Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pewnie brakuje jej wybiegania. W domku sie wygrzeje, a potem w kojcu i nudzi jej sie :lol: .

Na spacerku na pewno idzie na smyczy, a musialaby luzem kolo domu pobiegac.

Ty rob jak najszybciej ogrodzenie, a jak wyprowadzasz swojego drugiego psa jak nie masz ogrodzenia?

Nasz Leos w domu tez by nie wytrzymal nawet pelnej godziny, jak jest tak zimno to wieczorem o 22 zabieramy go do garazu przy domu, tam mamy grzejnik ale jest okolo 10 st max, wiec mu pasuje.

Aniu, Magi-to byscie musiały widzieć ile bałaganu robi kocina, ktora cichaczem wpada prosto z pola na moje jasne gresy :lol:

Madziu-pieski wychodza na spacerki, ale niestety na smyczy, obydwa! może niecodziennie ,ale biegaja też po polu, bo tuz za domem mam takie, ale widac, ze mojej wilczycy to za mało :(

Galunię jakbym wpusciła do garażu, rano bym nie poznała (przerabiałam to)Wszystko miałam pogryzione, co tylko sięgnąć :-?

Moj kot po wejsciu do domu slyszy haslo "lłapki" i wie, ze nie ma zmiluj sie :roll: :lol: . Najpierw mu czyszcze recznikiem jednorazowym, potem szczotkuje i dopiero moze wejsc "na salony" :lol: . Jak jest mocno zgnojony to laduje na 10 min. w garazu i tam sam sie doprowadza do porzadku, dopiero jak przejdzie test czystosci to wchodzi.

Moj potrafi tak z 5 razy wieczorem wylazic i wlazic i za kazdym razem go musze czyscic.

hehe jak widze, że chce wejśc to tak samo jest czyszczona...

gorzej jak cichaczem, przy okazji wychodzenia kogoś z domowników lub znajomych się wśliznie, a potrafi to zrobić kilka razy dziennie- nie ma co!!!

tym bardziej, że mój dom jest otwarty, więc takie drzwi sie praktycznie nie zamykaja :p

U nas jak widza, ze Lucek sie skrada to jak jestem w domu to glosno wolaja, a jak mnie nie ma to go w miare wycieraja chociaz niedokladnie, bo potem piach tez czuc pod stopami. Na szczescie mam takie kafle, na ktorych nic nie widac (kupowalam pod zwierzaki) i myje podlogi tylko raz w tygodniu.

Cześć :lol:

Dobrze, że koty nie wyją, bo moja pewnie by to non-stop uskuteczniała :lol:

Szkoda, a w zasadzie twoje szczęście,że nie słyszałaś mojej kocicy. Na swój kocio-przebiegły sposób, który doprowadza nas do szaleństwa, ta mała wredna istotka potrafi wymusić na nas otwarcie jej drzwi, niezależnie czy jest w domu, czy na zewnątrz. Ale i tak ją kocham :D

A oto i ona.

http://images31.fotosik.pl/376/49318f46f039e4f0.jpg

Aka - cosik mi się wydaje, że musisz podjąć męską decyzję ...

Albo w domku ...albo na zewnątrz. Pies, który jest cały czas na dworze "produkuje" inny, cieplejszy podszerstek (ten puszek w środku) - kanapowiec nie - bo przegrzewa się w domu. Twoja Gala ...a raczej jej organizm ...zgłupieje. Psu będzie źle i w domu (za ciepło) i na dworze (za zimno) a na koniec się przeziębi z tej huśtawki.

A dlaczego wyła ... trudno powiedzeć. Może z tęsknoty za domownikami, którzy coraz mnie czasu spędzają z nią na powietrzu ...bo im zimno.A może usłyszała gdzieś jakiegoś innego "wyjca" i dołączyła - psy mają taki wilczy instynkt. Moja poprzednia sunia wyła o 12 w południe bo sąsiad miał hejnał na cały regulator i ona wyła razem z nim :wink:

chyba potrzebowałam takiego postawienia do pionu!

przecież nie ma jeszcze takich mrozow ,aby było jej za zimno? co tzn 5,7 st. na - :roll: ?

musze zadbać o konkretne wieczorne spacery, aby nie miała siły juz tak wyc po nocy :p

a tak naprawdę troche tych owczarków wkoło Nas jest i faktycznie co któryś tam z kolei co rusz sie odzywa 8)

Alinko-cudny Twój kociak!!!

Cześć :lol:

Dobrze, że koty nie wyją, bo moja pewnie by to non-stop uskuteczniała :lol:

Szkoda, a w zasadzie twoje szczęście,że nie słyszałaś mojej kocicy. Na swój kocio-przebiegły sposób, który doprowadza nas do szaleństwa, ta mała wredna istotka potrafi wymusić na nas otwarcie jej drzwi, niezależnie czy jest w domu, czy na zewnątrz. Ale i tak ją kocham :D

Echhh, no niestety wredne istoty całkiem nieme nie są i nie znoszą zamkniętych drzwi :lol: Moja poprzednia sama sobie otwierała, ta nie potrafi - nie wiadomo, czy się cieszyć, że nie łazi, gdzie nie powinna, czy żałować, bo się kotu za odźwiernego robi :lol:

Moja taka sama zielonooka :lol:

http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SylNTSGwunI/AAAAAAAADqI/TqC-FxeevTs/s400/IMGP0615.JPG

Akuś, może ona jak kot - po prostu nie lubi zamkniętych drzwi? :lol:

Moja łajza niestety przytyła trochę po sterylce, potem wprawdzie wagę zrzuciła, ale jakaś tona skóry na brzuchu jej się majta i wygląda właśnie tak przysadziście w niektórych pozycjach :lol:

Akuś

Moja łajza niestety przytyła trochę po sterylce, potem wprawdzie wagę zrzuciła, ale jakaś tona skóry na brzuchu jej się majta i wygląda właśnie tak przysadziście w niektórych pozycjach :lol:

to tak jak mojej! też po sterylizacji taki balast został :roll:

Akuś

to tak jak mojej! też po sterylizacji taki balast został :roll:

Póki nie ma nadwagi i wet się nie czepia, to ja też nie będę :wink: