aka z Ina 08.01.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Prosimy o głosik dla Olusi: http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/1593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 cze Akus http://www.magazyndomowy.pl/img/artykul/1955/ciasto-orzechowo-kawowe_14807_2.jpg na osłodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.01.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Gosiu-dziękuje bardzo!pysznym słodkim podzięle się chętnie...a miałabyś coś z konkretów? Witam poniedziałkowo!!!!! wszystkim udało sie dotrzeć do pracy??????????? u nas sniegu po kolana, tzn. w mieście, bo u mnie nawiewa od pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.01.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 i ja się witam poniedziałkowo u nas też śniegu pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.01.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ..plisss nic nie mówcie o śniegu u nas wciąż tylko pada i pada. Rano odśnieżałam przed domem no i cały chodnik , bo u nas strasznie upierdliwa jest straż miejsca, więc wole nie ryzykować . Nie zdążyłam skończyć, a znowu była warstewka . Za chwilę wychodzę z pracy i już wiem co mnie czeka po powrocie do domu ... i wszystko od początku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.01.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to zupełnie jak w tej historii (u mnie podobnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 wszystkim udało sie dotrzeć do pracy??????????? ja dziś "siedziałam" swoim autkiem, boczna uliczka między blokami, do głównej ulicy pod górę, lód, a na nim 30 cm kaszy śniegowej. Bez napędu 4x4 nikt nie miał szans, utknęło 6 aut jedno za drugim. Wysiedli wszyscy i wypychaliśmy samochody na pobocza tak, by można było zawrócić i pojechać w dół. Niezła zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.01.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no i jak tam u Was????? Sure- uśmiałam się każdy tęskni do zimy ( ja też), ale do tej na saneczkach, przy ognisku Toluś-u nas, pewnie tez jak u Was nawet jak sie uda wyjrchać w miasto to nie ma sznasy zaparkowac bo zatoczki przysypane na wys. samochodów śniegiem od pługów..mąż się tak zakopał właśnie wczoraj Alunek, Magi-ja własnie wieczorkiem po praiwe 2 godz. odśnieżaniu odkryłam kolejne pęcherze na dłoniach cieszyłam się tak do 8 rano, że nie zasypało Nas a teraz znowu sporo sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 hejka u nas też sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.01.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cze Magi coś dziś mnie korci, aby z okazji rocznicy może do kina sie przejśc moze na "Ciacho"...był ktoś??? jakoś nie mam miru dziś uroczyście kolacją kończyć dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cze Magi coś dziś mnie korci, aby z okazji rocznicy może do kina sie przejśc moze na "Ciacho"...był ktoś??? jakoś nie mam miru dziś uroczyście kolacją kończyć dnia Akuś, to gratulację z powodu rocznicy A na Ciacho to i ja by się chętnie wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.01.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dziękuję Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to zupełnie jak w tej historii (u mnie podobnie) dobre na "Ciachu" nie byłam, ale zajawki wyglądają nieźle. Mąż z synem byli na "Avatarze" - ich zdaniem lekko przydługawy (3 h) Gratuluję z okazji rocznicy Ja też blisko dwie h odśnieżałam. Na szczęście u nas dzisiaj nie pada więc są szanse na lightowy wieczór ... podleczę zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.01.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 bilety z\amówione, więc pewnie dotrę do kina Alinko-tęks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 bilety z\amówione, więc pewnie dotrę do kina to czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.01.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jedynie dodam, ze jestem mało krytyczna....mało kiedy jestem niezadowolona, bo samo wyjście z domu już mnie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jedynie dodam, ze jestem mało krytyczna....mało kiedy jestem niezadowolona, bo samo wyjście z domu już mnie zachwyca mi wystarczy jak powiesz czy Ci się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.01.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hejka! wczorajszy wieczór uważam za udany, co oznacza, ze film był super!czytałam różne recenzje widzów i były podzielone. Ja zaliczam sie do tych co płakali ze śmiechu i takich jak ja na sali było wielu. Fabuła może nie, ale gra aktorów, tekściory zasługują na me uznanie.No i przede wszystkim bilety ze sprzedaży mocno zasilają naszą WOŚP.Suma sumarum-polecam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts