Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej dziewczyny!!!

u nas dzis mgła okropna i w tej chwili tempka 1,7 stC...do pracy doszłam z mokrymi włosami :roll:

a co do ćwiczonek- w środe ruszam na basenik ...udało mi sie tez namówić moja psiapsiółke :wink:

Famelia- co do luksferek maja się znakomicie..ja mam je w garażu i to nieogrzewanym ,więc niewiiem jakby się zachowywały w części domowej bynajmiej w garażu są git.. ja nie muszę zapalac światła bo przez nie wpada go dość wystarczająco, jedynia małz przy drobnych pracach wspomaga sie światłem prądowym :) [/b]

hej dziewczyny!!!

u nas dzis mgła okropna i w tej chwili tempka 1,7 stC...do pracy doszłam z mokrymi włosami :roll:

a co do ćwiczonek- w środe ruszam na basenik ...udało mi sie tez namówić moja psiapsiółke :wink:

Famelia- co do luksferek maja się znakomicie..ja mam je w garażu i to nieogrzewanym ,więc niewiiem jakby się zachowywały w części domowej bynajmiej w garażu są git.. ja nie muszę zapalac światła bo przez nie wpada go dość wystarczająco, jedynia małz przy drobnych pracach wspomaga sie światłem prądowym :) [/b]

ja do tego momentu na zajecia dojezdżałam do pobliskiego miasteczka i siem wkurzyłam i zadzwoniłam dio dyrekcji OSiR u nas, ze to nie wypada ,aby od nas ludzie dojezzali do mniejszego miast, gdzie u nas są dwa baseny :wink:

no i poskutkowałao- pan powiedział, że przemysli, ze może od września cos, no i mamy zajecia w Inie :p

No jak nie widzialam, widzialam na nk :) .

Siostrze mowilam, siostra tez w inie nie osiadzie, przyszlosc wiaze z Gostyniem, bo tam mieszka jej przyszly maz (w przyszlym roku biora slub). No ale do ina mamy 200 km, a do Gostynia 100 km.

No jak nie widzialam, widzialam na nk :) .

łe...to się nie liczy :wink:

cześś dziewczynki!!!!!

u Was też już przymrozki?????

u mnie na doatek jedne grzejnik olejowy...wczoraj przemarzłam okropnie :cry:

jak szefowa nie dokpi to zamykam biuro po zrobieniu pdoatkow i zmykam do domu :evil:

No u mnie dziś nie było mrozu, nawet się zdziwiłam, że szyb nie muszę skrobać, bo wczoraj zapowiadali -1 w nocy.

Jak możesz to uciekaj do domku, nie ma co marznąć.

Miłego dzionka :p

chętnie uciekłabym, ale sama w biurze jestem... synowa szefowej poi wczorajszym przemarznieciu dzis wogole nie przyszła 8)

rownież miłego dnia zycze :D

Aka gdzie kupowalas maty i jakie, bo sa trzcinowe, bambusowe i wiklinowe? Ktore sa lepsze?

My musimy naszemu Leoskowi kupic, ma domek z buda ale nie korzysta z niego, dzisiaj bylo -1 w nocy, a on nie chcial wejsc do chalupy.

Na tarasie ma podest drewniany 2x3 metry, zima w dzien kladziemy mu tam wykladzine (kupuje w komforcie wykladzine remontowa i mamy kilka kawalkow, codziennie maz mu wymienia i suszy na grzejniku :roll: ) ale chcemy jeszcze jedna strone mu zabudowac matami na wysokosc 1,5 m zeby sniegu nie nawialo.

Istny cyrk z tymi zwierzakami :lol: .

magpie-no istny cyrk , istny!!! :wink: :lol:

moja na szczęscie wchodzi do budy ,ale za to ma teraz cieczke i jakis burek sie dobierał do ogrodzenia..wlasnie małz dzwonił ze maty troche pouszkadzane z zewnatrz, przyłapała jakies burka jak ja rozrywał........ogrodzenia domu niestety brak i wszystkie wiejkie przybłedy właża kiedy chca :(

ja kupiłam trzcinowe, ale chyba bambusowe są najbardziej trwał.....tylko ta cena :roll: