kala67 24.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Natury nie przeskoczysz, widzę, jak się zachowuje mój pies odkąd zamieszkal z nami kot. Wcześniej nigdy złości do kotów nie mial, ale teraz, jak Kocilla czmycha mu spod nóg, to oczywiście za nim goni!... I trzeba przyznać, że kocurek psa ewidentnie prowokuje do takich zabaw! Aka, fajne przepisy zamieściłaś w dzienniku - mogę sobie podkraść? u mnie tez kot prowokuje!!!! a potem piesek z podrapanym nosem chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Aka ciasto zarobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StolarzS 24.11.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam!Przyznaję, że za bardzo nie przyłożyłem się do zapoznania z Twoim dziennikiem, ale głównie z uwagi na ograniczony net (Era), więc nie wiem gdzie stoi Wasz dom.Ciekawi mnie najbardziej jak spisuje się PC od CK. Nasza budowa rusza jak tylko minie zima, a obecnie planuję instalacje (aktualnie PC). I tu mała prośba - jak zapatrujesz się na możliwość odwiedzin i pogawędki o PC?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Akuś, wszystkiego najlepszego http://i38.tinypic.com/2j4o5mb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.12.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Aniu-dziękuję bardzo, za życzenia Tu i na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.12.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Aka, fajne przepisy zamieściłaś w dzienniku - mogę sobie podkraść? nima sprawy Aka ciasto zarobione ? nie żebym się tłumaczyła ,ale teściowa już z pierniczkami mnie wyprzedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Doberek My za pierniczki zabieramy się 12 grudnia Obawiam się jednak, że do świąt to dużo ich nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StolarzS 01.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Miałem nadzieję na jakąś pomoc dla ziomka Mimo to pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.12.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 StolarzS-ojojoj przepraszam najmocniej..... sorki! oczywista jeśli chodzie o pompę i jej funkcjonowanie trza sie umówić z małżem, ja racji wykonywanego zawodu w XII zapierdziel lekki mam....a do tego imprezki urodzinowo-wekendowe sie pietrzą pilna sprawa z ta pompą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StolarzS 01.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Spoko, wszystko rozumiem. Pomyślałem że możecie nie chcieć "turystów" w domu.Temat jest odległy, ale o tyle mnie ciekawi że dostałem wycenę m.in. z CK i zastanawiam się nad wyborem wykonawcy.Jeśli znajdziecie nieco czasu po nowym roku to też będzie miło.P.S. Gdzie masz dom? Codziennie kręcę się po Inie i okolicy, może nawet przejeżdżam obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.12.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Spoko, wszystko rozumiem. Pomyślałem że możecie nie chcieć "turystów" w domu. Temat jest odległy, ale o tyle mnie ciekawi że dostałem wycenę m.in. z CK i zastanawiam się nad wyborem wykonawcy. Jeśli znajdziecie nieco czasu po nowym roku to też będzie miło. P.S. Gdzie masz dom? Codziennie kręcę się po Inie i okolicy, może nawet przejeżdżam obok? priva pisze p.S.pochwal się wybranym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Akuś, wszystkiego najlepszego http://i38.tinypic.com/2j4o5mb.jpg Akuś -30-go miałaś urodzinki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.12.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Alunek- no niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jejku nic nie wiedzialam . Wszystkiego najlepszego Akus! http://www.kwiatylaura.pl/big/277.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Alunek- no niestety To ja też wszystkiego najlepszego, tylko dlaczego "niestety"! http://www.ahmedabadonlinegifts.com/images/flowers-to-india.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aka ...tak jakoś ...chyba ...naglabałm Ci w dzienniku - wywal mnie stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Akuś, spóźnione, ale Ty wiesz że ze szczerego serca płynące życzenia zdrówka, miłości, pomyślności i słonka w sercu i za oknem http://3.bp.blogspot.com/_GNTSHBfIOKc/SL5tNXxx9hI/AAAAAAAAEIw/bgPhj_mjMNE/s400/DSC03242.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.12.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 magpie, sure, toluś -pieknie dziekuję!!! jeżykowa Aguś- a siedż sobie z dzienniczku, nie zamierzam Cię wyrzucać a ryczę, bo to okragłei juz niemałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jeśli dobrze widzę to rycząca czterdziestka jesteś ...i to dosłownie Ale masz problem ... hmmm no no . Starszy od ciebie to już tylko ...węgiel A po łbie chcesz dostać ! Najpiękniejsze lata mamy małpo ! Podobno dopiero teraz wiemy co to miłość i ...to drugie - a ty tu doły jakieś - feeeeeeeee Wszystkiego najlepszego z okazji najpiękniejszych urodzin w życiu ...z poślizgiem - sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts