Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

..plisss nic nie mówcie o śniegu :evil: :evil: :evil: u nas wciąż tylko pada i pada. Rano odśnieżałam przed domem no i cały chodnik , bo u nas strasznie upierdliwa jest straż miejsca, więc wole nie ryzykować . Nie zdążyłam skończyć, a znowu była warstewka . Za chwilę wychodzę z pracy i już wiem co mnie czeka po powrocie do domu :wink: ... i wszystko od początku.. :(

wszystkim udało sie dotrzeć do pracy???????????

ja dziś "siedziałam" swoim autkiem, boczna uliczka między blokami, do głównej ulicy pod górę, lód, a na nim 30 cm kaszy śniegowej. Bez napędu 4x4 nikt nie miał szans, utknęło 6 aut jedno za drugim.

Wysiedli wszyscy i wypychaliśmy samochody na pobocza tak, by można było zawrócić i pojechać w dół.

Niezła zabawa :wink:

no i jak tam u Was?????

Sure- uśmiałam się :lol: :lol: :lol: każdy tęskni do zimy ( ja też), ale do tej na saneczkach, przy ognisku :wink:

Toluś-u nas, pewnie tez jak u Was nawet jak sie uda wyjrchać w miasto to nie ma sznasy zaparkowac bo zatoczki przysypane na wys. samochodów śniegiem od pługów..mąż się tak zakopał właśnie wczoraj :roll:

Alunek, Magi-ja własnie wieczorkiem po praiwe 2 godz. odśnieżaniu odkryłam kolejne pęcherze na dłoniach :roll:

cieszyłam się tak do 8 rano, że nie zasypało Nas a teraz znowu sporo sypie :(

to zupełnie jak w tej historii :D :D

(u mnie podobnie)

dobre :D :D :D

na "Ciachu" nie byłam, ale zajawki wyglądają nieźle.

Mąż z synem byli na "Avatarze" - ich zdaniem lekko przydługawy (3 h)

Gratuluję z okazji rocznicy :D

Ja też blisko dwie h odśnieżałam. Na szczęście u nas dzisiaj nie pada więc są szanse na lightowy wieczór ... podleczę zakwasy :wink: :lol:

hejka!

wczorajszy wieczór uważam za udany, co oznacza, ze film był super!

czytałam różne recenzje widzów i były podzielone. Ja zaliczam sie do tych co płakali ze śmiechu i takich jak ja na sali było wielu. Fabuła może nie, ale gra aktorów, tekściory zasługują na me uznanie.No i przede wszystkim bilety ze sprzedaży mocno zasilają naszą WOŚP.

Suma sumarum-polecam!!!!!!