Magi77 12.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wpadłam się przywitać i pochwalić mebelki Bardzo mi się podobają, ale ja bym kupiła to łóżko drewniane Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 , ale ja bym kupiła to łóżko drewniane ja takie właśnie obstawiłam witam pracowo!!!! kala-npaewno zajrze do cię...chwal sie, chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 , ale ja bym kupiła to łóżko drewniane ja takie właśnie obstawiłam witam pracowo!!!! kala-npaewno zajrze do cię...chwal sie, chwal Hej. hej ja tez w pracy ale jutro juz wolne i weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej. hej ja tez w pracy ale jutro juz wolne i weekend . ech Ty masz dobrze ja jutro jeszcze wyrywam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej. hej ja tez w pracy ale jutro juz wolne i weekend . ech Ty masz dobrze ja jutro jeszcze wyrywam do pracy ja też jeszcze jutro do pracy , ale potem leniwy weekend nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Magii7- widzę, ze nie tylko ja planuje leniwy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 My mielismy wczorajszy leniwy dzien . Wstalam przed poludniem, potem sniadanko i do wieczora lezelismy az kosci bolaly. Obiad jedlismy o 20, bo wczesniej nikomu nie chcialo sie nic szykowac. U nas wczoraj padalo i bylo tak pochmurnie, ze od poludnia swiatla palilismy, bo w domu ciemnica byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Magii7-bynajmije ja planuje - leniwy!!!!! I właśnie takie powinny być weekendy A nie zakupy, sprzątanie, gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a ja w czoraj do 14 w pidzamie latałam a potem się zawzięłam i na pieszko poszłam ze slublnym na " Nigdy nie mów nigdy" i wiecie co? 1,5 godz. przed sensem były 2 ostatnie miejsca ........w pierwszym rzedzie przynajmniej nogi porzadnie wyciagnełam ale moje oczy prawie oczoplasu by dostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Aka gdzie jest teraz kino u Was (nas)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Aka gdzie jest teraz kino u Was (nas)? nowe, ładne, z klima na oś.Rąbin k.Polo marketu niedaleko...jak Ci napisze ul. Mola to pewnie nie bedziesz za bardzo wiedziała, gdzie ona jest bo ja nie wiedziała, że wogole u nas taka ulica jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czy to jest casablanca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czy to jest casablanca? Casablanca to jest restauracja w tym samym budynku co kino-Kinomax....dokładnie nad nim. w niej też wczoraj byłam na drinasie przed seansem http://www.casablanca-restaurant.pl/zdjecia/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czy to jest casablanca? Casablanca to jest restauracja w tym samym budynku co kino-Kinomax....dokładnie nad nim. w niej też wczoraj byłam na drinasie przed seansem http://www.casablanca-restaurant.pl/zdjecia/2.jpg A ja tutaj bylam na hucznej rodzinnej imprezie 23 maja (dobre jedzonko maja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no to pod nim odbywały się seanse wczoraj pierworodny zamówił devolaja i faktycznie był mniód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A ja tutaj bylam na hucznej rodzinnej imprezie 23 maja (dobre jedzonko maja). pewnie na uroczystości komunii św? ile licza od osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A ja tutaj bylam na hucznej rodzinnej imprezie 23 maja (dobre jedzonko maja). pewnie na uroczystości komunii św? ile licza od osoby? Na 18, trwala od 15 do 22. Od osoby 110 zl bez ciasta, sokow, % i owocow. Jedzenie dobre, bo same wymyslne i wykwintne potrawy, ktorych normalnie w domu sie nie robi. Ale ilos pozostawiala wiele do zyczenia, patrzac na to co zostalo to na drugi dzien kuzynka, ktora wyprawiala ta impreze musiala raczej robic obiad, bo malo co zostalo. Tzn. nie goscie tyle zjedli tylko malo bylo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Na 18, trwala od 15 do 22. Od osoby 110 zl bez ciasta, sokow, % i owocow. Jedzenie dobre, bo same wymyslne i wykwintne potrawy, ktorych normalnie w domu sie nie robi. Ale ilos pozostawiala wiele do zyczenia, patrzac na to co zostalo to na drugi dzien kuzynka, ktora wyprawiala ta impreze musiala raczej robic obiad, bo malo co zostalo. Tzn. nie goscie tyle zjedli tylko malo bylo . hehw widziałam faktycznie jakie ilości podawali...tak tylko na posmakowanie , bo najeść sie napewno tym nie mozna było 11o,00 to wydaje mi sie b.duzo jak na imprezę 7 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 U nas za komunie od 12 do 20 placisz 70-80 zl i jedzenia full, ze kazdy gosc dostanie walowke i jeszcze w domu jesz kilka dni.Tam chyba placisz za lokal - obsluga byla rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 aka..........szykuje Ci sie komunia w tym roku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts