aka z Ina 31.08.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Maryna-obczaję ile poszło cementu i napisze, bo nie pamietam dokładnie kostki napewno było 87m2, do tego wywrotka żwiru i wywrotka piachu ,ale tego jeszcze zostało+krawężniki po 2 bokach no i ten cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dziewczyny mozecie zaglosowac http://forum.muratordom.pl/poswiec-5-minut-by-pomoc-bezdomnym-kotom,t168083.htm Bardzo prosze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 podziwiam takie osoby-głosik oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja również się witam pourlopowo no to opowiadaj, ze szczegółami i momentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień dobry. Kurczę, nie zdążyłam zagłosować w kociej sprawie, dobrze, że i beze mnie cel został osiągnięty. Aka, gdzie byłaś, co widziałaś? Opowiadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 cześć aka ... ja też bym chętnie obejrzał tę kostkę ... ale ... widzę tylko w Twoim dzienniku "kostki" z ikonek po obrazkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 co tu opowiadac.....nigdzie nie byłam poza poznanska Ikeą całe dwa tyg.spędziłam ogrodowo-remontowo.... prawie rok minał od przeprowadzki, wiec trza było troche pozmieniac (jak to na mnie przystało ) najważniejsze: - wejściowy llomb w 50% zagospodarowany - trawa wysiana - ściany w kuchni zmieniły kolor - doszły kolorowe dodatki do jadalni, aby współgrała z kuchnia - kupilismy łoze do córy pokoju i teraz musimy tylko zmienic kolor 2 ścian - wreszcie kupiliśmy troche sypialnianych mebli, któtre narazie stoja w kartonach, bo musimy dopieścić nasze sciany - no i najwazniejsze! w salonie pojawiły się firana, ktorych wczesniej nie było z jasnymi zasłonami to na tyle! napewno fotki powklejam jak tylko dojdę do siebie po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 cześć aka ... ja też bym chętnie obejrzał tę kostkę ... ale ... widzę tylko w Twoim dzienniku "kostki" z ikonek po obrazkach dowcipniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 cześć aka ... ja też bym chętnie obejrzał tę kostkę ... ale ... widzę tylko w Twoim dzienniku "kostki" z ikonek po obrazkach dowcipniś .... tym razem nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 cześć aka ... ja też bym chętnie obejrzał tę kostkę ... ale ... widzę tylko w Twoim dzienniku "kostki" z ikonek po obrazkach dowcipniś .... tym razem nie żartuję kurcze no faktycznie kostki tylko widac co by tu sie stało?????pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 gożdziku trza się chyba w cierpliwośc uzbroić bo serwis labfoto(tam gdzie mam fociaki) ma przerwę konserwacyjną...odblokuja i będzie got Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 01.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Juz sie zastanawialam czy to nie jakas zbiorowa halucynacja,ze nic nie widac , fot nie ma,a wszysycy sie zachwycają ,ale skoro to chwilowa awaria , to przyjde pozniej;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ja kostke widzialam juz wczesniej i bardzo mi sie podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No to ja już czekam na te fotki ze zmianami w domu, może być na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hejka jak tylko znajde czas w domku, by zgrac i obrobić choc kilka co porobiłam to napewno sie pochwale....na reszte trzeba będzie poczekac, bo meble do złozenia stoja a nie mogę ich składac , bo się nie miałabym gdzie ruszyc jak sciany malować będe a tak na marginesie, gdzie przerabiacie zdjatka, aby wychodziły w jpg, bo labfoto nadal niedostepne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 to ja też uzbrajam się w cierpliwośc..... mam galerie na http://www.foto.onet.pl i zadowolona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzięki margay albumik założyłam tylko w domu dokończe obróbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzień dobry aka,przyszłam się przywitać i również nie widzę zdjęć ,ale poczekam cierpliwie spróbuj na http://www.fotoszok.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 kamlotku, który adres wybieram??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ja mam album na TinyPic, wszystko po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts