Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

to może i ja już wiem dlaczego ja się tak postarzałam w ostatnich latach :p

hehe ja właśnie w sobotę miałam babska imprezke urodzinową i wiecie co ? wszystkie kumpele mam 6,10 i 15 lat starsze i wszystkie w sztosie babki, oraz co niektóre z tymi, co Aga pisze- k..... w oczach :lol:

daj pani abyśmy i My tak się trzymały!!!!!

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć wszystkim !!!!

masakra co ja dziś miałam ze wstawaniem :roll:

Kubuniu mój zakatarzony i kaszlacy spał dzis z nami, ja połamana i niewyspana musze miec głowe w pracy na karku.MASAKRA!

najgorsze, ze nie pije kawy, być moze ona by mnie postawiła na nogi :(

cześć wszystkim !!!!

masakra co ja dziś miałam ze wstawaniem :roll:

Kubuniu mój zakatarzony i kaszlacy spał dzis z nami, ja połamana i niewyspana musze miec głowe w pracy na karku.MASAKRA!

najgorsze, ze nie pije kawy, być moze ona by mnie postawiła na nogi :(

cześć Bidulko

dziś ogólnie chyba jest zły i śpiący dzień, bo ja też ledwo żyję :evil:

i też nie piję kawy :lol:

trzymaj się :p

Hej!

A czemu nie pijesz kawy - nie mozesz czy nie lubisz?

Ja tez dzisiaj wstalam polamana i nieprzytomna, bo wczoraj o 23 zabralam sie za mycie okien w salonie i skonczylam grubo po polnocy, musialam je umyc wczoraj, bo do swiat czasu coraz mniej, a ja ze wszystkim jestem w polu (nawet nie wiem kiedy bede miec czas na pieczenie piernikow :roll: ).

:) magpie101 zrób sobie prezent i w tym roku - kup gotowe pierniki

będziesz miała chwilę dla siebie, uśmiechniesz się radośniej i wszyscy to docenią i zapomną że piernik ten jeden raz ze sklepu ....

an.i nie bardzo moge sobie odpuscic, bo ciasto na pierniki juz msc lezakuje, a nie wyrzuce, bo zarobilam na 200 st.

Ja te pierniki nie tyle dla nas robie co na rozdanie z zyczeniami swiatecznymi. Pakuje w koszyczki i celowan i gotowe.

No i musze je upiec, bo zobowiazalam sie wystawic jedna porcje na licytacje dla naszego Frania na forum http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3853196#3853196

Ja tez pije duzo herbaty ale tylko owocowe od roku (mam caly asortymen). Poniewaz nie slodze od roku to tylko owocowa mi smakuje, zwykla uwielbiam ale z cukrem, a nie moge.

Co do kawy to pije rano i wieczorem jedna filizanke ale tylko z ekspresu przelewowego (dzbanek) mi smakuje. W pracy nie pije kawy, bo nie mam ekspresu. Do domu kupilam cisnieniowy z przelewowym i niepotrzebnie, bo nie pijemy takiej kawy wcale z cisnieniowego tylko przelewowke.

Wieczorem nastawiam zegar, a rano jak wstajemy to kawa juz pachnie zaparzona.

zwykla uwielbiam ale z cukrem, a nie moge.

czemu? :roll: :-?

Cukier mialam 116 czyli przy gornej granicy, wiec przestalam slodzic (dziennie pijac kilka kubkow slodkiej herbaty troche sie tego nazbieralo) kawe i herbate, nie pije sokow i slodzonych napojow, a ze slodyczy ciasta domowe. Lekarka powiedziala, ze cukierki i ciasteczka kupne to swinstwo i lepiej zjesc slodkie domowe jak mam ochote ale zaznaczyla, ze domowe, bo cukiernicze tez ma najgorszy tluszcz.