Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

Natury nie przeskoczysz, widzę, jak się zachowuje mój pies odkąd zamieszkal z nami kot. Wcześniej nigdy złości do kotów nie mial, ale teraz, jak Kocilla czmycha mu spod nóg, to oczywiście za nim goni!... :-?

I trzeba przyznać, że kocurek psa ewidentnie prowokuje do takich zabaw! ;)

Aka, fajne przepisy zamieściłaś w dzienniku - mogę sobie podkraść?

u mnie tez kot prowokuje!!!!

a potem piesek z podrapanym nosem chodzi :lol: :lol:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

Przyznaję, że za bardzo nie przyłożyłem się do zapoznania z Twoim dziennikiem, ale głównie z uwagi na ograniczony net (Era), więc nie wiem gdzie stoi Wasz dom.

Ciekawi mnie najbardziej jak spisuje się PC od CK. Nasza budowa rusza jak tylko minie zima, a obecnie planuję instalacje (aktualnie PC). I tu mała prośba - jak zapatrujesz się na możliwość odwiedzin i pogawędki o PC?

Pzdr.

StolarzS-ojojoj przepraszam najmocniej..... :( sorki!

oczywista jeśli chodzie o pompę i jej funkcjonowanie trza sie umówić z małżem, ja racji wykonywanego zawodu w XII zapierdziel lekki mam....a do tego imprezki urodzinowo-wekendowe sie pietrzą :wink:

pilna sprawa z ta pompą?

Spoko, wszystko rozumiem. Pomyślałem że możecie nie chcieć "turystów" w domu.

Temat jest odległy, ale o tyle mnie ciekawi że dostałem wycenę m.in. z CK i zastanawiam się nad wyborem wykonawcy.

Jeśli znajdziecie nieco czasu po nowym roku to też będzie miło.

P.S. Gdzie masz dom? Codziennie kręcę się po Inie i okolicy, może nawet przejeżdżam obok?

Spoko, wszystko rozumiem. Pomyślałem że możecie nie chcieć "turystów" w domu.

Temat jest odległy, ale o tyle mnie ciekawi że dostałem wycenę m.in. z CK i zastanawiam się nad wyborem wykonawcy.

Jeśli znajdziecie nieco czasu po nowym roku to też będzie miło.

P.S. Gdzie masz dom? Codziennie kręcę się po Inie i okolicy, może nawet przejeżdżam obok?

priva pisze :wink:

p.S.pochwal się wybranym projektem :wink:

Akuś, spóźnione, ale Ty wiesz że ze szczerego serca płynące życzenia

zdrówka, miłości, pomyślności i słonka w sercu i za oknem :D

http://3.bp.blogspot.com/_GNTSHBfIOKc/SL5tNXxx9hI/AAAAAAAAEIw/bgPhj_mjMNE/s400/DSC03242.JPG

Jeśli dobrze widzę to rycząca czterdziestka jesteś ...i to dosłownie :wink: Ale masz problem ... hmmm no no .

Starszy od ciebie to już tylko ...węgiel :lol: :lol: :lol:

A po łbie chcesz dostać ! Najpiękniejsze lata mamy małpo !

Podobno dopiero teraz wiemy co to miłość i ...to drugie :wink: - a ty tu doły jakieś - feeeeeeeee

Wszystkiego najlepszego z okazji najpiękniejszych urodzin w życiu ...z poślizgiem - sorki :wink: