maryna 15.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja sie tez pochwalę, kupiłam troche wrzosów. Tulipany tez musze kupic, ale bede je sadziła w skrzynkach ,żeby mi coś czy ktoś nie porzarło.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a widzisz Maryniu na jeszcze wrzosów niemam, a bardzo je lubie...troche za drogie u nas po ile wrzosy kupowaliście??? w Biedronce tez nie byłam....okres podatkowy i wiecej w pracy siedze a jak wracam do domu to jestem wypluta, ze starcza mi tylko troche sił wieczorem na podlewanie miłego dnia dziewczynki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 16.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 witaj akurat była promocja wrzosów - po 3,99zł/szt, więc sie szarpnełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ano u nas widziałam po 6,50 drogie.... Maryniu-gratuluje zatem wychwycenia promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 16.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 miłego dnia . ja tez zabieram sie do swojej pracy, podatków również !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ja tez wpadłam sie przywitac!! miłego dnia kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 U nas wrzosy po 4 zl ale lawenda po 7-8 zl taka maluska kepka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 U nas wrzosy po 4 zl ale lawenda po 7-8 zl taka maluska kepka . ja lawendę dostałam od kolezanki, ale na allegro zdecydowanie taniej mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 U nas wrzosy po 4 zl ale lawenda po 7-8 zl taka maluska kepka . ja lawendę dostałam od kolezanki, ale na allegro zdecydowanie taniej mają Na allegro kupilam 11 drzewek owocowych, wysylac maja po 30 wrzesnia, zobaczymy co z tego przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 magpie- ja swoje owocowe tez na allegro kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 magpie- ja swoje owocowe tez na allegro kupowałam Urosly i sie przyjely? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 magpie- ja swoje owocowe tez na allegro kupowałam Urosly i sie przyjely? a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikjola1 16.09.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam serdecznie.Zupełnie przez przypadek trafiłam na Twój dziennik. Tak czytam, czytam i nagle olśnienie. To ulica Zielna!!! Ja zaczęłam budowę w czerwcu na skrzyżowaniu Rąbińskiej i Zielnej.Ostatnio miałam okazję podziwiać śliczne pieski.Macie bardzo piękny i duży dom. Tylko pozazdrościć.Powodzenia Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 aka z Ina.......a mozesz podać nick sprzedawcy na allegro od ktorego kupowałas te drzewka?? albo może masz jakis link??[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Cześć Akuś, a moje wrzosy w większości mają rdzę i teraz nie wiem co robić, trzymać, czy wyrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam serdecznie. Zupełnie przez przypadek trafiłam na Twój dziennik. Tak czytam, czytam i nagle olśnienie...... Ja zaczęłam budowę w czerwcu na skrzyżowaniu ....... Ostatnio miałam okazję podziwiać śliczne pieski. Macie bardzo piękny i duży dom. Tylko pozazdrościć. Powodzenia Jola bardzo mi miło!!! już wiem co to za Pani podziwiała me pieski pozdrawiam i gratuluje ładnego projektu domku oraz zatrudnienia super ekipy budowlanej (mam oko na nich , więc wiem co mówie) zachęcam do założenia własnego dzienniczka budowy- forum to skarbnica wiedzy i można poznać wiele życzliwych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 aka z Ina.......a mozesz podać nick sprzedawcy na allegro od ktorego kupowałas te drzewka?? albo może masz jakis link?? [/b] proszę http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3950736 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cześć Akuś, a moje wrzosy w większości mają rdzę i teraz nie wiem co robić, trzymać, czy wyrywać? kochana niemam doświadczenia wrzosowego, ale zapytaj naszego forumowego Elfirka http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3635689#3635689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikjola1 17.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 bardzo mi miło!!! już wiem co to za Pani podziwiała me pieski pozdrawiam i gratuluje ładnego projektu domku oraz zatrudnienia super ekipy budowlanej (mam oko na nich , więc wiem co mówie) zachęcam do założenia własnego dzienniczka budowy- forum to skarbnica wiedzy i można poznać wiele życzliwych osób mi również bardzo miło co do ekipy to jak na razie nie narzekam, aczkolwiek mały poślizg jest, ale to raczej nie z ich winy a z powodu "wysokiego poziomu wód gruntowych" z czym bawiliśmy się dwa tygodnie, bardzo proszę o dalsze zerkanie na chłopaków Ten domek to nasze marzenie, teraz mieszkamy w wieżowcu i już nie możemy się doczekać końca budowy. Oczywiście trochę mi szkoda, że działeczka malutka, połowa waszej, ale nie narzekam. co do dziennika budowy to powiem szczerze że myślę o tym ale boję się że czasu nie wystarczy, a jednak uważam że jest to też pewnego rodzaju zobowiązanie wobec innych forumowiczów. Może się jednak zdecyduję, zobaczymy. Mam jednak nadzieję, że bez dzienniczka też można liczyć na serdeczną pomoc i super doradztwo? Najważniejsze to iść do przodu. pozdrawiam serrdecznie Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Aka .nie wiedziałam,że mieszkasz w Inowrocławiu. Miałam nawet zapytać ,gdzie na Kujawach , ale tak schodziło. Ja mam kuzynów i wujka chrzesnego w Joranowie koło Mamlicza.W Inowrocławiu tez mam rodzinke , prowadza ogrodnictwo w Jacewie - Bożkowie, tylko nie pamietam gdzie , moze ich znasz mimo ,że Inowrocław jest duzy, to nieraz ludzie sie znaja. Wy tam macie ziemie dobra ,więc mozna sadzić warzywai krzewy , a nie to co u mnie, glina, kamienie. Prawie co roku jestem u Kuzynów , jak jade nad morze , to wpadam do nich. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts