aka z Ina 13.01.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 co niektorym wiadomo Nasza Anula, czyt.DarioAs bierze udział w konkursie na najlepszy blog 2009 roku....chętnych zapraszam do jej zaczarowanego, różanego ogrodu i co sie szczypać? GŁOSUJMY!!!!! http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hejka! wczorajszy wieczór uważam za udany, co oznacza, ze film był super! czytałam różne recenzje widzów i były podzielone. Ja zaliczam sie do tych co płakali ze śmiechu i takich jak ja na sali było wielu. Fabuła może nie, ale gra aktorów, tekściory zasługują na me uznanie.No i przede wszystkim bilety ze sprzedaży mocno zasilają naszą WOŚP. Suma sumarum-polecam!!!!!! czyli i ja muszę męża namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 koniecznie, ja smiałam sie do rozpuku az mnie brzuch po wszystkim bolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 koniecznie, ja smiałam sie do rozpuku az mnie brzuch po wszystkim bolał no trochę śmiechu by mi się przydało no i jak tam lodówka?? serwis był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 co niektorym wiadomo Nasza Anula, czyt.DarioAs bierze udział w konkursie na najlepszy blog 2009 roku....chętnych zapraszam do jej zaczarowanego, różanego ogrodu i co sie szczypać? GŁOSUJMY!!!!! http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ ja już swój głos wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Magi-miał byc wczoraj i nie dojechali a dziś telefonów nie odbierają Alunek- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Magi-miał byc wczoraj i nie dojechali a dziś telefonów nie odbierają to dziady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 doberek spam??? noooo dobra dla DarioAS Cytat: Ania poswiecila temu blogowi duuuuuzo czasu, mysle, ze jest ciekawy. http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ Prosimy o SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Dzieki wszystkim z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Gosiu-a o co ja prosze powyzej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 tak to jest jak siem spamuje i nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Właśnie - do mnie nie przyleciała baba-jędza na miotle A tu plagiat uprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no nic! liczą się szczere chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to ja już wiem skąd mam takie noty Akuś, dzięki piękne za wszystkie głosy... z każdej komóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 witam się nie zamroziło Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 cześc magi- u nas -18 śnieg ok ,ale takiej tampki to ja juz nie znoszę ja zaraz mysle o tych wszyastkich bezdomnych i ludziach i zwierzatkach wiesz, że nadal gnoje z serwisu nie odbieraja tel.??? wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? da się cos zrobić? PLEASE- doradżcie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 cześc magi- u nas -18 śnieg ok ,ale takiej tampki to ja juz nie znoszę ja zaraz mysle o tych wszyastkich bezdomnych i ludziach i zwierzatkach wiesz, że nadal gnoje z serwisu nie odbieraja tel.??? no mówiłam że dziady!!!!!!! wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? da się cos zrobić? PLEASE- doradżcie!!!!! no tu akurat nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 U nas - 5, a co do lodowki to jesli z serwisu nie pojawia sie w ciagu 14 dni od zgloszenia to masz prawo zyczyc sobie wymiany na nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Madziu- a jaka ja mam gwarancję, ze odnotowano moje zgłoszenie, przecież ja nic nie mam na podkładke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 A dzwoniac nie informowali, ze rozmowa jest nagrywana, bo czesto tak jest. Z drugiej strony masz biling rozmow, wystarczy troche ton glosu podniesc i powiedziec im do sluchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ojjj.... jak to taka na kiju szczepiona, to raczej czarno to widzę Odgryzła poniżej szczepienia Ale dla pewności spytaj Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts