aka z Ina 10.12.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 StolarzS-super domek bedziecie mieć. podoba mi sie!!!! na dole bedziecie wydzielac gabinet, czy zostawiacie taki duzy salon? kawy piłam jak pracowałam w więekszej firmie przez praiwe 13 lat tradycyjnie, codziennie jedną o godz.12 a herbatke uwielbiam Cześć wszystkim!!! dzisiaj lepiej???? ja miałam nieciekawą noc a co za tym idzie poczatek dnia.....Kubunia wczoraj chyba zawiało przez połowę nocy płacz z powodu bolacego uszka? zaaplikowałam wacik nakropiony olejkiem kamforowym? macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Szczerze powiedziawszy ten wacik to mógł być nie najlepszy pomysł ... Rozgrzanie powoduje czasem apogeum stanu zapalnego - szoruj do lekarza lepiej bo uszy u dzieciaczków bardzo szybko się "zapalają" ropnie ... Tak mi się przypomniało jak siostra walczyła z uszami u córki i lekarz nie kazał rozgrzewać. Powiedział, że dorosłemu owszem - dziecku nie - bo kanaliki krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.12.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ups- a ja z każdym dzieciem tak robiłam dzowniłam do domu. maluch juz nie płacze i mowi, ze juz go nie boli. małz dla bezp. sam wacik tylko w uszko włozył, aby nie narażać uszka na jakieś nawet małe zawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Aka do lekarza z malym, bo uszy same nie "przejda", a to straszny bol jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.12.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 wrócę z pracy to sama obadam sprawe, bo i tak jakbym miała do lekarza iśc to wieczorem, bo ja prywatnie latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.12.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Akuś to życzę, żeby z uszkiem syncia było lepiej. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.12.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Magi-dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Co słychować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.12.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Alinko-zap.....papierami jestem koniec roku, podatnicy szukaja kosztów no i przy tym wymyslają Sure-przyda sie pewnie, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StolarzS 10.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 StolarzS-super domek bedziecie mieć. podoba mi sie!!!! na dole bedziecie wydzielac gabinet, czy zostawiacie taki duzy salon? Będzie gabinet lub jakkolwiek to zwać. "koniec roku, podatnicy szukaja kosztów no i przy tym wymyslają" Jesteś księgową??? Bo właśnie rozglądam się za kimś kto sensownie ogarnie moje papiery - mojej obecnej księgowej mam srdecznie dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.12.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 na brak pracy nie narzekam a księgowych trzeba szanować, bo ciężki los mają niestety pracuje na pół etatu a wychodze z pracy jakbym miała 1 1/2...a jeszcze mnóstwo pracy czeka mnie ze swoimi sprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.12.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Napisz no lepiej co z tymi uszami ! W tym kraju śmierć i podatki bedą zawsze - uszy ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.12.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 na brak pracy nie narzekam a księgowych trzeba szanować, bo ciężki los mają niestety pracuje na pół etatu a wychodze z pracy jakbym miała 1 1/2...a jeszcze mnóstwo pracy czeka mnie ze swoimi sprawami. ale gafę popełniłam. Przepraszam Akuś nie wiedziałam,że jesteś księgową ....wróć film... wymazuję.....Ty wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Czesc Aka, pierniczki przynosze ! http://i47.tinypic.com/qqtr9z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja pierniczę ! Zapierniczyła całą kuchnię Fajnie to wygląda ! A masz magpie101 kota w domu ? Bo u mnie te pierniczki nie zaznałyby chwili spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 AgaJeżyk mam kota tylko jak zaczelam piec to wyszedl na podworko na 2 h, a jak wrocil to probowal wskoczyc na blat, bo strasznie mu pachnialao ale dostal swoje jedzonko na zapchanie i poszedl spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A moja lajza teraz tutaj znalazla sobie miejsce do spanie http://i47.tinypic.com/11bm6gk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No proszę - następna kociara ! Ja to kociarzy chyba wyczuwam na odległość Moja łajza ma swoją galerię - jak znajdziesz chwilkę to zapraszam http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Tajga# - powinnam zmienić tytuł "Tajga - oczami kota widziane" Aaaa ...ładna kuchnia pasowałaby mi do bali ... oj pasowałaby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 AgaJeżyk Twoja lajza ma piekny kolor i widac, ze wszedzie musi zajrzec tak jak moja lajza. Ostatnio zasnal na gorze tv i zjechal z niego prosto na kwiatki , a przy kapieli mojej uwielbia bawic sie piana. Widze, ze tez pieska masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts