Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

Miałam też przeboje z lodówką - zaledwie 3-letni Mastercook trzeba było na złom oddać, bo gaz wyciekł, a miejsce przecieku nie do zlokalizowania, bo wszystko schowane w specjalnej pianie z tyłu. :evil: :evil: :evil:

Do tej pory przeboleć nie mogę.

Kupiłam mniejszą, samą chłodziarkę Electroluxa - zobaczymy, na jak długo... :-?

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja warczała, charczała, jęczała, strzelała, ale prawie 2 lata nic się nie działo, a potem w wakacje zamroziła nam wszystko ,a potem całkiem przestała mrozić.

identycznie jak u mnie :evil: b yły momenty, że tv nie dasło sie słuchać..odgłosy na cały dom....masakra :roll:

mi minąl w sierpniu roczek...dzwonie do serwisu :-?

i co powiedzieli w serwisie??

przyjadą dopiero we wtorek...całe szczęscie, ze pop pierwsze zimno za oknem a po drugie, że mam zapasowa lodówkę w garażu, ze starego mieszkania, zaledwie 5-letnią, też bezfreonową, no frost....

jak powiedziałam Pani, ze całkowite zapprzestanie chłodzenia było poprzedzone odgłosami dosłownie:wystrzalów, huków itp. to Pani mi oznajmiła, ze lodówki tego typu tak mają, że to normalne :evil:

zamrażrka działa bez zarzutu, a u ciebie cała siadła????

Depsiui-ja gdybym mogła to bym teraz też electroluxa kupiła jak pozostała częśc sprzetu :-?

sure-do tej pory miała chyba szczęscie, poza jednym przypadkiem zakupu pralki LG, która w czasie trwania gwarancji była naprawiana killa razy a ma dopiero 6 lat. miałam starą polaroska, która przy małych dzieciach chodziła codziennie po kilka razy i wytrzymała klilkanascie lat, jak ja wydawałam była cały czas na sprawna....

I taka wam powiem ,że sprzet stary, zakupiony lata termu chyba była bardziej dopracowany, niż obecny z tą cała elektronika i wymysleniami.

a i co jeszcze miała napisac?????

aparat fotograficzny też mi siadł przed świętami ....tyle kasy za niego dałam 5 lat temu....nigdy juz nie kupie gówna polecanego przez sprzedawcę bez uprzedniego rozeznania się w temacie....

teraz to tylko Nikon albo Conica alboo Sony!!!!

to na tyle :wink:

miłego dnia :D

No wlasnie moja oliwka polaczona jest z oliwkowym kamieniem elewacyjnym i pieknie pasuje do zlocistego orzecha okien:)

Wygladał tak tuz przed koncowym dopieszczeniem elewacji, przepraszam za brudna brame:

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/584d33a9.jpg

W nocy pieknie go oswietlaja niebieskie ledy.

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/958f06e0.jpg

Iwa-Ty masz moje myśli...mi tez sie marzy kamień elewacyjny.....ja chce go położyc przy wejściu do domu i wokól bramy garażowej, ale też i myśle nad wyłożeniem wykuszu jadalnianego :wink:

kiedyś miałam w myśli wg projekty wyłozyć to wszystko płytka klinkierowa ,ale poniewaz ze słupkow ogrodzeniowych z tego zrezygnowałam, więc z elewacji takiej ...

pieknie to wyglada? polecisz jakiś specjalnie kamien?

wokól domu masz te niebieskie ledy, tak? a przed drzwiami wejsciowymi białe?

może masz jeszcze jakieś fociaki??? :wink:

Akuś, a czemu byś teraz electroluxa kupiła? :o

Ludzie też trochę na to narzekają, ja kupiłam ze względu na gabaryty chłodziarki, ale jestem pełna obaw...

Wiesz o electroluxie coś dobrego? To mów, kochana, mów! :D

Depsiu- to co do tej pory z Electroluxa kupiłam działa bez zarzutu, najmniejszego, również kilku moich znajomych co sie ze mna budowało i postawiło właśnie na ten sprzęt nie ma z nim do tej pory żadnego kłopotu...

moze ja mam tylko takiego pecha to sprzetów innych marek?:(niewiem ...

znajdą się tacy, co będą zachwalać inne, jednak dla mnie electrolux to naprawdę I klasa!

Iwa-Ty masz moje myśli...mi tez sie marzy kamień elewacyjny.....ja chce go położyc przy wejściu do domu i wokól bramy garażowej, ale też i myśle nad wyłożeniem wykuszu jadalnianego :wink:

kiedyś miałam w myśli wg projekty wyłozyć to wszystko płytka klinkierowa ,ale poniewaz ze słupkow ogrodzeniowych z tego zrezygnowałam, więc z elewacji takiej ...

pieknie to wyglada? polecisz jakiś specjalnie kamien?

wokól domu masz te niebieskie ledy, tak? a przed drzwiami wejsciowymi białe?

może masz jeszcze jakieś fociaki??? :wink:

------------------------

Mam w domu jedna ściane wyłozona płytką elewacyjna. Płytki te pieknie wygladaja i sa w dwoch kolorach: jasnym bezowym i czarnym.

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/8dd2d553.jpg

------------------------

.... przepraszam, że się wtrącę w ten przepiękny kamień elewacyjny ...

...ale ja muszę przeprosić Cię aka, za to że dopiero teraz składam Ci i Twoim bliskim życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku ...

.... oraz zdrowia i forsy (full opcja) :lol:

... a bardziej merytorycznie wbiję się niedługo :lol:

Depsiu- to co do tej pory z Electroluxa kupiłam działa bez zarzutu, najmniejszego, również kilku moich znajomych co sie ze mna budowało i postawiło właśnie na ten sprzęt nie ma z nim do tej pory żadnego kłopotu...

moze ja mam tylko takiego pecha to sprzetów innych marek?:(niewiem ...

znajdą się tacy, co będą zachwalać inne, jednak dla mnie electrolux to naprawdę I klasa!

Oooo, no to miód na moje serce wylałaś, kochana, otucha jakas we mnie wstąpiła, że może tym razem nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto... :D

A kamień to piękna elewacja i wykładzina, w ogóle kamień piękny jest.

.... przepraszam, że się wtrącę w ten przepiękny kamień elewacyjny ...

...ale ja muszę przeprosić Cię aka, za to że dopiero teraz składam Ci i Twoim bliskim życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku ...

.... oraz zdrowia i forsy (full opcja) :lol:

Dziekuję bardzo! i nie ma za co przepraszać! cieszę się, że zawitałes:wink:

... a bardziej merytorycznie wbiję się niedługo :lol:

i to mnie jeszcze bardziej raduje :D

froschko, Arctico -dziękuje bardzo :)

a co do pierniczków to Magpie jest taka szczodra, ze obdarowuje wszystkich naokoło :wink:

Iwuś-pomysłowo ta płytka jest ułozona, pierwszy raz coś takiego widze :wink:

zachęcam do załozenia własnego dzienniczka, bo coś czuje pod nosem, ze nie jednym pomysłem byś nas zaskoczyła :D

a co z tym kamienim na zewnatrz? polecisz coś?

Depsiu-trzymajmy sie tego kochana!!! dodam tylko, ze w XII nabyłam zamrażarke i innej oprocz electroluxa nie brałam pod uwagę :wink:

przyjadą dopiero we wtorek...całe szczęscie, ze pop pierwsze zimno za oknem a po drugie, że mam zapasowa lodówkę w garażu, ze starego mieszkania, zaledwie 5-letnią, też bezfreonową, no frost....

jak powiedziałam Pani, ze całkowite zapprzestanie chłodzenia było poprzedzone odgłosami dosłownie:wystrzalów, huków itp. to Pani mi oznajmiła, ze lodówki tego typu tak mają, że to normalne :evil:

zamrażrka działa bez zarzutu, a u ciebie cała siadła????

u mnie siadła też tylko chłodziarka i też wydawała z siebie dziwne odgłosy :roll: :evil: :roll: Strzelała tak że było na piętrze słychać, a w nocy to często prawie przez nią zawału dostałam. Raz nawet jęczała :roll: Ale też słyszałam, że to w tych lodówkach normalne :roll:

Cześć Akuś - "niezłe" święta miałaś :wink: Podobna fala nieszczęść dopadła mnie dwa lata temu: najpierw 7 grudnia włamanie do domu na tzw. śpiocha, a dwa dni później w przeddzień imprezy urodzinowej mojego syna - padła mi lodówka ( Whilpool). Potrzebna była wymiana całego agregatu, która trwała blisko miesiąc (długa historia), więc święta też bez lodówki. Jak to mówią ludziska 'nieszczęścia chodzą parami" :(

Ale głowa do góry :wink: :D

Pozdrawiam ciepło :D