Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? :evil:

da się cos zrobić? PLEASE- doradżcie!!!!!

z psicą tak ...z różą nie :roll: :wink:

Aka wybacz mi prosze ale jak przeczytalam Twoj post o rozy to zamiast sie zmartwic zaczelam sie smiac :oops: . No ale ja kocham zwierzaki i dlatego tak reaguje, moj maz dostalby pewnie "szalu" i przez kilka dni dasalby sie na nas za to co pies nabroil :roll: . Zawsze jak Leos cos zniszczy to sie wkurza, a ja smieje sie w ukryciu.

wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce???

Aka, wiem, że to Cię wzburzyło, ale trudno się nie uśmiać czytając i wyobrażając sobie tego latającego holendra :lol:

psicę kochasz z pewnością bardziej niż różę, wybacz psicy, ja Cię proszę 8)

wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce???

Aka, wiem, że to Cię wzburzyło, ale trudno się nie uśmiać czytając i wyobrażając sobie tego latającego holendra :lol:

psicę kochasz z pewnością bardziej niż różę, wybacz psicy, ja Cię proszę 8)

O nie jestem sama :lol: , dzieki Tolu :wink: !

hehe ja jej latajacej nie wdziałam, ale musiało to faktycznie komicznie wygladać...

taki mróz a jej chce sie jeszcze dokazywać!

zwierzęta kocham bardzo......nawet czasami bardziej niż( niektórych) ludzi, ale jak są szkody wyrzadzaja to wściekła jestem macz :evil:

Mój maz wiee, ile pracy kosztowało mnie urządzenie ogrodu, ile serca tam włożyłam, więc po mej ciężkiej pracy odwożąć mnie do domu zaczął dyplomatycznie od słów: Musze Cię zmartwić kochanie.....

dodzwoinłam sie po kiludziesięciu próbach do serwisu i Pani umówiła mnie na nast.termin , na poniedziałeki nie wie, czemu pan nie dojechał :evil: :evil: :evil: :evil:

zjebkę dostałą, bo mi sie wymądrzała bo wcześniej na inny numer, na który sie poprzednio do niej dodzwoinłam ktos odłożyl perfidnie słuchawkę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

jak je powiedziałam o tym to zaczeła się śmiac :x :x :x :x

to na niej się wyżyj za szkody psicy

i będzie lżej :wink:

a Męża pozdrów i pochwal za dyplomację, nie każdy w tak delikatny sposób przekazuje takie wiadomości 8)

wczoraj myślałam, ze udusze moja psicę........Paskuda przegryzła w połowie wys. moja szczepiona róże i z taka opatulona w agrowłókninę latała po działce??? :evil:

da się cos zrobić? PLEASE- doradżcie!!!!!

z psicą tak ...z różą nie :roll: :wink:

Aka wybacz mi prosze ale jak przeczytalam Twoj post o rozy to zamiast sie zmartwic zaczelam sie smiac :oops: . No ale ja kocham zwierzaki i dlatego tak reaguje, moj maz dostalby pewnie "szalu" i przez kilka dni dasalby sie na nas za to co pies nabroil :roll: . Zawsze jak Leos cos zniszczy to sie wkurza, a ja smieje sie w ukryciu.

Z ta psicą... to miałam na myśli... psitulić :roll:

Nie nerwij się na tych po drugiej stronie fonu... zobacz... słonko świeci :)