DarioAS 26.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 no, to ją sobie pożyczyłam do mojego wątku. Takiej psinki aż żal nie pokazać światu Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.10.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Aka coś zaniedbujesz dziennik. Tyle czasu już minęło od ostatniego wpisu. Jak tam na budowie? Dach pewnie już skończony. Co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 puk, puk... Czyżby nic się u Ciebie nie działo ??? Nie wierzę... Trzebaby się zameldować w swoim dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 dzięki Dario trafiłam i tutaj ...musze nadrobić stracony czas Aka gratuluje takich postępów na budowie, życze też aby bez opóźnień prace się realizowały natomiast jeżeli chodzi o rodzinkę to mozna tylko pozazdrościć........ryjek mi się cieszy - rewelacja, ja też tak chcę pozdroweczki z regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 dzięki Dario trafiłam i tutaj ...musze nadrobić stracony czas Aka gratuluje takich postępów na budowie, życze też aby bez opóźnień prace się realizowały natomiast jeżeli chodzi o rodzinkę to mozna tylko pozazdrościć........ryjek mi się cieszy - rewelacja, ja też tak chcę pozdroweczki z regionu nie ma za co Motyczka, nie tylko Ty tak chcesz... Piękna rodzinka, ja też zazdroszczę (troszeczkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 mąż to widzę niezły spec podziwiam takich ludzi, co umieją wszystko sami zrobić . daszek wygląda, jakby tam był od początku, przynajmniej w razie deszczu czy czegoś czekający pod domkiem goście nie zmokną.. Niecierpliwie czekam na okna Jaki kolorek? Pewnie pod bramę garażową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Niecierpliwie czekam na okna Jaki kolorek? Pewnie pod bramę garażową yes-złoty dąb a mąz poszedł specjalnie ocieplac wcześniej inny budynek, aby się nauczyc i podpatrzyć i potem samemu kłaść na swoim domku styropian. wcześniej nigdy tego nie robił.teraz ma do pomocy jednego ludka, bo w pojedynke nie dałoby rady dzisiaj dzwonił elelktryk-wchodzi w przyszły czwartek-podobno do niedzieli z robota się wyrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2007 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 dzięki Dario trafiłam i tutaj ...musze nadrobić stracony czas Aka gratuluje takich postępów na budowie, życze też aby bez opóźnień prace się realizowały natomiast jeżeli chodzi o rodzinkę to mozna tylko pozazdrościć........ryjek mi się cieszy - rewelacja, ja też tak chcę pozdroweczki z regionu nie ma za co Motyczka, nie tylko Ty tak chcesz... Piękna rodzinka, ja też zazdroszczę (troszeczkę ) no to bierzta się kobitki do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 tak przy okazji elektryki, to muszę się pochwalić, że w końcu mam prąd!! Już się robi dobrze... więc w domu zaczęła się akcja kontakty . My chyba w końcu też będziemy musieli ocieplić resztę sami, nie wiem czy czytałaś u mnie, jak nas wyrolowali panowie od ocieplenia . Jeszcze troszkę i napewno do roboty będę się brała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dario-super, że prąd już masz! u mnie gorzej z kanalizą i wodą, bo prąd miałam po m-cu Ci wszyscy dzisiaj fachowcy Co oni krwi napsują My mamy dylemat, bo kanalizację miejską maja ciągnąć do konca przyszłego roku. i co teraz???? czekać aż pdlączą i dopiero się wprowadzać, czy budować szambo a potem zbiornk wykorzystać na cos?????np na deszczówkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.10.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 kobitki przede mna wybór drzwi zewn.-jeszcze nie kupiłam doradzicie jakieś?????tylko nie takie za przeszło 10 tyś miałam kilka linkow zap[isanych ,ale wszystko poszło jak Kubula zrzucił laptopa doradzajcie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Aka i co z oknami? Zamontowane? No, bo czekam.. co do drzwi.. jak wiesz, ja mam z Kronodoora, wybór mają dość duży i ceny też spoko. Można je spotkać np. w LM, ale ja zamawiałam w naszej mieścince . Na razie jestem z nich zadowolona, szyby osadzone są tak porządnie, że nawet Dawidek ostatnio im nie dał rady... O ile pamiętam to w miarę porządna i tańsza jest także firma DRE, Cyla ma je u siebie. Wzór podobny, jakość też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.10.2007 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Dario-zamontowane, zamontowane wczoraj c hłopaki juz się wyrobili, tylko dzisiaj mieli kończyć mam fotki z wczorajszego dnia, ale na niektórych jeszcze nie wyregulowane szprosy są mąż jeszcze na budowie......jak nie zrobił nowszych fotek to wstawię te wczorajsze........ dziękuję kochana za namiary na drzwi...... na narazie znalazłam ze Stobrawy...i nawet wysyłaja do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no, to czekam na zdjęcia jak na szpilkach dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A ja tu "przylazlam".Bardzo fajny projekt,podobaja mi sie te proste schody i taki sympatyczny tarasik.Prace ida dosc sprawnie.Czekam na zdjecia wstawionych okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.10.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ocia79-witaj w mych skromnych progach wpadaj częsciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no i co?czekałam na zdjęcia i spać nie mogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.10.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no i co? czekałam na zdjęcia i spać nie mogłam... jeszcze "cieplutkie" zaraz wstawię mąz wrócił dopiero przed 24 fotki zmniejszone czekają do przerobienia na jpg i zaraz wstawię, tylko Kubuniem się zajmę, bo mi żyć nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.10.2007 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 wstawiłam fotki okien-specjalnie dla Tych niecierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts