aka z Ina 10.04.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 zaszokowała mnie kwota za beton ale bez niego ani rusz. Czekam na dalsze wieści i zdjecia z budowy, pozdrawiam mnie też ale nestety!wyszło 27 m3 betonu i do tego opłata za pompę na beton to byłam troszku przygotowana, ale gorzej z deskami na szalunki nie wiedziałam, że na to pójdzie aż 4 kubiki drzewa pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.06.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Oooo jak milo, ze sie odezwalas . A tak na powaznie to strasznie dlugo nie pisalas, czyzby kryzys budowlany. Efekt prac imponujacy . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.06.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 magpie-i ja też się stęskniłam żadnego przestoju nie było oprócz majowego i na Boże Ciało-prace cały cały czas trwają. Ekipa solidna, robiąco wszystko dokładnie i nie na gwałtu rety.Tylko ja nawaliłam bo na kompa mało czasu było , le obiecuję poprawę a jak u Ciebie?muszę zagładnąc, czy Ty się nie obijałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.06.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Co do dziennika to tez sie obijalam . Z tym, ze u nas byly przestoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.06.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 magpie-przestoje to mnie pewnie dopiero czekają teraz to wszystko robi jedna firma, ale ja wejdą następni to napewno się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magola 19.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dziękuje za uściski, widok rosnącego twojego domu to uciecha równiez dla mnie, całą rodziną podziwiamy przebieg prac, będę nadal śledziła poczynania, pozdrawiam magola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Wciągnęłam się w Twoja budowę... Ale dlaczego wszystko kończy się w czerwcu? Czy ja nie umiem znaleźć dalszego ciągu? Jak dzisiaj wygląda Twój dom? Projekt bardzo mi się odoba, mogłabym taki dom mieć. Bardzo sensownie rozplanowane wszystkie pomieszczenia. Pozdrawiam, czekając na aktualne wieści i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.08.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Wciągnęłam się w Twoja budowę... Ale dlaczego wszystko kończy się w czerwcu? Czy ja nie umiem znaleźć dalszego ciągu? Jak dzisiaj wygląda Twój dom? Projekt bardzo mi się odoba, mogłabym taki dom mieć. Bardzo sensownie rozplanowane wszystkie pomieszczenia. Pozdrawiam, czekając na aktualne wieści i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2007 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 wczasy ,szpital, wyjazd do stolycy..................!!!! ech co będę się tłumaczyć???? obiecuję poprawę i postaram się wkleić postęp prac pozdrawiam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.08.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 albumik już uzupełniony!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No to pięknie posunęły się roboty. Muszę wziążć się do roboty na kompie i wkleić nasze nowe zdjęcia. Powodzenia! A tak z ciekawości gdzie w Inie stawiacie ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.09.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No to muszę dziś koniecznie zamieścić zdjęcia naszego domku. U nas elektry działał pomimo częściowego braku dachu i okien. Budowę mamy dozorowaną w nocy jeszcze nic złego się nie wydarzyło. Myślę że wiem gdzie ten domek rośnie Będę tu zaglądać. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No i wrzuciłam zdjęcia, zapraszam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2007688#2007688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 trzymam kciuki za dalsze prace, życzę wytrwałości i cierpliwości (będzie potrzebna ). Projekt super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzeki Dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 wszedł ten dekarz?? Czy może znów zmienił datę? Fachowcy od siedmiu boleści, wszędzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.09.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Dario-wszedł, wszedł! choć sam od wczoraj jest w szpitalu to pracownicy ciągną robote zaraz wstawię obecny stan mojego dachu tylko wiecie co mnie zastanawia? on nie ma czasu wstawić teraz okien dachowych i zapełnia cały dach po rowno. jak tak dalej pójdzie to zabraknie przecież dachówki na jakąs tam część Wy też tak mieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 u nas się tak zapędzili z dachem, że nie wstawlili okna wcale!!! Lepiej pilnuj tego, bo później będą się wymigiwać. U mnie miały być dwa- w salonie i w przedpokoju. I w salonie nie wstawili. Jak się spytałam, to ich kierownik powiedział, że się nie da bo coś tam, coś tam. A potem, jak przyszedł na odbiór architekt, który sprawował nadzór budowlany (już jak tamci skończyli i sobie poszli) to aż się spienił!!! Poprostu olali system. Kasa w łapach, to już wszystko można olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.09.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 o kurna własnie tego się obawaim, ze pózniej będzie ich trudno ściągnąć, aby wstawili niby się tłumaczą, że nie ma jeszcze okien i drzwi, i że strach wstawić z czym mogę się zgodzic ale kurcze...... sama niewiem nie powinno się zostawiac miejsce na takie okna, jak juz więżba jest uszykowana????? Dario-a tak przy okazji spytam. miałaś płacić dodatkowo za wstawienie okien dachowych, czy było to juz wliczonę w cenę położenia dachówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 wliczone w cenę, nie brali za to dodatkowo pieniędzy. W końcu i tak trochę sobie liczą za każdy metr . Nie wiem, czy piwinnni zostawić miejsce na okno, wydaje mi się, że tak. Bo co potem? Będą docinać dachówkę czy jak? U nas nie było takiej sytuacji, bo na dole mieszka rodzina, więc okno wstawili odrazu, jak tylko powstała więźba. Popytaj trochę, może na forum ktoś będzie wiedział. Lepiej wiedzieć na czym się stoi, teraz przy końcówce już wiem, że każdy z wykonawców, który przeszedł przez ten dom miał swoją wiedzę i poglądy. Dobrze, że tata też swoje wie, bo nie jedno mielibyśmy spartolone, że tak nie ładnie powiem. Od ocieplenia to dwa razy przyjeżdżali poprawki robić, bo tak to wyglądało super, ale jak tata rzucił swoim okiem, to okazało się np, że podbitka nie jest wkopana w ocieplenie tylko oparta o ściany!!! Ciekawe za ile by odpadło to wszystko... I jeszcze wiele innych rzeczy wypatrzył, które zostawiły dużo do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts