Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i jestem aby sie wypytac o prysznic w waszej ''osobistej'' lazience :wink:

u mnie lazienka jest bardzo mala, na dodatek jakos nie potrafie tam sobie wyobrazic prysznica, a twoj pomysl z wymurowaniem scianek jest swietny ! napisz mi tylko, czy jestes zadowolona z takiego rozwiazania, czy woda sie duzo rozlewa i czy aby pozbyc sie brodzika i wylozyc na plytkach potrzebna jest jakas forma czy specjalny syfon?

cześć Magi :D

cześć dziewczyny :)

googulek-co do mojego prysznica, tego osobistego :p to powiem tylko, ze przenigdy bym juz innego nie chciała i nie wyobrażam sobie mieć....

kiedyś przymusowo musiałam skorzystać z dzieciowego, takiego zamykanego i szybko uciekałam, bo czułam sie w nim jak w zamkniętej skorupie....

forma żadna nie była potrzebna, płytki w nim tzn samo dno wykładane jest kopertowo ze spadkiem do środka...woda rozlewa sie minimalnie i napewno zalezy od wielkości "kabiny" i gabarytów kąpiącego :lol: syfon nie powiem Ci jaki, bo kupował go sam Pan, ktory był wykonawca tego płytkowego brodzika.... ale pewnie jak spytasz w sklepie hydraulicznym to podpowiedzą, choć wydaje mi sie, ze nie był jakiś specjalny, bo nie przypominam sobie jakieś szczególnych rozmów na ten temat....

Alunek, Aniu- :D

już prawie wekend i nastawiam sie juz na pizzę odgapiona od naszej Magpie :wink:

musze jeno składniki sobie celem zakupu wynotowac :)

dzisiaj tepmka zdecydowanie jeszcze niższa niż wczoraj :roll:

byłam w ogrodzie ptaszki dokarmić i oczyścic niektróre roslinki z cięzaru śniegu i niestety odkryłam następne, pewnie już wcześniej, podgryżione, nie do odzyskania drzewka :cry: :cry: :cry:

i co ja mam z ta małpą zrobić??? juz ma zakaz wychodzenia na ogród bez dozoru.....

googulek-co do mojego prysznica, tego osobistego :p to powiem tylko, ze przenigdy bym juz innego nie chciała i nie wyobrażam sobie mieć....

kiedyś przymusowo musiałam skorzystać z dzieciowego, takiego zamykanego i szybko uciekałam, bo czułam sie w nim jak w zamkniętej skorupie....

forma żadna nie była potrzebna, płytki w nim tzn samo dno wykładane jest kopertowo ze spadkiem do środka...woda rozlewa sie minimalnie i napewno zalezy od wielkości "kabiny" i gabarytów kąpiącego :lol: syfon nie powiem Ci jaki, bo kupował go sam Pan, ktory był wykonawca tego płytkowego brodzika.... ale pewnie jak spytasz w sklepie hydraulicznym to podpowiedzą, choć wydaje mi sie, ze nie był jakiś specjalny, bo nie przypominam sobie jakieś szczególnych rozmów na ten temat....

masz wielkiego buziaka

:D wlasnie taka odpowiedz chcialam przeczytac :wink: teraz przekonam tylko kolege meza i kto wie moze na wiosne tez sie takiego doczekam :D zastanawiam sie tez czy mozna taki prysznic wymurowac w luku, ale mysle ze tak 8)

milego tygodnia !