OK 17.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wystawowa nie jest, zdrowa, więcej nie tyje, to co ją będę uszczęśliwiać na siłę - śmiesznie tylko wygląda, jak gdzieś chyłkiem zasuwa i to wiszące brzucho jej się majta na boki między nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.12.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 moja szczuplejsza jest i malutka a brzucholek tez sie majta pod nogami dobrze piszesz-ważne, że zdrowa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_latte%2C_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg kawkę serwuję i prosbe mam niespodziewane zaproszenie na 40-te urodzinki kuzyna i prboelm co kupić wiadomo- okres przedświateczny, wiec kaski nie za wiele..doradzicie???????Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja z prezentami zawsze mam problem Nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ja ogolnie nie mam ,ale jak mam czas na ich zrobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jak zaproszenie w ostatniej chwili, to może zwyczajnie jakąś flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no tez tak pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja ze 2 dni temu dostałam zaproszenie na wesele na 2 stycznia O formie zaproszenia i okolicznościach nie wspomnę Podziękowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 mega wpadka! czy opieszałość? na wesele zaproszenia wysyła sie m-c wczesniej :roll:tym bardziej jak czas poświateczny, gdzie z kaski każdy sie wypstyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_latte%2C_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg kawkę serwuję i prosbe mam niespodziewane zaproszenie na 40-te urodzinki kuzyna i prboelm co kupić wiadomo- okres przedświateczny, wiec kaski nie za wiele..doradzicie???????Please aka.....strasznie cięzko cos poradzić jak niezna sie faceta ani jego zainteresowań ale podam Ci jakie ja znalazłam rozwiązanie ostatnio.... znajomi zaprosili nas na parapetówke, mają nowy dom w ktorym jeszcze nie byłam, nie wiem co by tam pasowało...... nie lubie robic prezentów "na siłę" "nie trafionych" ... bo sama nie lubię takich dostawać poszłam do dużego sklepu z wazonami, obrazami, obrusami, kwiatami, doniczkami.......powiedziałam, że ide na parapetówke, zostawiam tu 50 zł a moi znajomi sami potem przyjdą wybrac sobie prezent!!!! nie było żadnych sprzeciwów, właścicielka sklepu wydawała sie nawet zachwycona tym pomysłem dostałam karteczkę z pieczątka sklepu, wartością prezentu, włożyli to w piekną świąteczną kartke, i koperte..... Jutro na 19 idę na parapetówke....to dam Ci znać czy zainteresowani byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 kaluś- jubilat jest zapalonym wędkrzem i kolezanka podpowiedział mi, abym piersióweczkę kupiła pomysł wart ogdapienia..jestem ciekawa reakcji znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 mega wpadka! czy opieszałość? na wesele zaproszenia wysyła sie m-c wczesniej :roll:tym bardziej jak czas poświateczny, gdzie z kaski każdy sie wypstyka Głupota Zaproszenia były m-c wcześniej, ale nie byłam zaproszona I gdyby dziewczyna zagadała jak człowiek "słuchaj, przepraszam, że nie od razu, ale coś tam-coś tam, goście nawalili, jak masz ochotę itd..", to pewnie bym się zastanowiła przynajmniej Ale jak zadzwoniła z glodnymi tekstami, że sobie beze mnie nie wyobraża tego dnia i takie tam pierdoły, to uznałam, że chyba jej coś się z głową porobiło A że goście jej nawalili, to wiem, zresztą data raczej na cichy ślub fajna, a nie na huczne wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 , zresztą data raczej na cichy ślub fajna, a nie na huczne wesele ot i co!!!! ja byłam w podobnej sytuacji i też odmówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja już nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać Ja rozumiem, że na wesele się liczy każdego łebka, bo kasa itd., nie mam pretensji, że mnie nie zaprosiła od razu. Ale to wciskanie mi teraz obłudnych tekstów, jak to sobie nie wyobraża beze mnie... zamiast powiedzieć jak człowiek, o co biega. Nie znoszę takiej dwulicowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.12.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 pewnie miejsce opłacone i juz sie nie da skorygowac, bo przecie to juz niedługo i dlatego szuka na upchanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dokładnie o to chodzi, ale powiedziałaby to normalnie, a nie pierdoły gada, jak to mnie uwielbia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 20.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A ja juz dzisiaj zostawiam życzenia na nadchodzące Święta http://lh5.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/Sy40T-qHIWI/AAAAAAAADCo/l6MqDGrqgEY/MiscChristmasCard-023A.jpg Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 20.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://www.maciejon.republika.pl/images/maciejon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img64.imageshack.us/img64/4117/780e00482900e151c2099c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts