Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a widzisz Maryniu na jeszcze wrzosów niemam, a bardzo je lubie...troche za drogie u nas :(

po ile wrzosy kupowaliście???

w Biedronce tez nie byłam....okres podatkowy i wiecej w pracy siedze a jak wracam do domu to jestem wypluta, ze starcza mi tylko troche sił wieczorem na podlewanie :-?

miłego dnia dziewczynki!!! :D

U nas wrzosy po 4 zl :p ale lawenda po 7-8 zl taka maluska kepka :evil: .

ja lawendę dostałam od kolezanki, ale na allegro zdecydowanie taniej mają :)

Na allegro kupilam 11 drzewek owocowych, wysylac maja po 30 wrzesnia, zobaczymy co z tego przyjdzie.

Witam serdecznie.

Zupełnie przez przypadek trafiłam na Twój dziennik. Tak czytam, czytam i nagle olśnienie. To ulica Zielna!!!

Ja zaczęłam budowę w czerwcu na skrzyżowaniu Rąbińskiej i Zielnej.

Ostatnio miałam okazję podziwiać śliczne pieski.

Macie bardzo piękny i duży dom. Tylko pozazdrościć.

Powodzenia

Jola

Witam serdecznie.

Zupełnie przez przypadek trafiłam na Twój dziennik. Tak czytam, czytam i nagle olśnienie......

Ja zaczęłam budowę w czerwcu na skrzyżowaniu .......

Ostatnio miałam okazję podziwiać śliczne pieski.

Macie bardzo piękny i duży dom. Tylko pozazdrościć.

Powodzenia

Jola

bardzo mi miło!!!

już wiem co to za Pani podziwiała me pieski :wink:

pozdrawiam i gratuluje ładnego projektu domku oraz zatrudnienia super ekipy budowlanej (mam oko na nich :p, więc wiem co mówie)

zachęcam do założenia własnego dzienniczka budowy- forum to skarbnica wiedzy i można poznać wiele życzliwych osób :D

bardzo mi miło!!!

już wiem co to za Pani podziwiała me pieski :wink:

pozdrawiam i gratuluje ładnego projektu domku oraz zatrudnienia super ekipy budowlanej (mam oko na nich :p, więc wiem co mówie)

zachęcam do założenia własnego dzienniczka budowy- forum to skarbnica wiedzy i można poznać wiele życzliwych osób :D

mi również bardzo miło :D

co do ekipy to jak na razie nie narzekam, aczkolwiek mały poślizg jest, ale to raczej nie z ich winy a z powodu "wysokiego poziomu wód gruntowych" z czym bawiliśmy się dwa tygodnie, bardzo proszę o dalsze zerkanie na chłopaków

Ten domek to nasze marzenie, teraz mieszkamy w wieżowcu i już nie możemy się doczekać końca budowy. Oczywiście trochę mi szkoda, że działeczka malutka, połowa waszej, ale nie narzekam.

co do dziennika budowy to powiem szczerze że myślę o tym ale boję się że czasu nie wystarczy, a jednak uważam że jest to też pewnego rodzaju zobowiązanie wobec innych forumowiczów. Może się jednak zdecyduję, zobaczymy.

Mam jednak nadzieję, że bez dzienniczka też można liczyć na serdeczną pomoc i super doradztwo?

Najważniejsze to iść do przodu.

pozdrawiam serrdecznie

Jola :p

Aka .nie wiedziałam,że mieszkasz w Inowrocławiu. :o Miałam nawet zapytać ,gdzie na Kujawach , ale tak schodziło.

Ja mam kuzynów i wujka chrzesnego w Joranowie koło Mamlicza.W Inowrocławiu tez mam rodzinke , prowadza ogrodnictwo w Jacewie - Bożkowie, tylko nie pamietam gdzie , moze ich znasz :lol: :lol: mimo ,że Inowrocław jest duzy, to nieraz ludzie sie znaja. Wy tam macie ziemie dobra ,więc mozna sadzić warzywai krzewy , a nie to co u mnie, glina, kamienie.

Prawie co roku jestem u Kuzynów , jak jade nad morze , to wpadam do nich.

pa