATULUJĘ dobrego gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.08.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 , bo ja psiara jestem, a w ogole to wszystkie zwierzaki lubie. no ja też przecież wiecie ile ja ich mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.08.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam Oglądnęłam zdjęcia i jestem pod ogromnym wrażeniem....Kostka śliczna ale najbardziej urzekł mnie ten klomb różany, ścieżka po łuku i te murki po łuku....bajka....GRATULUJĘ dobrego gustu dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Dzień dobry i w ogóle! U nas wreszcie fajna pogoda, bez upałów i z fajnym deszczykiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aka , jak u Ciebie ślicznie, ale Ci zadroszczę,że juz masz zrobiony bruk- ściezki i posadzone drzewka. Projekt zrobiłaś super ! gratki Ci sie należą. Ja jeszcze nic z tych rzeczy nie zrobiłam, narzie szukam wykonawców. Tobie faktycznie udało sie tania robocizna. U nas licza ok.30 zł i więcej. Jesli mozesz napisz mi na prv ile CIę wyniosło wszytko ( kosta i robocizna).Ja mam podobny teren do zrobienia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Odwiedzam wszystkich po urlopie, nadrabiam zaległości, to i wpadłam tutaj Doberek zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja również się witam pourlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts