Alunek 07.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Akuś, tak to napisałaś, jakbyś już pod laską była... a niektórzy i pod laską maja chęci hehe ja w tym roku będe ryczącą (?)......... 18??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witaj Aka co u Ciebie słychać nowego?? buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Akuś, tak to napisałaś, jakbyś już pod laską była... a niektórzy i pod laską maja chęci hehe ja w tym roku będe ryczącą (?)......... 18??? chciałabym kala-wczoraj laba a przedwczoraj opisałam w dzienniczku buziaki zostawiam i zmykam pracowo, bo mam dzis nawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja jak wracam z pracy to juz nic w ogrodzie nie robie, bo ciemno jest prawie . Lozko podoba mi sie metalowe. Ja chcialam sosnowe szafy i lozko metalowe czarne ale jak zobaczylam w galerii sypialnie beti to zglupialam, bo jej strasznie mi sie podoba. Tylko ja nie bede kupowac w ikei tego lozka, bo jakos nie mam przekonania do ich mebli, szafy zeby staly trzeba przymocowac do sciany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 , szafy zeby staly trzeba przymocowac do sciany . a nie trzeba! ja niemam przymocowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 , szafy zeby staly trzeba przymocowac do sciany . a nie trzeba! ja niemam przymocowanych No ale przy kazdej pisze zeby przymontowac, wiec myslalam, ze inaczej nie postoi . Ale i tak ich mebli nie lubie tzn. podobaja mi sie bardzo u kogos na zdjeciach, a na zywo juz mniej. Mam od nich stol z krzeslami od roku - nogi kolor stracily (zmyl sie), a krzesla skrzypia i jak siadamy to tylko czekamy kiedy sie rozwali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 moi znajomi całe mieszkanie a teraz dom obstawili meblami i gadzetami z Ikei.... ja juz po pierwszej wizycie i u znajomych i w podwarszawskiej Ikei stałam sie ich fanką narazie nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja mam obecnie dużo sprzętów z Ikei, łącznie z kuchnią, w nowym domu też będzie conieco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 też mam parę rzeczy z Ikea i nic nie przymocowane do ściany to ochrona przed wszędobylskimi dziećmi, żeby czasem jakiejś szafki nie zwaliły jak będa sie po niej wspinać na przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.10.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam piątkowo dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 To ja tez sie witam i mowie "coffee morning" na dobry początek dnia. http://2.bp.blogspot.com/_LTwJnTFyGEM/SIg3NuLR1yI/AAAAAAAAAKo/dVA-1ssduxU/s400/coffee_morning.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam i ja piątkowo Słoneczko świeci Jak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam i zmykam pięknego weekendu dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witaj:) wreszcie mam wolną chwile i moge poczytac dzienniki!!! napracowałas sie w ogródku, pewnie wszystko coraz piekniej wygląda.....czekam na zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jejku, na zdjeciach u nas rzeczywiście przez chwilę było sloneczko - a ja nawet nie zauwazyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Życzę słonecznej soboty i zmykam do ogródka (wysiana trawka trochę zapanoszyła mi się w korze ) kala- u nas była wczoraj zimnica.....leniuchowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 witam sobotnio:) ja tez dziś bede coś wsadzać w ogródku dostane od znajomej jakies odnóżki i krzaczki [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.10.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam Wpadłam bo ostatnio zaniedbałam się w komentarzach Aka.....taras masz przepiękny a ile na nim miejsca wogóle całe otoczenie wokół domku masz śliczne.....ta zieleń i kwiaty, krzewy....widać że masz rękę i serce do roślin....też mi się marzy kiedyś w przyszłości mieć tak pieknie na działce zieleń zagospodarowaną.... A masz albo planujesz mieć magnolię?? Bo mi osobiście bardzo się podobają......cudnie kwitną całuski paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 10.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 jak Ty masz tam pięknie - dech mi znowu zaparło a w niedzielę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witaj!! co tam nowego u Ciebie?? masz jakies nowości w ogródku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts