magpie101 19.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A ja myslalam, ze ten obrus jest tylko w jednym rozmiarze, bo tak byl na ich stronce . Ciekawa jestem czy bedzie jeszcze na nie promocja czy juz w normalnej cenie. A przepisik odgapilas - to dobrze, Twoja rodzinka sie ucieszy ! Kiedy zarabiasz ciasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 przepisik jest na przyszły rok! od nowego roku postanowiłam być gospodynią pełna gęba Mam nadzieję, że mi się uda wrócić to zapraw, soków i ciast włąsnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 przepisik jest na przyszły rok! od nowego roku postanowiłam być gospodynią pełna gęba Mam nadzieję, że mi się uda wrócić to zapraw, soków i ciast włąsnej roboty Aka nie wyglupiaj sie, rob w tym roku! Ciasto zarabia sie w kilkanascie minut, jedynie na pieczenie i dekoracje trzeba poswiecic troche czasu - ale to sama przyjemnosc ! U mnie sa ciasta i przetwory wlasnej roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 magpie-ja jeszcze kilka lat temu z przetworów nic nie kupowałam...swoje miałam dżemy, przeciery, sałatki, surówki, kompoty i sok- wszystko co dało sie przerobić, ale odkad Kubuniu się urodził, a był długo cycolem, to kompletnie nic nie mogłam przy nim zrobic i sie urwało wykapać się nie mogłam a co tu dopiero mówić o przerobach..... co do pierniczków- masz rację! wszystko szybko bym zrobiła, ale pospieszyłam sie i zakupiłam 2 komplety pieników polecanych przez Betib zresztą-zobaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tylko te co polecala Betib nie sa do jedzenia tylko do ozdoby. Pisalam do tej babki z allegro z zapytaniem i tak mi napisala, ze dekoruje ozdobami nie nadajacymi sie do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 aaaa no to już wszystko wiadomo! w sobotę zabiorę się zatem za swoje z twojego przepisiku dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.11.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Widzisz jak Cie zmotywowalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Widzisz jak Cie zmotywowalam . na bank!!!!! ale chyba nie kłamałas o niejdalaności tych pierników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Widzisz jak Cie zmotywowalam . na bank!!!!! ale chyba nie kłamałas o niejdalaności tych pierników? Cos Ty! Napisalam do niej z pytaniem czym sa pokryte i czy ozdoby sa jadalne (naklamalam, ze mam dziecko alergika ), bo chcialam ja podpytac skad ma takie ladne ozdoby i co jest na wierzchu, a ona napisala, ze ozdoby nie sa jadalne, a pierniki sluza wylacznie do dekoracji. Tylko w swoich aukcjach tego nie pisze , podejrzewam, ze sa twarde jak kamienie, a a piernikow maja tylko wyglad i zapach przyprawy piernikowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Napisalam do niej z pytaniem czym sa pokryte i czy ozdoby sa jadalne (naklamalam, ze mam dziecko alergika ), bo chcialam ja podpytac skad ma takie ladne ozdoby i co jest na wierzchu, a ona napisala, ze ozdoby nie sa jadalne, a pierniki sluza wylacznie do dekoracji. Tylko w swoich aukcjach tego nie pisze , podejrzewam, ze sa twarde jak kamienie, a a piernikow maja tylko wyglad i zapach przyprawy piernikowej. no to nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Napisalam do niej z pytaniem czym sa pokryte i czy ozdoby sa jadalne (naklamalam, ze mam dziecko alergika ), bo chcialam ja podpytac skad ma takie ladne ozdoby i co jest na wierzchu, a ona napisala, ze ozdoby nie sa jadalne, a pierniki sluza wylacznie do dekoracji. Tylko w swoich aukcjach tego nie pisze , podejrzewam, ze sa twarde jak kamienie, a a piernikow maja tylko wyglad i zapach przyprawy piernikowej. no to nieładnie dobrze, że sprawdziłyście!! bo też chciałam kupić te pierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja kupiłam i wobec tego w calości zawisna na choince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 wczoraj moja kotka wyciągneła pod nasza nieobecnośc kanarka z klatki piórka tylko pod łózkiem zostały a jam iałam nocke w koszmarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Akuś, ale jak ona to zrobiła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 nikt nie widział poidełko strącone na podłodze leżało, więc pewnie tamtędy, bo jak sie ściagneło to dosyć spora dziura pozostawała.... cały dom przeszukalismy, że może gdzieś leży, bo cza mało krwi było ,ale niestety po kanarku ani śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 bardzo mi przykro, ale nie róbcie jej za to krzywdy, bo to nic nie da. Kot ma taką naturę, teraz to już za późno szkoda ptaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 wczoraj moja kotka wyciągneła pod nasza nieobecnośc kanarka z klatki piórka tylko pod łózkiem zostały a jam iałam nocke w koszmarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 bardzo szkoda, bo nie był wogóle kłopotliwy a przy tym jak pięknie śpiewał Klara sama wie, ze b.żle zrobiła......poleguje w zakytych miejscach i tylko zaczepia miauczeniem jak ktoś przechodzi a gdy się na nia spojrzy to uszy do tyłu chyli i przymruza oczy...wie, że nabroiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 napewno wie, pewnie chciała się pobawić, i się zbytnio rozpędziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Natury nie przeskoczysz, widzę, jak się zachowuje mój pies odkąd zamieszkal z nami kot. Wcześniej nigdy złości do kotów nie mial, ale teraz, jak Kocilla czmycha mu spod nóg, to oczywiście za nim goni!... I trzeba przyznać, że kocurek psa ewidentnie prowokuje do takich zabaw! Aka, fajne przepisy zamieściłaś w dzienniku - mogę sobie podkraść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts