kamlotek 02.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 kamlotku, który adres wybieram??????? jak który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 kamlotku-juz znalazłam magpie- mozna tam fotki obrabiać, czy tylko wstawiać???? daj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 http://tinypic.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dzień dobry. Foty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 04.09.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam dzisiaj i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.09.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dzień dobry. Foty gdzie? SIE ROBIĄ hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.09.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ale Ty Akuś poważnie piszesz, że się robią, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.09.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 tak Toluś, już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 o kuuuuuuuuuurcze ale pieknie czy mozna kiedys prosic o jakas wieksza fotke akwarium.dojrzalam tam w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 aka, trochę mnie nie było a u Ciebie takie zmiany.... I ogród śliczny, i kostka świetnie zaplanowana i wykonana i jeszcze zmiany w domku...kiedy na to znajdujesz czas? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Faaajnie! Podobają mi się te meble, w których jest piekarnik, ładny kolor mają. No i fajne jest to, że jakoś połączyłaś kuchnię i sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.09.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Faaajnie! No i fajne jest to, że jakoś połączyłaś kuchnię i sypialnię. sypilani nie połaczyłam ,ale jadalnię tak Depsiu dziekuję Depsiu-,Amtuś i Ago1401!!!!! Aguś- o zdjatka akwarium musdzę poprosić córę, bo coś mi z tym światłem z niego nie wychodzi, wszystko się odbija ale napewno wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam kolorki super.....bardzo mi się podobają takie odważne kolorki coraz częściej myślę o czerwieni ale zobaczymy co mi tam jeszcze do głowy strzeli Akwarium też chętnie zobaczę bo sama mam w domu 120 litrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Faaajnie! No i fajne jest to, że jakoś połączyłaś kuchnię i sypialnię. sypilani nie połaczyłam ,ale jadalnię tak Depsiu Oczywiście myslałam o jadalni, ale uderz w stół... No co poradzę... OCZYWIŚCIE, że chodzi o jadalnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dziewczyny - ogrodniczki, mam prośbę. Powiedzcie mi, co to za chwasty wyrosły mi w ogródku? jak się tego wszystkiego pozbyć? Wystarczy skosić i powyrywać, czy potrzebne jakieś bardziej radykalne środki?Link do wątku: chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 07.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witaj Aka. Slicznie sie zrobiło . Kolory mocne , ale pasuja do pozostałości. Ja tez sie odwazyłam na podobny kontrast w holu ( krem z mocnym niby pomarańczem -rudym ) Sama nie wiem jak taki kolor nazwać. Wyszło tez fajnie. Taras u Ciebie tez juz dobiega konca. U mnie net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Taras u Ciebie tez juz dobiega konca. U mnie net. a ja niema podbitki a Ty masz Sure- nieiwem po fachowemu co toto, ale ja je wszystkie mam i niestety wyrywam z korzeniami i do wora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Faaajnie! No i fajne jest to, że jakoś połączyłaś kuchnię i sypialnię. sypilani nie połaczyłam ,ale jadalnię tak Depsiu Oczywiście myslałam o jadalni, ale uderz w stół... No co poradzę... OCZYWIŚCIE, że chodzi o jadalnię! http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam ślicznie u Ciebie . ogród piękny. mnie najbardziej interesuje ogrzewanie poniewaz sama posiadam takie same , teraz będzie pierwszy sezon grzewczy i jestem ciekawa jak to będzie wyglądało mozesz mi napisac cos więcej jak to wyglądało u Was po pierwszym sezonie grzewczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts