DPS 05.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Miałam też przeboje z lodówką - zaledwie 3-letni Mastercook trzeba było na złom oddać, bo gaz wyciekł, a miejsce przecieku nie do zlokalizowania, bo wszystko schowane w specjalnej pianie z tyłu. Do tej pory przeboleć nie mogę. Kupiłam mniejszą, samą chłodziarkę Electroluxa - zobaczymy, na jak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.01.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Moja warczała, charczała, jęczała, strzelała, ale prawie 2 lata nic się nie działo, a potem w wakacje zamroziła nam wszystko ,a potem całkiem przestała mrozić. identycznie jak u mnie b yły momenty, że tv nie dasło sie słuchać..odgłosy na cały dom....masakra mi minąl w sierpniu roczek...dzwonie do serwisu i co powiedzieli w serwisie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.01.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 i co powiedzieli w serwisie?? przyjadą dopiero we wtorek...całe szczęscie, ze pop pierwsze zimno za oknem a po drugie, że mam zapasowa lodówkę w garażu, ze starego mieszkania, zaledwie 5-letnią, też bezfreonową, no frost.... jak powiedziałam Pani, ze całkowite zapprzestanie chłodzenia było poprzedzone odgłosami dosłownie:wystrzalów, huków itp. to Pani mi oznajmiła, ze lodówki tego typu tak mają, że to normalne zamrażrka działa bez zarzutu, a u ciebie cała siadła???? Depsiui-ja gdybym mogła to bym teraz też electroluxa kupiła jak pozostała częśc sprzetu sure-do tej pory miała chyba szczęscie, poza jednym przypadkiem zakupu pralki LG, która w czasie trwania gwarancji była naprawiana killa razy a ma dopiero 6 lat. miałam starą polaroska, która przy małych dzieciach chodziła codziennie po kilka razy i wytrzymała klilkanascie lat, jak ja wydawałam była cały czas na sprawna.... I taka wam powiem ,że sprzet stary, zakupiony lata termu chyba była bardziej dopracowany, niż obecny z tą cała elektronika i wymysleniami. a i co jeszcze miała napisac????? aparat fotograficzny też mi siadł przed świętami ....tyle kasy za niego dałam 5 lat temu....nigdy juz nie kupie gówna polecanego przez sprzedawcę bez uprzedniego rozeznania się w temacie.... teraz to tylko Nikon albo Conica alboo Sony!!!! to na tyle miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 06.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No wlasnie moja oliwka polaczona jest z oliwkowym kamieniem elewacyjnym i pieknie pasuje do zlocistego orzecha okien:)Wygladał tak tuz przed koncowym dopieszczeniem elewacji, przepraszam za brudna brame: http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/584d33a9.jpg W nocy pieknie go oswietlaja niebieskie ledy. http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/958f06e0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.01.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Iwa-Ty masz moje myśli...mi tez sie marzy kamień elewacyjny.....ja chce go położyc przy wejściu do domu i wokól bramy garażowej, ale też i myśle nad wyłożeniem wykuszu jadalnianego kiedyś miałam w myśli wg projekty wyłozyć to wszystko płytka klinkierowa ,ale poniewaz ze słupkow ogrodzeniowych z tego zrezygnowałam, więc z elewacji takiej ... pieknie to wyglada? polecisz jakiś specjalnie kamien? wokól domu masz te niebieskie ledy, tak? a przed drzwiami wejsciowymi białe? może masz jeszcze jakieś fociaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Akuś, a czemu byś teraz electroluxa kupiła? Ludzie też trochę na to narzekają, ja kupiłam ze względu na gabaryty chłodziarki, ale jestem pełna obaw... Wiesz o electroluxie coś dobrego? To mów, kochana, mów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.01.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Depsiu- to co do tej pory z Electroluxa kupiłam działa bez zarzutu, najmniejszego, również kilku moich znajomych co sie ze mna budowało i postawiło właśnie na ten sprzęt nie ma z nim do tej pory żadnego kłopotu... moze ja mam tylko takiego pecha to sprzetów innych marek?:(niewiem ... znajdą się tacy, co będą zachwalać inne, jednak dla mnie electrolux to naprawdę I klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 06.01.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Iwa-Ty masz moje myśli...mi tez sie marzy kamień elewacyjny.....ja chce go położyc przy wejściu do domu i wokól bramy garażowej, ale też i myśle nad wyłożeniem wykuszu jadalnianego kiedyś miałam w myśli wg projekty wyłozyć to wszystko płytka klinkierowa ,ale poniewaz ze słupkow ogrodzeniowych z tego zrezygnowałam, więc z elewacji takiej ... pieknie to wyglada? polecisz jakiś specjalnie kamien? wokól domu masz te niebieskie ledy, tak? a przed drzwiami wejsciowymi białe? może masz jeszcze jakieś fociaki??? ------------------------ Mam w domu jedna ściane wyłozona płytką elewacyjna. Płytki te pieknie wygladaja i sa w dwoch kolorach: jasnym bezowym i czarnym. http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/8dd2d553.jpg ------------------------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 .... przepraszam, że się wtrącę w ten przepiękny kamień elewacyjny ... ...ale ja muszę przeprosić Cię aka, za to że dopiero teraz składam Ci i Twoim bliskim życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku ... .... oraz zdrowia i forsy (full opcja) ... a bardziej merytorycznie wbiję się niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 gwożdzik , że i ja sie wtrącę Wszystkiego naj w Nowym Roku Tobie i wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 gwożdzik , że i ja sie wtrącę Wszystkiego naj w Nowym Roku Tobie i wszystkim dzięki .... ... i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wpadłam z rewizytą , na razie tylko zdjątka zdążyłam łoblecieć, ale wpadać będę..... bo tu pierniki dają Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Depsiu- to co do tej pory z Electroluxa kupiłam działa bez zarzutu, najmniejszego, również kilku moich znajomych co sie ze mna budowało i postawiło właśnie na ten sprzęt nie ma z nim do tej pory żadnego kłopotu... moze ja mam tylko takiego pecha to sprzetów innych marek?:(niewiem ... znajdą się tacy, co będą zachwalać inne, jednak dla mnie electrolux to naprawdę I klasa! Oooo, no to miód na moje serce wylałaś, kochana, otucha jakas we mnie wstąpiła, że może tym razem nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto... A kamień to piękna elewacja i wykładzina, w ogóle kamień piękny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 .... przepraszam, że się wtrącę w ten przepiękny kamień elewacyjny ... ...ale ja muszę przeprosić Cię aka, za to że dopiero teraz składam Ci i Twoim bliskim życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku ... .... oraz zdrowia i forsy (full opcja) Dziekuję bardzo! i nie ma za co przepraszać! cieszę się, że zawitałes:wink: ... a bardziej merytorycznie wbiję się niedługo i to mnie jeszcze bardziej raduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 froschko, Arctico -dziękuje bardzo a co do pierniczków to Magpie jest taka szczodra, ze obdarowuje wszystkich naokoło Iwuś-pomysłowo ta płytka jest ułozona, pierwszy raz coś takiego widze zachęcam do załozenia własnego dzienniczka, bo coś czuje pod nosem, ze nie jednym pomysłem byś nas zaskoczyła a co z tym kamienim na zewnatrz? polecisz coś? Depsiu-trzymajmy sie tego kochana!!! dodam tylko, ze w XII nabyłam zamrażarke i innej oprocz electroluxa nie brałam pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 i co powiedzieli w serwisie?? przyjadą dopiero we wtorek...całe szczęscie, ze pop pierwsze zimno za oknem a po drugie, że mam zapasowa lodówkę w garażu, ze starego mieszkania, zaledwie 5-letnią, też bezfreonową, no frost.... jak powiedziałam Pani, ze całkowite zapprzestanie chłodzenia było poprzedzone odgłosami dosłownie:wystrzalów, huków itp. to Pani mi oznajmiła, ze lodówki tego typu tak mają, że to normalne zamrażrka działa bez zarzutu, a u ciebie cała siadła???? u mnie siadła też tylko chłodziarka i też wydawała z siebie dziwne odgłosy Strzelała tak że było na piętrze słychać, a w nocy to często prawie przez nią zawału dostałam. Raz nawet jęczała Ale też słyszałam, że to w tych lodówkach normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Cześć Akuś - "niezłe" święta miałaś Podobna fala nieszczęść dopadła mnie dwa lata temu: najpierw 7 grudnia włamanie do domu na tzw. śpiocha, a dwa dni później w przeddzień imprezy urodzinowej mojego syna - padła mi lodówka ( Whilpool). Potrzebna była wymiana całego agregatu, która trwała blisko miesiąc (długa historia), więc święta też bez lodówki. Jak to mówią ludziska 'nieszczęścia chodzą parami" Ale głowa do góry Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No tak.... parami .... padł podgrzewacz, rozumiem, stary był , ale dlaczego pralka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ojojoj widac nie tylko u mnie takie nieszczęścia lodówka na gwarancji to sie zbytnio nie boje, ale aparatu-jedynego szkoda mi...choc nie byłoby mi szkoda jak kaske bym miała na drugi, bo ten popsuty to i tak wielkie g...było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.01.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w nowym domu mam na razie cały sprzęt z electroluxa, krótko uzywam, doświadczenia nie mam, ale jestem zadowolona baardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts