aka z Ina 10.09.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 jak rozumiem- przyjechała do Ciebie na koniec z projektem- tak..? niestety nie! pierwszy raz była jeszcze przed powstaniem projektu... ja nie należe do osób, które w 100% powierzaja komuś urządzanie cokolwiek. od Elfirka miałam dawno już ułożone w głowie oczekiwania, wiedziałam co chcę i ona musiała to poznać, aby potem przelać na papier myślę, ze jesli skontaktujesz sie z nią to ona wszystko z toba uzgodni! każdy klient i ogród jest inny. tym bardziej, ze ty zdecydowanie mieszkasz dalej niz ja od Elfirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cześć Wam, mnie też z Elfirkiem się fajnie współpracowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cześć Wam, mnie też z Elfirkiem się fajnie współpracowało! miło mi, że podzielasz ma opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.09.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej ! U nas piekna letnia pogoda, a ja musze w pracy siedziec , do tego dzisiaj straszny bezruch i zaraz sie zanudze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 10.09.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ja ejstem w kontakcie z Elfir. tzn zamęczam Ją wiadomościami z przyjazdem cięzko, długo trzeba czekać.. ale projektuje też wirtualnie.. zgodziłą się, żebym przesłała foto działki, zrobie też zdjęcia mapki zagospodarowania działki, napisze jakie najbardziej lubie rosliny-jakie bym chciała miec w ogrodzie.. mam też na kompie przykłądowe foto ogrodów.. tak pomyślałam że jak będzie gotowa do projektowania, to zadzownie i pogadamy telefonicznie.. może tak będzie łatwiej niz jechać dalej niż do wawy ponad 300km.. bo ja za wawą- legionowo. jesli sie zgodzi to będzie wrtualnie.. mam nadzieje, że będę równie zadowolona co Wy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej ! U nas piekna letnia pogoda, a ja musze w pracy siedziec , do tego dzisiaj straszny bezruch i zaraz sie zanudze . niestety ja też w pracy nie mogłam wysiedzieć ,ale za to przemęczona na maxa właśnie wróciłam z ogrodu.... wreszcie posadziłam tulipanki, tulipany, krokusy, przebiśniegi, hiacynty, narcyzy i szafirki:D oraz wymordowałam część perzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 mam nadzieje, że będę równie zadowolona co Wy pozdrawiam zapewniam, że tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej ! U nas piekna letnia pogoda, a ja musze w pracy siedziec , do tego dzisiaj straszny bezruch i zaraz sie zanudze . niestety ja też w pracy nie mogłam wysiedzieć ,ale za to przemęczona na maxa właśnie wróciłam z ogrodu.... wreszcie posadziłam tulipanki, tulipany, krokusy, przebiśniegi, hiacynty, narcyzy i szafirki:D oraz wymordowałam część perzu A gdzie kupowalas cebulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.09.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a w takim małym ,fajnym sklepiku ogrodniczym magpie , prowadzonym od wielu lat przez sympatyczne małżeństwo w naszym Inie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 U nas sa tylko szkolki z iglakami. Drzewka owocowe musialam zamowic na allegro (11 sztuk kupilam) i wlasnie czekam za nimi, a cebulki to markety lub tez allegro i nie wiadomo co z danej cebulki wyrosnie. W zeszlym roku kupowalam same zolte kwiaty cebulkowe, a wyrosly czerwone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.09.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ja cebulki kupowałam u nich pierwszy raz! także niewiem na ile są wiarygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 11.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam - przeczytałam dziennik i gratuluję : ogród piękny, pomysły super, ciekawa jestem czy uda się bez żadnej przegrody zatrzymać tę trawę na miejscu. U mnie wędrowała w stronę wszelkich zagonów - czując pewnie że tam troszkę lepsza ziemia . Z przyjemnością będę obserwowała dalsze działania i upiększanie ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Szaleństwo cebulowe widzę A za rok będzie... obłednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.09.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 an.i-mam nadzieje, że się uda....wcześniej miałam i mam tak na działeczce rekreacyjnej i poza wyskubywaniem to co chce przejkśc na "lepsze" wiekszych probelmów niemam Afrodytko-no mam nadzieje, że będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Akuś, o rany ale się u Ciebie porobiło super wygląda ta kosta, fajnie połączyłaś ją razem z klombem i resztą, podoba mi się i różyczek widzę, że przybywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.09.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Aniu -a jakże!!!bez rózyczek nie da rady w sobote grilowaliśmy i trochę szkoda, że to ostatnie podrygi ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 przyleciałam się przywitać bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.09.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 również się witam oblęce póżniej znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Kupilam duuuuuzo cebulek tulipanow, krokusow i zonkili w biedronce maja od wczoraj promocje na rozne cebulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.09.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Kupilam duuuuuzo cebulek tulipanow, krokusow i zonkili w biedronce maja od wczoraj promocje na rozne cebulki . dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts