Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

jak rozumiem- przyjechała do Ciebie na koniec z projektem- tak..?

niestety nie!

pierwszy raz była jeszcze przed powstaniem projektu... ja nie należe do osób, które w 100% powierzaja komuś urządzanie cokolwiek. od Elfirka miałam dawno już ułożone w głowie oczekiwania, wiedziałam co chcę i ona musiała to poznać, aby potem przelać na papier :wink:

myślę, ze jesli skontaktujesz sie z nią to ona wszystko z toba uzgodni! każdy klient i ogród jest inny. tym bardziej, ze ty zdecydowanie mieszkasz dalej niz ja od Elfirka :roll:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja ejstem w kontakcie z Elfir. tzn zamęczam Ją wiadomościami :oops:

z przyjazdem cięzko, długo trzeba czekać.. ale projektuje też wirtualnie..

zgodziłą się, żebym przesłała foto działki, zrobie też zdjęcia mapki zagospodarowania działki, napisze jakie najbardziej lubie rosliny-jakie bym chciała miec w ogrodzie.. mam też na kompie przykłądowe foto ogrodów..

tak pomyślałam że jak będzie gotowa do projektowania, to zadzownie i pogadamy telefonicznie.. może tak będzie łatwiej niz jechać dalej niż do wawy ponad 300km.. bo ja za wawą- legionowo.

jesli sie zgodzi to będzie wrtualnie..

mam nadzieje, że będę równie zadowolona co Wy :D

pozdrawiam

Hej :p !

U nas piekna letnia pogoda, a ja musze w pracy siedziec :-? , do tego dzisiaj straszny bezruch i zaraz sie zanudze :roll: .

niestety ja też w pracy nie mogłam wysiedzieć ,ale za to przemęczona na maxa właśnie wróciłam z ogrodu....

wreszcie posadziłam tulipanki, tulipany, krokusy, przebiśniegi, hiacynty, narcyzy i szafirki:D oraz wymordowałam część perzu :evil:

Hej :p !

U nas piekna letnia pogoda, a ja musze w pracy siedziec :-? , do tego dzisiaj straszny bezruch i zaraz sie zanudze :roll: .

niestety ja też w pracy nie mogłam wysiedzieć ,ale za to przemęczona na maxa właśnie wróciłam z ogrodu....

wreszcie posadziłam tulipanki, tulipany, krokusy, przebiśniegi, hiacynty, narcyzy i szafirki:D oraz wymordowałam część perzu :evil:

A gdzie kupowalas cebulki?

U nas sa tylko szkolki z iglakami. Drzewka owocowe musialam zamowic na allegro (11 sztuk kupilam) i wlasnie czekam za nimi, a cebulki to markety lub tez allegro :roll: i nie wiadomo co z danej cebulki wyrosnie. W zeszlym roku kupowalam same zolte kwiaty cebulkowe, a wyrosly czerwone :evil: .

Witam - przeczytałam dziennik i gratuluję : ogród piękny, pomysły super, ciekawa jestem czy uda się bez żadnej przegrody zatrzymać tę trawę na miejscu.

U mnie wędrowała w stronę wszelkich zagonów - czując pewnie że tam troszkę lepsza ziemia . Z przyjemnością będę obserwowała dalsze działania i upiększanie ogrodu.

:D