Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Akuś, tak to napisałaś, jakbyś już pod laską była...

a niektórzy i pod laską maja chęci :lol: :lol:

hehe ja w tym roku będe ryczącą (?)......... :lol: :lol: :lol:

18???

chciałabym :p :lol:

kala-wczoraj laba a przedwczoraj opisałam w dzienniczku :wink:

buziaki zostawiam i zmykam pracowo, bo mam dzis nawał :roll:

Ja jak wracam z pracy to juz nic w ogrodzie nie robie, bo ciemno jest prawie :cry: .

Lozko podoba mi sie metalowe.

Ja chcialam sosnowe szafy i lozko metalowe czarne ale jak zobaczylam w galerii sypialnie beti to zglupialam, bo jej strasznie mi sie podoba.

Tylko ja nie bede kupowac w ikei tego lozka, bo jakos nie mam przekonania do ich mebli, szafy zeby staly trzeba przymocowac do sciany :roll: .

, szafy zeby staly trzeba przymocowac do sciany :roll: .

a nie trzeba! ja niemam przymocowanych :wink: :lol:

No ale przy kazdej pisze zeby przymontowac, wiec myslalam, ze inaczej nie postoi :p .

Ale i tak ich mebli nie lubie tzn. podobaja mi sie bardzo u kogos na zdjeciach, a na zywo juz mniej. Mam od nich stol z krzeslami od roku - nogi kolor stracily (zmyl sie), a krzesla skrzypia i jak siadamy to tylko czekamy kiedy sie rozwali :roll: :p .

Witam :D

Wpadłam bo ostatnio zaniedbałam się w komentarzach :oops: :oops:

Aka.....taras masz przepiękny :o a ile na nim miejsca :p wogóle całe otoczenie wokół domku masz śliczne.....ta zieleń i kwiaty, krzewy....widać że masz rękę i serce do roślin....też mi się marzy kiedyś w przyszłości mieć tak pieknie na działce zieleń zagospodarowaną....

A masz albo planujesz mieć magnolię?? Bo mi osobiście bardzo się podobają......cudnie kwitną :p

całuski

paaa