aka z Ina 08.12.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 to może i ja już wiem dlaczego ja się tak postarzałam w ostatnich latach hehe ja właśnie w sobotę miałam babska imprezke urodzinową i wiecie co ? wszystkie kumpele mam 6,10 i 15 lat starsze i wszystkie w sztosie babki, oraz co niektóre z tymi, co Aga pisze- k..... w oczach daj pani abyśmy i My tak się trzymały!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 08.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 kiedy trzydziestolatka płacze że ma za dużo lat, to ja chowam się w najciemniejszy kąt...nie róbcie mi tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.12.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 an.i- gdybym kończyła dopiero trzydziestkę tobym teraz szalała a nie ryczała (bo tak faktycznie było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 08.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 i tak życzę Ci wszystkiego naj naj ........i nie płacz już więcej bo to trochę tak jakby płakać nad rozlanym mlekiem.. chyba, że po tym masz ładniej błyszczące oczy - urodzinowe buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.12.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 an.i-dzięks!!!!buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.12.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ja tez bym nie płakała, gdybym właśnie kończyła 30-tkę.. co nie znaczy, że narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.12.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 cześć wszystkim !!!! masakra co ja dziś miałam ze wstawaniem Kubuniu mój zakatarzony i kaszlacy spał dzis z nami, ja połamana i niewyspana musze miec głowe w pracy na karku.MASAKRA! najgorsze, ze nie pije kawy, być moze ona by mnie postawiła na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.12.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 cześć wszystkim !!!! masakra co ja dziś miałam ze wstawaniem Kubuniu mój zakatarzony i kaszlacy spał dzis z nami, ja połamana i niewyspana musze miec głowe w pracy na karku.MASAKRA! najgorsze, ze nie pije kawy, być moze ona by mnie postawiła na nogi cześć Bidulko dziś ogólnie chyba jest zły i śpiący dzień, bo ja też ledwo żyję i też nie piję kawy trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.12.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 lece do Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hej! A czemu nie pijesz kawy - nie mozesz czy nie lubisz? Ja tez dzisiaj wstalam polamana i nieprzytomna, bo wczoraj o 23 zabralam sie za mycie okien w salonie i skonczylam grubo po polnocy, musialam je umyc wczoraj, bo do swiat czasu coraz mniej, a ja ze wszystkim jestem w polu (nawet nie wiem kiedy bede miec czas na pieczenie piernikow ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 09.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 magpie101 zrób sobie prezent i w tym roku - kup gotowe pierniki będziesz miała chwilę dla siebie, uśmiechniesz się radośniej i wszyscy to docenią i zapomną że piernik ten jeden raz ze sklepu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 magpie101 zrób sobie prezent i w tym roku - kup gotowe pierniki będziesz miała chwilę dla siebie, uśmiechniesz się radośniej i wszyscy to docenią i zapomną że piernik ten jeden raz ze sklepu .... an.i nie bardzo moge sobie odpuscic, bo ciasto na pierniki juz msc lezakuje, a nie wyrzuce, bo zarobilam na 200 st. Ja te pierniki nie tyle dla nas robie co na rozdanie z zyczeniami swiatecznymi. Pakuje w koszyczki i celowan i gotowe. No i musze je upiec, bo zobowiazalam sie wystawic jedna porcje na licytacje dla naszego Frania na forum http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3853196#3853196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.12.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 kawy nie pijam, bo tak naprawde nie czuje sie po niej za dobrze! ale za to uwielbiam herbate-pije jej kilka dobrych kubków dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja tez pije duzo herbaty ale tylko owocowe od roku (mam caly asortymen). Poniewaz nie slodze od roku to tylko owocowa mi smakuje, zwykla uwielbiam ale z cukrem, a nie moge.Co do kawy to pije rano i wieczorem jedna filizanke ale tylko z ekspresu przelewowego (dzbanek) mi smakuje. W pracy nie pije kawy, bo nie mam ekspresu. Do domu kupilam cisnieniowy z przelewowym i niepotrzebnie, bo nie pijemy takiej kawy wcale z cisnieniowego tylko przelewowke.Wieczorem nastawiam zegar, a rano jak wstajemy to kawa juz pachnie zaparzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.12.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zwykla uwielbiam ale z cukrem, a nie moge. czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zwykla uwielbiam ale z cukrem, a nie moge. czemu? Cukier mialam 116 czyli przy gornej granicy, wiec przestalam slodzic (dziennie pijac kilka kubkow slodkiej herbaty troche sie tego nazbieralo) kawe i herbate, nie pije sokow i slodzonych napojow, a ze slodyczy ciasta domowe. Lekarka powiedziala, ze cukierki i ciasteczka kupne to swinstwo i lepiej zjesc slodkie domowe jak mam ochote ale zaznaczyla, ze domowe, bo cukiernicze tez ma najgorszy tluszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.12.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ano tak1 tak to rozumiem! ja cukier mam w normie ,za to nadcisnienie mi od 2 lat dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam !!! ja pije najwyżej 1 herbatę dziennie za to 5 kaw rozpuszczalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja 5 kaw z ekspresu ciśnieniowego, ale niezbyt mocnych.. a czasem przelewowe (teraz na budowie) lub rozpuszczalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StolarzS 09.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cześć laski! Myślę że nie ma co narzekać, pocieszcie się że to tylko jakieś przesilenie jesienne, niedługo wiosna (zaraz po zimie ) i napewno będzie lepiej p.S.pochwal się wybranym projektem http://www.z500.pl/projekt/z63/podwarianty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts