Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam czwartkowo :D

Magi77-ja mam przeboje, bo jak jednej się konczy to drugiej się zaczyna :roll: ...zauwazyłam, ze w tym roku jakoś tak bardziej psy wyczuły u Gali, ale to chyba daltego ,ze ona dopiero od wiosny w kojcu :-?

wczoraj i mąz i syn byli 2x u własciciela psa, który został przyłapany na pruciu mat...za drugim razem poweidział , aby przylać jego psu jak sie pojawi, bo go upilnować nie może :evil:

Kupilam w brico maty bambusowe dwa dni temu.

A z tymi psami to masz niewesolo, przez cieczke psiny pewnie nie mozecie wypuszczac z kojca :cry: , bo by ja burki dopadly.

chodzi, chodzi na spacery...ostatnio golden rwał do niej przez pole to aż sie wystraszylismy, nie pomogło odpychanie psa, odgarnianie, nawoływanie właściciela, nasze krzyki, dopiero mąż musiał mu laczka zasadzic w tyłek to odszedł....sorki, ale to było jedyne wyjście :-?

nie wyobrażam sobie,aby Galusia nie była 2x dziennie na długim spacerze...

wczoraj burki znowy sie zleciały..wyły przed kojcem jak najęte... :evil: :evil: :evil:

magpie-fajne te maty bambusowe? ile dałas?

sure-mocne te maty wiklinowe? po ile kupowąłaś?

Uprzejmię donoszę, że musiałam (z przyjemnością) cofnąć się dzisiaj w Twoim dzienniku, bo Bębniarz Cię odwiedził i powiedział, że na widok półek w łazience (podświetlenie), cytuję"opadła mi szczena". Mi- czyli Bębniarzowi :D

A ja sobie jeszcze raz obejrzałam wykusz, bo gdybym tak miała jeszcze raz się budować jednak, to dom będzie z wykuszem. Wygląda ślicznie. Wszystko inne też.

sure-mocne te maty wiklinowe? po ile kupowąłaś?

Jeszcze nie kupowałam, sąsiad ma, podobno gdzies dostał taniej, muszę zapytać. Ale przez te maty to go rzadko spotykam... ;)

Wyglądają solidnie i w miarę estetycznie, tu przez moje okno widać kawałek:

http://img36.imageshack.us/img36/6578/1008745i.jpg

podobne były chyba w lm i casto

Pozdrówka przyszłam zostawić. :D

A chcesz psicę rozmnażać? :o

Bo jeśli nie, to najlepiej na świecie sterylka.

Zastrzyki są bardzo kancerogenne (powodują rakowe guzy, zwłaszcza na sutkach), a sterylka załatwi problem ewentualnego ropomacicza i wyjących stad najlepszych przyjaciół człowieka. :wink:

Kocham psiaki, ale jak się tak zbierają w watahy wyjące, to... :evil: :evil: :evil:

A chałupka - piękna!!! :D

Pozdrówka przyszłam zostawić. :D

A chcesz psicę rozmnażać? :o

Bo jeśli nie, to najlepiej na świecie sterylka.

Zastrzyki są bardzo kancerogenne (powodują rakowe guzy, zwłaszcza na sutkach), a sterylka załatwi problem ewentualnego ropomacicza i wyjących stad najlepszych przyjaciół człowieka. :wink:

Kocham psiaki, ale jak się tak zbierają w watahy wyjące, to... :evil: :evil: :evil:

A chałupka - piękna!!! :D