Famelia 18.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A ja wpadłam, by zapytać - jak sprawują się luksfery w ścianie zewnętrznej? Jak zachowują się zimą? Bardzo będę wdzięczna za jakiekolwiek rady czy wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hej dziewczyny!!! u nas dzis mgła okropna i w tej chwili tempka 1,7 stC...do pracy doszłam z mokrymi włosami a co do ćwiczonek- w środe ruszam na basenik ...udało mi sie tez namówić moja psiapsiółke Famelia- co do luksferek maja się znakomicie..ja mam je w garażu i to nieogrzewanym ,więc niewiiem jakby się zachowywały w części domowej bynajmiej w garażu są git.. ja nie muszę zapalac światła bo przez nie wpada go dość wystarczająco, jedynia małz przy drobnych pracach wspomaga sie światłem prądowym [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hej dziewczyny!!! u nas dzis mgła okropna i w tej chwili tempka 1,7 stC...do pracy doszłam z mokrymi włosami a co do ćwiczonek- w środe ruszam na basenik ...udało mi sie tez namówić moja psiapsiółke Famelia- co do luksferek maja się znakomicie..ja mam je w garażu i to nieogrzewanym ,więc niewiiem jakby się zachowywały w części domowej bynajmiej w garażu są git.. ja nie muszę zapalac światła bo przez nie wpada go dość wystarczająco, jedynia małz przy drobnych pracach wspomaga sie światłem prądowym [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj Aka masz zamiar na basenik chodzić??? super pomysł!!!! ja w niedziele chodze na basen z sauną, zawsze fantastycznie sie potem czuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kala-już się zapisałam na aqua aerobik...chodziłam juz kilka m-cy przed wakacjami i faktycznie czułam sie znakomicie...na saune jednak u mnie niewskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a u nas niestety nie ma aqua aerobiku...bo bym sobie pochodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja do tego momentu na zajecia dojezdżałam do pobliskiego miasteczka i siem wkurzyłam i zadzwoniłam dio dyrekcji OSiR u nas, ze to nie wypada ,aby od nas ludzie dojezzali do mniejszego miast, gdzie u nas są dwa baseny no i poskutkowałao- pan powiedział, że przemysli, ze może od września cos, no i mamy zajecia w Inie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ale z Ciebie sprytna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 aka , a ja mialam w weekend gosci z ina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Aka, ja Ci zazdroszczę zdecydowania w sprawie ćwiczeń i dbania o kondycję. U mnie wszystko kończy się na postanowieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 aka , a ja mialam w weekend gosci z ina . ale fajnie wspominałas ,że masz taką jedna znajoma z Ina co na oczy jeszcze nie wdziałaś Toluś-widocznie cwiczonka sa Ci niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.10.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam wszystkich po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No jak nie widzialam, widzialam na nk . Siostrze mowilam, siostra tez w inie nie osiadzie, przyszlosc wiaze z Gostyniem, bo tam mieszka jej przyszly maz (w przyszlym roku biora slub). No ale do ina mamy 200 km, a do Gostynia 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Się witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.10.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No jak nie widzialam, widzialam na nk . łe...to się nie liczy cześś dziewczynki!!!!! u Was też już przymrozki????? u mnie na doatek jedne grzejnik olejowy...wczoraj przemarzłam okropnie jak szefowa nie dokpi to zamykam biuro po zrobieniu pdoatkow i zmykam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hejka No u mnie dziś nie było mrozu, nawet się zdziwiłam, że szyb nie muszę skrobać, bo wczoraj zapowiadali -1 w nocy. Jak możesz to uciekaj do domku, nie ma co marznąć. Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.10.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No u mnie dziś nie było mrozu, nawet się zdziwiłam, że szyb nie muszę skrobać, bo wczoraj zapowiadali -1 w nocy. Jak możesz to uciekaj do domku, nie ma co marznąć. Miłego dzionka chętnie uciekłabym, ale sama w biurze jestem... synowa szefowej poi wczorajszym przemarznieciu dzis wogole nie przyszła rownież miłego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Aka gdzie kupowalas maty i jakie, bo sa trzcinowe, bambusowe i wiklinowe? Ktore sa lepsze? My musimy naszemu Leoskowi kupic, ma domek z buda ale nie korzysta z niego, dzisiaj bylo -1 w nocy, a on nie chcial wejsc do chalupy. Na tarasie ma podest drewniany 2x3 metry, zima w dzien kladziemy mu tam wykladzine (kupuje w komforcie wykladzine remontowa i mamy kilka kawalkow, codziennie maz mu wymienia i suszy na grzejniku ) ale chcemy jeszcze jedna strone mu zabudowac matami na wysokosc 1,5 m zeby sniegu nie nawialo. Istny cyrk z tymi zwierzakami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.10.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 magpie-no istny cyrk , istny!!! moja na szczęscie wchodzi do budy ,ale za to ma teraz cieczke i jakis burek sie dobierał do ogrodzenia..wlasnie małz dzwonił ze maty troche pouszkadzane z zewnatrz, przyłapała jakies burka jak ja rozrywał........ogrodzenia domu niestety brak i wszystkie wiejkie przybłedy właża kiedy chca ja kupiłam trzcinowe, ale chyba bambusowe są najbardziej trwał.....tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.10.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie kupowalas? W necie czy w inie? Co do ogrzewania w pracy to wczoraj u mnie bylo 13 stopni, do wieczora nie moglam sie rozgrzac. No ale dzisiaj juz grzejemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts