Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_latte%2C_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg

kawkę serwuję i prosbe mam

niespodziewane zaproszenie na 40-te urodzinki kuzyna i prboelm co kupić :roll:

wiadomo- okres przedświateczny, wiec kaski nie za wiele..doradzicie???????Please

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_latte%2C_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg

kawkę serwuję i prosbe mam

niespodziewane zaproszenie na 40-te urodzinki kuzyna i prboelm co kupić :roll:

wiadomo- okres przedświateczny, wiec kaski nie za wiele..doradzicie???????Please

aka.....strasznie cięzko cos poradzić jak niezna sie faceta ani jego zainteresowań :(

ale podam Ci jakie ja znalazłam rozwiązanie ostatnio....

znajomi zaprosili nas na parapetówke, mają nowy dom w ktorym jeszcze nie byłam, nie wiem co by tam pasowało......

nie lubie robic prezentów "na siłę" "nie trafionych" ... bo sama nie lubię takich dostawać :lol: :lol: :lol:

poszłam do dużego sklepu z wazonami, obrazami, obrusami, kwiatami, doniczkami.......powiedziałam, że ide na parapetówke, zostawiam tu 50 zł a moi znajomi sami potem przyjdą wybrac sobie prezent!!!! :p

nie było żadnych sprzeciwów, właścicielka sklepu wydawała sie nawet zachwycona tym pomysłem :lol: :lol:

dostałam karteczkę z pieczątka sklepu, wartością prezentu, włożyli to w piekną świąteczną kartke, i koperte.....

Jutro na 19 idę na parapetówke....to dam Ci znać czy zainteresowani byli zadowoleni :wink: :lol: :lol:

mega wpadka! czy opieszałość?

na wesele zaproszenia wysyła sie m-c wczesniej :roll:tym bardziej jak czas poświateczny, gdzie z kaski każdy sie wypstyka :(

Głupota :lol:

Zaproszenia były m-c wcześniej, ale nie byłam zaproszona :roll: I gdyby dziewczyna zagadała jak człowiek "słuchaj, przepraszam, że nie od razu, ale coś tam-coś tam, goście nawalili, jak masz ochotę itd..", to pewnie bym się zastanowiła przynajmniej :wink: Ale jak zadzwoniła z glodnymi tekstami, że sobie beze mnie nie wyobraża tego dnia i takie tam pierdoły, to uznałam, że chyba jej coś się z głową porobiło :-?

A że goście jej nawalili, to wiem, zresztą data raczej na cichy ślub fajna, a nie na huczne wesele :wink:

Ja już nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać :roll:

Ja rozumiem, że na wesele się liczy każdego łebka, bo kasa itd., nie mam pretensji, że mnie nie zaprosiła od razu. Ale to wciskanie mi teraz obłudnych tekstów, jak to sobie nie wyobraża beze mnie... zamiast powiedzieć jak człowiek, o co biega. Nie znoszę takiej dwulicowości :-?

A ja juz dzisiaj zostawiam życzenia na nadchodzące Święta

http://lh5.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/Sy40T-qHIWI/AAAAAAAADCo/l6MqDGrqgEY/MiscChristmasCard-023A.jpg

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy coffee82

Kochani!

Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.

Samych jasnych dni życzy Wasza DPS.

http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif