sure 07.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Sure- nieiwem po fachowemu co toto, ale ja je wszystkie mam i niestety wyrywam z korzeniami i do wora a, to tak samo, jak Danusia mi w komentach napisala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Perłóweczko-pierwszy sezon chyba nadrozszy, bo trza domek wygrzać a ponieważ ja miałam pierwszy grzewczy jak jeszcze nie mieszkała a trzeba było grzac bo tynki były to sama mozesz przypuszczac jak to kosztowo wygladało drugi też nie było ciekawszy,k bo progi na balkonach nie były wymurowane a leciało tamtędy sporo zimna do domu, wełna na poddaszu wyłozona było tylko w dachu a w podłodze jeszcze nie, brakowało drzwi między nieogrzewanym garażem a domem, cena pradu budowlana i dużo ,duzo niedoróbek tak naprawdę to ta zima bedzie ta nasza pierwsza w wykonczonym domku i teraz dopiero będe mogła obliczyć dokładnie ile mnie kosztuje ogrzewanie pompą ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Sure- nieiwem po fachowemu co toto, ale ja je wszystkie mam i niestety wyrywam z korzeniami i do wora a, to tak samo, jak Danusia mi w komentach napisala! no bo co tu innego zadziałac? rondaupa nie używam, choc po ostatnim razie jak mi perz się zadomowił w korze to ma coraz częściej na niego ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Podoba mi sie nowa odslona kuchni i jadalni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ciesze się magpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Sure- nieiwem po fachowemu co toto, ale ja je wszystkie mam i niestety wyrywam z korzeniami i do wora a, to tak samo, jak Danusia mi w komentach napisala! no bo co tu innego zadziałac? rondaupa nie używam, choc po ostatnim razie jak mi perz się zadomowił w korze to ma coraz częściej na niego ochote to nie jest tak, że spodziewałam się czegoś innego, niż wyrywanie, ale nie za bardzo jeszcze się orientuję, co jest co i np. jak trafi się jakiś perz i mi się jeszcze bardziej rozmnoży? może trochę demonizuję, ale lepiej dmuchac na zimne! (i zawsze może się okazać, że ktoś ma jakiś cudowny sposób na chwasty!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.09.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 (i zawsze może się okazać, że ktoś ma jakiś cudowny sposób na chwasty!) Cześć! Wpadłam pooglądać ogrodowe piękności A jak ktoś ma ów cudowny sposób na chwasty, to ja chętnie przygarnę, i w razie potrzeby odciążę od posiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dzień doberek Ale pięknie się u Ciebie robi Ogród i kostka super zaplanowane Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.09.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ile ja bym dała, aby taki cudowny środek posiadac i znać.... to co? macie coś na ten perz???? Magi77-slicznie dziekuję witam serdecznie i życze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Oj aka, ślicznie słoneczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Przyszłam i ja sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.09.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 witajcie dziewczyny! u nas tez dziś ciepełko, juz ręce zacierma, bo po racy w ogrodku porobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Cześć Aka, pięknego wtorku życzę i zmykam sadzić krokusy i żonkile.Z kostką poszalałaś kobieto, niebanalnie, interesująco, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.09.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Toluś-dziekuje bardzo! ty wiesz jak jest ważna dla mnie twoja opinia musze w tym tygodniu tez zakupic i zasadzić pierwsze w mym ogrodzie tulipany a przy tym krokusy i żonkile, tylko czekam na kaske i zmykam do sklepu miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 witam dzięki za odpowiedz . mam nadzieje ze będziemy zadowolone z ogrzewania przyznam ze jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało co do Twojej kuchni to bardzo mi sie spodobała zmiana kolorku . uwielbiam czerwony kolorek. kuchnia wygląda bosko !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.09.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dopiero teraz doczytałam o małym Franiusiu AgnesK i nie chciałam tam pisac ,ale szryczałam sie jak bóbr, niesamowicie....kurcze ile ta kobitka musi przecierpiec... sama Kubunia mego najmłodszego rodziłam z komplikacjami i tylko moge przypuszczac co ona przeżywa bidulka prosze o modlitwę za ta mała istotkę , aby mamusia mogła nim sie cieszyc kazdego dnia i nocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Kurczę, też mam do sadzenia krokusy i jeszcze tulipany... Może jutro mi się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 08.09.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 cześć! mam pytanko niedyskretne o ogród.. czytam sporo nt projektowania ogrodów, i trafiłam na wątek Elfir.. czy dobrze zrozumiałam, że proejktowała Twój ogród..? ja jestem na etapie SSO, ale chciałabym mieć projekt, i posadzić chociaż jakieś drzewka, ..żeby podrosły do czasu wprowadzenai się.. kusi mnie nawiązanie współpracy z Elfir, ale tak strasnzie trzeba długo czekać.. E. robiła projekt u Ciebie? podziel sie opinią.. przeczytałam dziennik, ale nie trafiłam na info o projekcie.. może nieuwaznie czytałam.. pozdrawiam p.s. piekne rosliny sadzisz w ogrodzie! bzy uwielbiam.. nie wiem czy dobrze- ale na któymś zdjęciu dpatryzłąm się chyba brzozy..? śuper chodniczek od frontu.. ehh..tlyko zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.09.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Monika.Sz-a- Elfirek pozwoliła mi spełnic swe marzenia dotyczące ogrodu!!!!przelała na projekt to o czy tylko marzyłam... W jej wąteczku, zresztą na który trafiłas sama umieściłam swoj wpis!!! To niesamowita osoba, z którą od pierwszych słów dogadywałam się! nie musiałam jej za wiele tłumaczyc czego oczekuję i co chce i jak ma to byc zrobione, bo nadawalismy na tych samych falach od pierwszych minut. projektu nie zamieszczałam, bo nie miałam jak...wtedy nie pracowałam i dostepu do skanu nie było, a zresztą teraz juz pracuje i tez bym nie miała jak go pokazac, bo za wielki rozmiarowo jest a co do projektu- Elfirek była 2 razy gościem u mnie i ja u niej również ,ale projekt robiła u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 09.09.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzieki za idpowiedz! ja zapisałam się na listę..niestety temrin to wiosna 2010.. nie moge się doczekać, a tak strasnzie dłuuugo trzeba czekać fajnie, żę jest tak rozrywana.. ale ja tak niecierpliwa jestem zastanawiałam się jak to z tym projektowaniem.. bo Elfir z Poznania, ja z Wawy..sądziłąm właśnie że poza wizyta na działće uzgodnienia mailowo, telefonicznie.. jak rozumiem- przyjechała do Ciebie na koniec z projektem- tak..? siedze i z wypiekami oglądam fotki ogrodów.. u nas budowa w toku..ale juz bym chciałą cieszyc oko chociaż rysunkiem pozdrawiam serdecnzie i życzę bujnie kwitnącego ogrodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts