Arctica 14.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? da się cos zrobić? PLEASE- doradżcie!!!!! z psicą tak ...z różą nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 taka piękna była... a jakbym przy szczepieniu pobcinała i z ukorzeniaczem w doniczke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nie ta pora roku, ale co Ci szkodzi spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? da się cos zrobić? PLEASE- doradżcie!!!!! z psicą tak ...z różą nie Aka wybacz mi prosze ale jak przeczytalam Twoj post o rozy to zamiast sie zmartwic zaczelam sie smiac . No ale ja kocham zwierzaki i dlatego tak reaguje, moj maz dostalby pewnie "szalu" i przez kilka dni dasalby sie na nas za to co pies nabroil . Zawsze jak Leos cos zniszczy to sie wkurza, a ja smieje sie w ukryciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? Aka, wiem, że to Cię wzburzyło, ale trudno się nie uśmiać czytając i wyobrażając sobie tego latającego holendra psicę kochasz z pewnością bardziej niż różę, wybacz psicy, ja Cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? Aka, wiem, że to Cię wzburzyło, ale trudno się nie uśmiać czytając i wyobrażając sobie tego latającego holendra psicę kochasz z pewnością bardziej niż różę, wybacz psicy, ja Cię proszę O nie jestem sama , dzieki Tolu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 hehe ja jej latajacej nie wdziałam, ale musiało to faktycznie komicznie wygladać... taki mróz a jej chce sie jeszcze dokazywać! zwierzęta kocham bardzo......nawet czasami bardziej niż( niektórych) ludzi, ale jak są szkody wyrzadzaja to wściekła jestem macz Mój maz wiee, ile pracy kosztowało mnie urządzenie ogrodu, ile serca tam włożyłam, więc po mej ciężkiej pracy odwożąć mnie do domu zaczął dyplomatycznie od słów: Musze Cię zmartwić kochanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No moj pies najspokojniejszy latem jest, a najbardziej zima broi - wtedy jest w swoim zywiole, a latem lezy padniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 moja czarownica pewnie jak teraz jest w domu to nie ma szansy sie wyszalec, jedynie podczas spacerow i dlatego tak broi jak mnie nie ma a inni domownicy na odpierdol puszczaja koło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dodzwoinłam sie po kiludziesięciu próbach do serwisu i Pani umówiła mnie na nast.termin , na poniedziałeki nie wie, czemu pan nie dojechał zjebkę dostałą, bo mi sie wymądrzała bo wcześniej na inny numer, na który sie poprzednio do niej dodzwoinłam ktos odłożyl perfidnie słuchawkę jak je powiedziałam o tym to zaczeła się śmiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to na niej się wyżyj za szkody psicy i będzie lżej a Męża pozdrów i pochwal za dyplomację, nie każdy w tak delikatny sposób przekazuje takie wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to na niej się wyżyj za szkody psicy i będzie lżej hehe juz mi lżej a męża pozdrowie i na dodatek na polepszenie humorku do fryzjera idę się farbować dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to ja proszę o fotkę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? da się cos zrobić? PLEASE- doradżcie!!!!! z psicą tak ...z różą nie Aka wybacz mi prosze ale jak przeczytalam Twoj post o rozy to zamiast sie zmartwic zaczelam sie smiac . No ale ja kocham zwierzaki i dlatego tak reaguje, moj maz dostalby pewnie "szalu" i przez kilka dni dasalby sie na nas za to co pies nabroil . Zawsze jak Leos cos zniszczy to sie wkurza, a ja smieje sie w ukryciu. Z ta psicą... to miałam na myśli... psitulić Nie nerwij się na tych po drugiej stronie fonu... zobacz... słonko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to ja proszę o fotkę na priv ja z tych niefotogienicznych a i mi aparat przecie siadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to ja proszę o fotkę na priv ja z tych niefotogienicznych a i mi aparat przecie siadł Co Ty gadasz , na NK calkiem fotogeniczna jestes . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Akuś, jak ona Ci tą różę przegryzła??Całkiem czy ślady zrobiła w pniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Madziu-to było dawno...teraz w gabarytach sie nie mieszczę...klisza by pekła, daję Ci słowo!!! Aniu-całą przegryzła w połowie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 no, to już po róży zima jest też nie na rękę, bo tak, to można by próbować ją ukorzenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ogromna szkoda.......nową kupię, ale też odlicze z rarytasków Galijkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts