aka z Ina 03.12.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Aguś-samo przez się mówi "rycząca czterdziestka" dzięki za życzonka!!! jak zachce mi sie ryczeć to przypomnę sobie twe słowa- te o tych najpiękniejszych latach co mnie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 mikjola1-wołam Cię!!!!!!!!! prosze mi się tu zaraz chwalić postępem prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Alunek- no niestety Pytam... bo ja też andrzejkowa Wszystkiego naj... najlepszego życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.12.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Alunek jesteś drugą znaną mi na świecie osóbką co jest andrzejkowa!!!!pochlwa sie ile ty skonczyłas HURRRA-wreszcie znam kogos podobnego do siebie wiesz ,że liczyłam, że wreszcie na NK wysledze kogoś z ta samą data urodzenia co ja? i d........ Wszystkiego Naj, Naj Alunku!!! jak ty masz na imię, bo mi sie dziwinie odmienia Alunek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.12.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Akus ja takiego dola zlapalam w 30 urodziny ale potem mi przeszlo. Do czterdziestki niecale 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.12.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja juz 2 tyg.przed przeżywałam nie uwierzycie- zaczęło sie od koszmarów nocnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Alunek jesteś drugą znaną mi na świecie osóbką co jest andrzejkowa!!!!pochlwa sie ile ty skonczyłas HURRRA-wreszcie znam kogos podobnego do siebie wiesz ,że liczyłam, że wreszcie na NK wysledze kogoś z ta samą data urodzenia co ja? i d........ Wszystkiego Naj, Naj Alunku!!! jak ty masz na imię, bo mi sie dziwinie odmienia Alunek ? Super Kiedyś ...dawno temu byłam na koloniach z dziewczyną z Gdańska, która urodziła się tego samego dnia co ja. Nie wiem czy to siła sugestii , czy może przypadek, ale naprawdę czułam w niej bratnią duszę. Chociaż nie znam cię Aguś,czuję że ty również nadajesz na tych samych falach. Tak na marginesie: Mam na imię Ala i właśnie strzeliło mi 37 zim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.12.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Aluś- ja poznałam góraleczke z 30.11 i wiesz, ze cos też mnie do niej ciagnęło skoro z przynajmiej 15 osob stojacych na dworcu wybrałam właśnie ja, aby wybrać nocleg w Zakopanym? Ty nawet niewiesz jak ja sie ciesze, ze mnie znalazłas! Też coś bliskiego czuje do Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.12.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.12.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kaluś-mego męża sfotografowałas??? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Akuś spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe http://www.kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/734d.jpg wiesz że nie ważne ile masz lat, a na na ile się czujesz widać jasno że jesteś młoda duchem, a to najważniejsze Pamiętam jak kiedyś moja przyjaciółka kończyła 25 lat i ciężko to znosiła śmiałam się z niej że się wygłupia, bo przecież to piękny wiek ale niestety sama ciężko swoje 25 urodziny przeżyłam I dlatego żeby nie przeżywać 30 zafundowałam sobie w ten dzień swój własny ślub i nie przeżywałam wcale Uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.12.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Magi-juz mi przeszło teraz 50 to dopiero bede przeżywać dzięki za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Magi-juz mi przeszło teraz 50 to dopiero bede przeżywać dzięki za życzonka No to super że przeszło A do 50 to jeszcze kupa czasu Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Oj dziewczyny, jak ja bym chciała, żeby mi ktoś licznik odkręcił i miałabym TYLKO tyle lat co Wy, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 I ja tez bym tak chciała, ale tylko czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ocho ! Następna się odezwała ...starsza od węgla Ojjj baby ! Apeluję - starzejmy się z klasą ! Znam kobiety po 50- ce z przysłowiowym błyskiem w oku ...że by nie powiedzieć, że to ...kurwiki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.12.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ok, Aga, obiecuję tę klase, ale od stycznia, ok? Na razie mi w tym roku z dziesięc lat przybyło, dopiero zaczynam łapać oddech... ...może pogadamy o tym kiedyś, np. za 5 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hmmm coś mi się wydaje, że miedzy wierszami chciałaś mi powiedzieć "wykończenie jeżyka cię wykończy" co? ...poddaje się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hmmm coś mi się wydaje, że miedzy wierszami chciałaś mi powiedzieć "wykończenie jeżyka cię wykończy" co? ...poddaje się ... no niee.. ..to byłaby przesada w drugą stronę! ale fakt, że zaciskanie zębów mi za dobrze na mięśnie twarzy nie wpływa, ale liczę na to, że efekt jest przejściowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts