aka z Ina 20.10.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie kupowalas? W necie czy w inie? w necie..jak porownałam ceny w naszym Nomi, Bricomarsche i nawet Castorame to za głowe się złapałam jaka przebitkę mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Aka....pokaż te maty!!! jakie duże i jaka cena??? bo ja będe potrzebowała na płot do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.10.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kupowałam tu: http://allegro.pl/item749991931_mata_trzcinowa_maty_trzcinowe_1_4x6.html nie pytajcie mnie co zaatałam po pracy Galia ma cieczke a wiejskie kajtki wolno latajace rozszarpały prawie na całej szerokosci cała matę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no fajne te maty!!!! nadają sie na płot, a są gęste??? czy prześwitujące??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.10.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 kaluś-aż takie gęste nie są...prześwitują z lekka... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cześć Ja też mam te maty na tymczasowym ogrodzeniu i jestem zadowolona Wesoło masz z tymi psiakami Moja Luna też ma cieczkę, ale nie wiem czy to dlatego, że pierwsza, to żadne psie mendy nie dobijają się na zaloty Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.10.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 witam czwartkowo Magi77-ja mam przeboje, bo jak jednej się konczy to drugiej się zaczyna ...zauwazyłam, ze w tym roku jakoś tak bardziej psy wyczuły u Gali, ale to chyba daltego ,ze ona dopiero od wiosny w kojcu wczoraj i mąz i syn byli 2x u własciciela psa, który został przyłapany na pruciu mat...za drugim razem poweidział , aby przylać jego psu jak sie pojawi, bo go upilnować nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ja myślę o zalożeniu mat wiklinowych, nie wiem zresztą, które sa lepsze? Sąsiad z tyłu tak się odgrodził, z przodu mam płot, a zostaje jeszcze strona zachodnia, dośc przejrzysta, bo nic tam jeszcze nie rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Kupilam w brico maty bambusowe dwa dni temu. A z tymi psami to masz niewesolo, przez cieczke psiny pewnie nie mozecie wypuszczac z kojca , bo by ja burki dopadly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.10.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kupilam w brico maty bambusowe dwa dni temu. A z tymi psami to masz niewesolo, przez cieczke psiny pewnie nie mozecie wypuszczac z kojca , bo by ja burki dopadly. chodzi, chodzi na spacery...ostatnio golden rwał do niej przez pole to aż sie wystraszylismy, nie pomogło odpychanie psa, odgarnianie, nawoływanie właściciela, nasze krzyki, dopiero mąż musiał mu laczka zasadzic w tyłek to odszedł....sorki, ale to było jedyne wyjście nie wyobrażam sobie,aby Galusia nie była 2x dziennie na długim spacerze... wczoraj burki znowy sie zleciały..wyły przed kojcem jak najęte... magpie-fajne te maty bambusowe? ile dałas? sure-mocne te maty wiklinowe? po ile kupowąłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Uprzejmię donoszę, że musiałam (z przyjemnością) cofnąć się dzisiaj w Twoim dzienniku, bo Bębniarz Cię odwiedził i powiedział, że na widok półek w łazience (podświetlenie), cytuję"opadła mi szczena". Mi- czyli Bębniarzowi A ja sobie jeszcze raz obejrzałam wykusz, bo gdybym tak miała jeszcze raz się budować jednak, to dom będzie z wykuszem. Wygląda ślicznie. Wszystko inne też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 sure-mocne te maty wiklinowe? po ile kupowąłaś? Jeszcze nie kupowałam, sąsiad ma, podobno gdzies dostał taniej, muszę zapytać. Ale przez te maty to go rzadko spotykam... Wyglądają solidnie i w miarę estetycznie, tu przez moje okno widać kawałek: http://img36.imageshack.us/img36/6578/1008745i.jpg podobne były chyba w lm i casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.10.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Czesc Akuś , a jak dlugo trwa cieczka? Może w majtkach by chodzila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pozdrówka przyszłam zostawić. A chcesz psicę rozmnażać? Bo jeśli nie, to najlepiej na świecie sterylka. Zastrzyki są bardzo kancerogenne (powodują rakowe guzy, zwłaszcza na sutkach), a sterylka załatwi problem ewentualnego ropomacicza i wyjących stad najlepszych przyjaciół człowieka. Kocham psiaki, ale jak się tak zbierają w watahy wyjące, to... A chałupka - piękna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pozdrówka przyszłam zostawić. A chcesz psicę rozmnażać? Bo jeśli nie, to najlepiej na świecie sterylka. Zastrzyki są bardzo kancerogenne (powodują rakowe guzy, zwłaszcza na sutkach), a sterylka załatwi problem ewentualnego ropomacicza i wyjących stad najlepszych przyjaciół człowieka. Kocham psiaki, ale jak się tak zbierają w watahy wyjące, to... A chałupka - piękna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 witajcie laski!! w jakim wieku suka dostaje pierwszą cieczke????? moja Alma ma 8 miesięcy, mam sie już spodziewać??? czy to zalezy od rasy psa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pierwsza może byc już w tym wieku, ale moja sunia pierwszą cieczkę miała taką malo zauważalną... sama jej za bardzo nie zauwazyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 to po czym poznałaś, że była wogóle?? bo ja zielona jestem w tych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 było widać, bo ciekła, poznasz na pewno!... ale bardzo mało i wcale się nie interesowala swoim stanem... a tak normalnie suczki się zachowują inaczej, niz zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.10.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam domek coraz ładniejszy a co do suczki polecałabym raczej zastrzyki,na pozbycie się zapachów wydalanych podczas cieczki, wiem to z własnego doświadczenia ,że psy tracą całkowicie zainteresowanie suczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts